Sari la conținut

Accident Oradea


DonHacker
 Share

Postări Recomandate

:crack:

pe langa dezinformarea provenita de la martori oculari, ca sa zic asa, la cum e lovita masina , moto trebuia sa faca un triplu salt inainte cu dublu surub, fara sa atinga masina la decolare, cu aterizare fix pe aripa opusa......tare-s curios cum a reusit asta...mai ales daca soferul depasise axul. Dupa logica, ar fi trebuit sa ia in plin aripa opusa ! NU, stimabile ?

    sau legile fizicii , miscarea in spatiu e altfel la Oradea ?

230068[/snapback]

 

Da, stimabile, uite ca sint altfel (legile fizicii, miscarea in spatiu = plural. Ea e, ele sint) :crack: . Lovitura e asa pt ca respectivu' a intors peste el (cum ar fi erau paraleli sau aproape). Explicatia a fost ca cica s-ar fi speriat. Si acum intrebare pt clasa a IV-a. Cind masina vireaza stinga, trecind axu' drumului, care latura a botului masinii trece prima? Si care loveste un obiect paralel cu masina? Dezinformare, mda... In fond de ce te priveste pe tine sau pe altii? Tu zi in continuare ca viteza ucide, ca aia care se dau pe-o roata ie inconstienti, etc etc. M-am lamurit de mult ca sint o gramada care gindesc in felul asta si sincer nu dau o ceapa degerata pe niste teorii de genu' :moron: .

 

Edit:

Politia a constatat ca soferu' e vinovat, nu a acordat prioritate, punct. Nu inteleg care naiba e problema unora.

Editat de Luc_zxr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 102
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De obicei stau, citesc si trag concluzii pt mine, fara sa intervin...

 

Da acum :crack: -

Din cate vad s-au format 2 grupuri:

1. Cei care GANDESC ca niste oameni si apreciaza ca nu e tocmai OK sa mergi cu 100 la ora NOAPTEA pe O ROATA prin ORAS, si care spun ca ala si-a cautat-o cu lumnarea (le dau dreptate!!!!)

 

2. Cei care il cunosc pe meserias, de fapt unii din Oradea care il admira, mai au nitel si ii ridica si statuie, pr ca e meserias... de fapt un fitzos care a muscat-o! La ce bun sa fii asa de meserias cand faci accident? Cu ce il ajuta pe el acum, cand poate sufera si sta cu motorul praf- faptul ca e meseriasul meseriasilor si fitzosul fitzosilor? Bine ca nu a avut pe cineva in spate! :crack:

Bre, soselele nu sunt piste de alergare pt kamikatze si inconstienti. E plina tara asta de tampiti, idioti si cretini care vaneaza efectiv pe motociclisti... nu e nevoie sa o cauti cu lumanarea!!! Si intr-adevar, lui i se rupe de noi, da faza misto e ca io unul NU DAU DOI BANI pe astfel de fitzosi, care mai devreme sau mai tarziu tot o patzesc! Bre, pe sosele mai circula si oamnei civilizati, copii, oameni batrini, oameni care nu au nici o vina ca sunt pe strada la ora cand trece meseriasul pe o roata cu 100... Daca imi lovea mie masina unu de-asta intai il znopeam bine in bataie (asta daca nu dadea coltu) pt ca mi-a indoit masina! Si asta pt ca el NU DA DOI BANI pe ceilalti semeni de-ai lui care sunt la momentul ala pe strada...

 

Hai sa punem altfel problema: daca MUREA meseriasu??? Logic, ala cu conserva era judecat pt omor din culpa nu?? Adica poate omul CHIAR nu a avut cum sa il vada NOAPTEA, pe meseriasul care lumina stelele patriei cu felinarul la 100 la ora... poate conservarul e un om linistit la casa lui, cu familie, copii - iar un proces penal ar fi putut distruge atat fiata conservarului, cat si posibilitatile lui de a-si intretine familia... Man, meseriasilor, ganditi fratilor nitel inainte de a baga mana in gaz! Cand vedeti o pitipoanca pe trotuar, judecati cu neuronul ala de sub casca, daca se merita sa faceti acrobatii punand viata altora in pericol, doar ca sa va remarcati, sau ca sa zica altii: "bai, e adevarat, e meserias, ce mai, nu stiu daca mai stie altul sa faca ce face asta..." :moron:

 

 

Bre, in urma cu 5 ani am avut un prieten in arad (tot gabi il chema). Avea o Yamaha de 400, se dadea tot timpul pe o roata prin oras... Intr-o noapte, pe la 10, s-a ridicat pe o roata, pe contrasens a venit un italian care nu l-a vazut (gabi era pe o roata) - a evitat o groapa, si l-a luat in plin. Yamaha pur si simplu a despicat masina lu ala... a intrat pana in cutia de viteze! Acul de la Yamaha indica 140 la ora... iar ghidonul era pur si simplu rupt, rezervorul INDOIT de la bazinul lui gabi. O cizma din piciorul lui gabi (cizma de motociclist, stramta!!!!) a sarit pana pe a doua casa de pe sensul opus!!! Bineinteles, gabi a murit :friends: .

De atunci astia care au astfel de figuri in cap in trafic ma lasa rece, parca vad imaginea lui gabi in cosciug, cu prietenii plangand in jurul lui, socati, nevenindu-le sa creada ca a murit.. familia distrusa - si va spun, in arad era printre cei mai buni la ora aceea... Buni in sensul ca le avea cu adevarat cu mersul pe doua roti, putini stapaneau asa de bine ghidonul ca el.. Si va intreb acum: CU CE L-A AJUTAT ca era bun??? Da, era bun, da inconstient, si pt asta a platit cu viata.

 

Asa ca nu ii mai ridicati in slavi pe toti fitosii care pe langa ca se cred jmecheri, nu au nici macar o urma de respect pt semenii lor...:

Titus 7511  Aug 19 2005, 04:30 PM Post #17 

Newbie

Group: Members

Posts: 1

Joined: 19-August 05

Member No.: 4.824

Auziti bai gunoaielor daca l-am zgariat l-am revopsit ce p.... mea va f.... pe voi flamanzilor.

Auzi bai jegosule din Zalau tu care intri prin parapeti ca un bolovan, vorbesti. v-ati uitat la mine ca la felu 10 bai zdreanta. Da un tel. gunoiule.

:wink:

Bre, la asa limbaj, nu merita nici macar adus in discutie.. ca si om... pe acest forum...

Hai, ca in mesaj se lauda la gunoaiele care vor sa ii cumpere fierul ca l-a revopsit... cand o sa-l repare probabil ca o sa zica: "bai gunoaielor, nu l-ati luat cand l-am zgariat, acum vi-l vand busit, facut varza, dupa ce m-am dat cu el pe o roata & stuff, dupa ce mi-am batut joc de el.. in fine, bai gunoaielor, l-am reparat, asa ca vi-l lau la suprapret..."

 

 

Sper din tot sufletul ca atunci cand imi iau motor sa nu fi ajuns pe mana unui meserias din asta inainte...

 

 

 

Inchei aici, ca m-am ambalat degeaba...

Repet, astfel de specimene nu merita compasiune, nu merita nici macar bagate in seama... Pacat de tastatura, am tocit tastele degeaba pt unu care nu merita atentie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre, in urma cu 5 ani am avut un prieten in arad (tot gabi il chema). Avea o Yamaha de 400, se dadea tot timpul pe o roata prin oras... Intr-o noapte, pe la 10, s-a ridicat pe o roata, pe contrasens a venit un italian care nu l-a vazut (gabi era pe o roata) - a evitat o groapa, si l-a luat in plin. Yamaha pur si simplu a despicat masina lu ala... a intrat pana in cutia de viteze! Acul de la Yamaha indica 140 la ora... iar ghidonul era pur si simplu rupt, rezervorul INDOIT de la bazinul lui gabi. O cizma din piciorul lui gabi (cizma de motociclist, stramta!!!!) a sarit pana pe a doua casa de pe sensul opus!!! Bineinteles, gabi a murit

 

Stiu de accident, sa-i fie tzarana usoara....

 

 

:crack:

Cu ceea ce ai zis mai sus, dar nu trebuie uitat faptul ca cei care il apara sunt cunoscuti si inca nu le vine sa creada probabil...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:crack:

 

Da, stimabile, uite ca sint altfel (legile fizicii, miscarea in spatiu = plural. Ea e, ele sint)  :crack: . Lovitura e asa pt ca respectivu' a intors peste el (cum ar fi erau paraleli sau aproape). Explicatia a fost ca cica s-ar fi speriat. Si acum intrebare pt clasa a IV-a. Cind masina vireaza stinga, trecind axu' drumului, care latura a botului masinii trece prima? Si care loveste un obiect paralel cu masina? Dezinformare, mda... In fond de ce te priveste pe tine sau pe altii? Tu zi in continuare ca viteza ucide, ca aia care se dau pe-o roata ie inconstienti, etc etc. M-am lamurit de mult ca sint o gramada care gindesc in felul asta si sincer nu dau o ceapa degerata pe niste teorii de genu'  :moron: .

 

Edit:

Politia a constatat ca soferu' e vinovat, nu a acordat prioritate, punct. Nu inteleg care naiba e problema unora.

230462[/snapback]

 

Daca tot o dam in gramatica: ELE SUNT!

Daca tot suntem in clasa a IV-a: daca masina venea din sens opus si vira la stanga,eu cred ca trebuia sa fie lovita in dreapta de catre motocicleta sau cel mult in fata in caz ca nu a apucat sa se inscrie,dar poate ma insel ca e mult timp de cand am fost in scoala primara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot o dam in gramatica: ELE SUNT!

Daca tot suntem in clasa a IV-a: daca masina venea din sens opus si vira la stanga,eu cred ca trebuia sa fie lovita in dreapta de catre motocicleta sau cel mult in fata in caz ca nu a apucat sa  se inscrie,dar poate ma insel ca e mult timp de cand am fost in scoala primara.

230578[/snapback]

 

 

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa mai despicam asa firul in patru.... Politia l-a scos vinovat pe sofer, deci treburile sunt clare. Problema e ca vinovatul LEGAL e soferul, dar vinovatul MORAL e motociclistul.

 

Cum ar fi sa circuli noaptea cu masina, fara faruri si cu 100 la ora? Daca iese unul din parcare in fata ta (ca nu te-a vazut, normal) cine e vinovat? Legal el, pt ca in lege nu spune ca vehiculele nesemnalizate si care circul cu 100 in oras pierd prioritatea, dar vinovatul MORAL cine e oare?

 

Nu-l cunosc pe motociclist si nu-i doresc raul, dar cand faci astfel de lucruri trebuie sa-ti asumi si resposabilitatea faptelor tale. Nu s-o dai pe "conservari nenorociti, trebuie impuscati cu totii" :crack: (vorbesc la modul general)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai ti-am raspuns tie, care ai zis ca ar trebui sa ne bucuram (evident ca nu il cunoastem cu totii).

Si de ce vorbesti in numele lui? Esti avocatul lui? Sau vre-un aplaudac?

230162[/snapback]

 

 

ba frate ai un stil......

nu sunt avocatul lui, DA sunt si aplaudac dar sa stii ca sunt unul care pe cand facea streetfighter acum 3 ani in Romania nu cred ca multi stiau cu ce se mananca toata treaba asta

si sa stii ca nu sunt de acord cu toate chestiile pe care le face titus ... eu de ex ma antrenam in ferme parasite unde gaseam suprafetze betonate , drumuri laturalnice circulate probabil de 2-3 tractoare odata pe saptamana..... etc.

ce ma deranjaza pe mine e faptul ca fiecare vine cu parerea lui aici si se zbate ptr asi impune punctul de vedere de parca el ar fi sfant, ar fi motociclist model... si ala in cauza ( titus aici) e un prost un fraier si un dobitoc fitzos care merge ca nebunu prin oras pe`o roata , si nu ar fi trebuit sa ............ si trebuia sa........ ma frate e usor aci pe net sa zici .... da in realitate........ cand au un "bolid" sub poponeata si "pornesti intr-o cursa a mortii prin oras" ....

acici toti sunteti " ca la carte" in realitate cand sunteti pe motoare fac pariu ca daca mama voastra v-ar vedea cum mergeti cu ele ati lua bataie la poponetze non stop!

iar daca gresesc inseamna ca sunteti oameni cu capul pe umeri care au vazut ca e misto sa ai motor si ati spus " de ce sa nu imi iau si eu" ... BARAVO VOUA! ... nu ca nu ati fi motociclisti si voi, dar ptr mine tot motociclisti dinaceea in ton cu tendiintele vremii sunteti! ( se stie ca e o moda sa ai motor si ca e "cool", "trandy" s.a.m.d. )

conteaza sa ai in sange toata chestia - microbul, asta de la varste fragede

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclistu` cik ar avea ceva la picior...

cand o sa aflu mai multe o sa va spun...

....ar fi avut 100 km/h intr-o roata ... si a intrat in cielo`u ala ...

227425[/snapback]

 

dar tu mai marele scuterist ( din alesd ai luat scuteru`? )

de unde stii ca a avut 100?

o sa-l intreb pe titus cam cat avea !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa spun ai gasit cu ce sa te legi de el: ca-i scuterist.Cred ca o sa-mi fac un user nou unde o sa scriu la profil ca am nu stiu ce motor super performant,o sa povestesc cum ma dau pe o roata,cate milioane de km fac intr-o luna,cum bat nu stiu ce conservari ca ies cu masina pe strada si nu stau acasa,cum fac eu scamatorii cu motorul,cum ma alerg cu garda...nu de alta dar ca sa fiu si motociclist adevarat nu d'asta fraier de internet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa spun ai gasit cu ce sa te legi de el: ca-i scuterist.Cred ca o sa-mi fac un user nou unde o sa scriu la profil ca am nu stiu ce motor super performant,o sa povestesc cum ma dau pe o roata,cate milioane de km fac intr-o luna,cum bat nu stiu ce conservari ca ies cu masina pe strada si nu stau acasa,cum fac eu scamatorii cu motorul,cum ma alerg cu garda...nu de alta dar ca sa fiu si motociclist adevarat nu d'asta fraier de internet.

230641[/snapback]

 

 

hahahaha :crack:

pai de unde dreaq a scos ca avea 100?!?!!!?

stie ce-i aia 100?

din cate stiu eu scuteru ala e destul de nervos a fost a unui prieten dar tot scuter e

no ofence scuteristii dar cred ca intelegeti ce vreau sa spun

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu s-a legat nimeni de scuteristi, dar ca de obicei apar unii care rastalmacesc vorbele cum le convine lor. Problema e ca nu tine :crack: . Decit sa va consumati energia pe net mai bine v-ati plimba cu motocicleta, dar va rog sa fiti atenti sa nu cumva sa alimentati cu benzina d'aia Top Premium '99, ca s-ar putea sa traga motoru' mai bine, poate treceti si de 48 km/h si e periculos, ca sa nu mai spun ca e ilegal :crack: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hahahaha  :crack:

pai de unde dreaq a scos ca avea 100?!?!!!?

stie ce-i aia 100?

din cate stiu eu scuteru ala e destul de nervos a fost a unui prieten dar tot scuter e

no ofence scuteristii dar cred ca intelegeti ce vreau sa spun

230648[/snapback]

:crack: :moron: la tinta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Luc nu toata lumea e asa talentata si instarita ca tine!

Pierrooradea: te citezi singur? :moron:

230668[/snapback]

Vezi cum pui vorbe aiurea in gura oamenilor? Cine a pomenit de instariti? Daca te incalzeste cu ceva, afla ca nu sint. La ce ma refeream eu, dar tu nu ai inteles sau te-ai facut ca nu intelegi, erau aceia care indiferent ce motor au sub ei(btw, sint sigur ca nipru merge mai tare de 50) tot merg cu el ca si cu bicicleta, pt ca nu le place sau nu au tupeu de mai mult, dar in acelasi timp au pretentia ca le stiu pe toate si au intotdeuna dreptate. Nici talentat nu sint, dar probabil ca intr-un sezon invat mai mult decit cei exemplificati mai sus in vreo trei. Asta pt ca nu fac preinfarct cind depasesc 50 :crack: .

P.S.

Pierro s-a citat singur din greseala. Saracu' nu stie umbla la internet, el mai mult merge cu motocicleta. Deh, fiecare cu placerile lui :crack: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Luc uite cum stau lucrurile: si eu merg cu motoreta si probabil ca merg cu mai mult de 50 dar pt. asta nu vin sa ma aricesc pe aici cu ce tumbe fac eu si cat ma dau eu cu ea pe strada,ca daca e sa merg pe moto pt. mine merg si nu pt. altii sau pt. a ma da mare arici pe forum.Pe mine a inceput sa ma deranjeze "grandomania" asta(dupa cum spune si topicul) la romani care nu mai au cu ce sa se laude,ca am ajuns o varza de popor si cotcodacesc mai ceva ca gaina aia care face un biet ou.Sincer,crezi ca intereseaza pe cineva ca s-a dat x si y pe o roata?Daca da,pe cine?Pe toti aplaudacii amatori de can-can cu o cultura si o inteligenta ce tinde catre 0?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Catallin

Pai asta spuneam si eu mai devreme. Ca topicul asta nu are ce cauta aici. E problema fiecaruia cum merge si ce face. Nu eu am ales sa dezbat. Eu am sugerat inchiderea topicului. Mie personal mi se filfiie cum sint categorisit, iar Titus (ca de el e vb in topic) probabil nici nu stie ca a devenit vedeta pe aici.

P.S.

Inca o chestie daca-mi dai voie. Sa stii ca unii care merg cum merg o fac pt placerea lor, nu pt "a se da arici pe forum", cum spui tu. Si asa cum unii au voie sa-si exprime opiniile au voie si ceilalti :crack: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saracu' nu stie umbla la internet, el mai mult merge cu motocicleta. Deh, fiecare cu placerile lui

Ce (cuvant urat) mea are internetul cu motocicleta amice? Eu stau 10 ore+ la munca si tin pe calculator o fereastra minimizata cu forumul, pe care il mai deschid din cand in cand. Imi pare rau, da' nu pot sa ma dau cu motorul prin birou.

 

iar daca gresesc inseamna ca sunteti oameni cu capul pe umeri care au vazut ca e misto sa ai motor si ati spus " de ce sa nu imi iau si eu" ... BARAVO VOUA! ... nu ca nu ati fi motociclisti si voi, dar ptr mine tot motociclisti dinaceea in ton cu tendiintele vremii sunteti! ( se stie ca e o moda sa ai motor si ca e "cool", "trandy" s.a.m.d. )

Ce e frate asa extraordinar sa te dai pe o roata si sa rupi maneta de gaz prin oras? Am trecut si eu prin astea (si am furat-o), si inca le mai fac daca sunt singur pe autostrada, da nu sunt de parere ca asta inseamna motociclism. Bah vitejilor, sa va vad care sunteti in stare sa evitati o situatie periculoasa la 150 la ora, si cum luati o curba pe serpentine la munte. Cunosc motociclisti care merg de 40 de ani, si nu se dau pe o roata prin oras. Sau nici aia nu or fi motociclisti? Poate sunt si ei tot "trendy", in ton cu moda de juma' de secol. Bah, terminati-va intai perioadele de crestere, ca urla hormonii in voi, si apoi vorbiti de ce inseamna motociclism.

 

P.S. A, daca stii sa faci burnout in miscare sau stoppie de 100 de metrii, bravo tie cumetre, dar daca nu stii asta nu inseamna ca nu esti motociclist. Frate, astea sunt CASCADORII, astea nu inseamna motociclism.

Editat de pistolaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce pulla mea are internetul cu motocicleta amice?

Vai ce urit vorbesti. De ce? Te-ai enervat? :crack:

 

Si 2, ce e frate asa extraordinar sa te dai pe o roata si sa rupi maneta de gaz prin oras? Am trecut si eu prin astea (si am furat-o), si inca le mai fac daca sunt singur pe autostrada, da nu sunt de parere ca asta inseamna motociclism.

Bravo! Si ce-i cu asta?

Bah vitejilor, sa va vad care sunteti in stare sa evitati o situatie periculoasa la 150 la ora, si cum luati o curba pe serpentine la munte.

Tu esti? Asa cum esti (sau nu) in stare sint si altii (sau nu) in stare. Ce te ataci asa?

 

Bah, terminati-va intai perioadele de crestere, ca urla hormonii in voi, si apoi vorbiti de ce inseamna motociclism.

 

I'auzi mai. Cred ca la 28 de ani mi-am terminat perioada de crestere. Si las-o mai usor cu limbaju' de cartier ca nu impresionezi si e si penibil. Motociclistule :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...