don' juan Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Peugeot-ul arata mai frumos, mai smecher, forme bine gandite, insa piesele sunt mai scumpe se gasesc mai greu si se strica mai repede decat la Aprilia. Aprilia, arata mai robust, probabil mai racing, scoate performante mai bune decat jetforce-ul atat la topspeed cat si la demaraj/putere/consum.Piesele sunt f usor de gasit in orice magazin in domeniu, sunt la un pret mai scazut decat la peugeot, si putin mai fiabile(discutabila treaba). ...................... Per total fiind noi, amandoua modelele sunt bune, frumoase, fiabile, puternice...si totodata scumpe. Scuterul atata te va tine dupa cum il vei ingriji... Cat despre ales, alegel pe acela care te satisface cu ceva mai mult, care simti tu ca este mai pe gustul tau...(gusturile nu se discuta). Daca as fi eu sa aleg as alege jetforce-ul, deoarece am aprilia, sunt f multumit de el(am 10300km fara nici o problema, doar ulei si carburant am bagat in el), insa m-am plictisit de el si as alege un alt model pentru a simte din nou "acel ceva(sentiment)" cand iti achizitionez ceva nou:P Bafta la achizitionare. Si sa ne zici impresii despre noua achizitie...eu nu am sa ajung sa achizitionez jetforce-ul caci mi-am luat masina, dar tin si apriliau meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Este problema mare cu piesele de la reprezentanta,dar poti foarte usor sa-ti iei dupa easyparts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Este problema mare cu piesele de la reprezentanta,dar poti foarte usor sa-ti iei dupa easyparts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 eu as merge tot pe Aprilia pt ca e foarte fiabil (motor minarelli) iar piesele le gasesti foarte usor...bafta la achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ar mai fi cateva in categoria "de nota 10" : Gilere Runner nou si Piaggio NRG.Toate sunt superbe, diferentele de performanta sunt mici, deci e o chestie de gustul fiecaruia.Cel mai frumos mi se pare Peugeot-ul (la 1 mm de restul mentionate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex67x Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 (editat) Trebuie sa te contrazic Cel mai frumos mie mi se pare DERBI GP1 ..dar nu imi permite bugetul --------- Dintre cele doua (Aprilia SR 50 R si Peugeot Jet Force C-tech) vroiam sa imi iau SR-ul, dar in ultimul timp m-am gandit sa imi iau Aprilia Sportcity 200cc (motor mai mare ) Are cineva Aprilia Sportcity sa imi spuna cum merge? Editat August 20, 2008 de alex67x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Derbi asta e adevarat ca nu-l treci cu vederea dar nici frumos nu poti sa zici ca e.E mai mult ciudat decat frumos..Mie imi place,dar nu e frumos ca cele 4, e doar S.F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Derbi-u are el niste plusuri fata de restu: una din ele pe care nu o poti trece cu vederea e transmisia pe lant. Ma intreb oare are cutie de viteze manuala?? desi nu cred. Ar face ca scuteru sa fie No.1. Dar intradevar are niste finisaje care tinde mult spre S.F. Imi place mult nivelul de mijloc caci este aproape cat saua. SI toba e iar interesanta. Editat August 21, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Cred ca o sa iti ei o hayabusa ,hotaraste-te odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Ia-ti ma SR...Peugeot e de ccacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 doctore...ai zis bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 sr50: top speed ~100 delimitat, super demaraj, super fiabilitate, arata super, suna super, comfort, lumini de plangi. Altceva ce mai vrei? Pejo - arata bine dar partea de la ghidon e pica praf rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 sr50: top speed ~100 delimitat, super demaraj, super fiabilitate, arata super, suna super, comfort, lumini de plangi. Altceva ce mai vrei? Pejo - arata bine dar partea de la ghidon e pica praf rau. super fiabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sapte62 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Ca fost proprietar de JetForce recomand....SR50, nu are cum sa fie mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Mai sunt si jetforce.uri cazute asa cum sunt si sr.uri cazute.Ce fiabilitate vrei la 2 timpi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 zuzu...cati km ai cu r125? Uite iti zic eu kilometri cu scuterul stock, neschimbat nimic pe el nici macar segmenti: ~58.000 km. Dupa atatia km nu te doare buzunarul de 100 lei de un piston si 2 segmenti noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex67x Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 Incepand de astazi sunt posesor al unei Aprilia SR 50 R Spain's No.1 Poze: Va multumesc pentru pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Incepand de astazi sunt posesor al unei Aprilia SR 50 R Spain's No.1 Poze: Va multumesc pentru pareri! Super jucaria sa aveti grija unu de celalalt;)...cum tise pare ? spunene niste pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex67x Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 Mi se pare extraordinara! (mai ales ca inainte aceam un First Bike din ala cu pedale ) Demaraj mare Am mers cu 75km/ora maxim. Oare o fi limitata? Toba se incalzeste foarte tare. E ceva normal? Imi place foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 S-o stapanesti sanatos!Pana la urma cred ca ti-au luat ce ai vrut tu nu ce au zis altii.E delimitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 e limitata rolly zicea ca prinde 100 stock DELIMITATA , si nu doar vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 limitata era daca prindea 55km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 l`ai luat de nou?rodaj nu`i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 l`ai luat de nou?rodaj nu`i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex67x Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 (editat) Nu l-am luat nou (are 2300km). Asa ca i-am dat blana din prima Daca e limitat, unde ar trebui sa ma duc cu el pentru delimitare (sunt din Focsani) Editat August 27, 2008 de alex67x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate