LaurBalaur Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 pentru a evita cosmarul Brasov-sibiu va sugerez o ruta ocolitoare, dar foarte frumoasa.Brasov-valea Bogatii-sighisoara-Medias-Sibiu e ocolire de 35-40 km, dar merita. Asfalt f bun si nu este prea circulat Omul are dreptate, incercati sa ocoliti Brasov-Sibiu... tocmai m-am intors dintr-o tura de aproape 600 km acum, am plecat azi de dim la 7 si am ajuns acum la 6 seara, traseu Buc-Ploiesti-Brasov-Fagaras-Balea Lac-Vidrau-Curtea de Arges-Pitesti-Buc ...... lung si obositor insa frumos . Detalii despre drumuri : -centura Ploiesti e jale, se lucreaza la greu, coloana mare, eu nu am mai stat la semnalul lucratorului cu paleta si am luat-o incet pe contrasens (desi e un singur sens ) ... -dupa Ploiesti, DN1 e ok , in weekend pp ca iar se fac ambuteiaje intre Comarnic si Sinaia , Busteni, etc. -Brasov spre Sibiu (eu am mers pana dupa Fagaras iar la Cartisoara am luat-o la stanga spre Transfagarasan) e cam jale, se lucreaza bine, am numarat mai mult de 10 semafoare, si pp ca sunt si mai multe pana la Sibiu... iarasi am stat doar la 50% dintre ele, iar la restul trecut cu japca pe rosu... cum s-a mai spus imediat dupa unele curbe de viteza apare un singur sens dintr-o data si te trezesti cu masini direct in fata... Atat pt excursia voastra ... Desi sunt rezistent de fel, pe mine m-a rupt la incheieturi din cauza mobrei drumul de la Cabana Capra la Vidraru, numai gauroaie plombate si denivelate, nisip in curba , pe margine, peste tot, oi si magari pe drum, etc Bafta maine si nervi de otel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Drum bun, fara incidente...vremea o sa fie buna daca e sa ne luam dupa astia de la meteo... Mari pareri de rau ma incearca ca nu pot veni si eu Distractie maxima Editat Septembrie 5, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 La intoarcere vrea cineva pe Transfagarasan ? Nu am fost niciodata si ar fi pacat daca tot sunt in zona sa ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 La intoarcere vrea cineva pe Transfagarasan ? Nu am fost niciodata si ar fi pacat daca tot sunt in zona sa ratez. eu sunt amator mare (mai mult ca sigur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Drum bun si distractie placuta . Acum nu pot veni cu voi ,poate data viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Am ajuns acasa dupa cea mai frumoasa plimbare dupa parerea mea de anul asta. Si ca tot ce este frumos..... a tinut prea putin. Am hotarat toti sa nu mai mergem o singura noapte ci de la DOUA in sus. Ne-am impartit in trei grupe de cate 5, 7 si respectiv 7 motoare. Multumesc sotiei de la care am avut ''DEZLEGARE" sa pot veni. Urmeza poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Hai Florine,cu pozele alea.Ai grija ce pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) HAIDE SCRIETI CEVA SA MA POT LEGA CA SA MAI PUN POZE !!!! Editat Septembrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Frumos,frumos mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Frumos,frumos mai vrem Mai scrieti ceva sa mai pot pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Fara poze cu GingiuMingiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Fara poze cu GingiuMingiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Si niste poze de la mine - pacat ca aparatu s-a cam stricat - nu stiu dar papa bateriile ca dreq. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Mai vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Stai sa-si revina Florin - ca era para-leu aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Nu mai avem poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Stai sa-si revina Florin - ca era para-leu aseara PENTRU ASTA.........mai pun una la cale !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Stai sa-si revina Florin - ca era para-leu aseara PENTRU ASTA.........mai pun una la cale !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Stai sa-si revina Florin - ca era para-leu aseara PENTRU ASTA.........mai pun una la cale !!!!! Editat Septembrie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Bine ati ajuns acasa. Cu o parte din voi m-am intersectat pe Transfagarasan. Vad acum ca trebuia sa il salut si pe Survolaj. Unde erai, bre? Ca nu te-am zarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 PENTRU ASTA.........mai pun una la cale !!!!! Da dar te rog io - pune si tu una de vreo 2 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) si cateva poze de la drumul de intoarcere Balea-Buzau-Bucuresti Editat Septembrie 7, 2008 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Mai vrem poze Da dar te rog io - pune si tu una de vreo 2 zile... MINIM 2 NOPTI !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Stai sa-si revina Florin - ca era para-leu aseara E normal, se misca si el mai greu, dupa atita efort depus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate