dannym Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 am auzit ca se pot face pe comanda pe undeva prin bucuresti si pe la brasov... stie careva de vreun service sau fabbricuta care fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 era un mos la un service in zona pipera care facea segmenti, dar eu nu prea am fost multumit de lucrare.... mi-a facut 2 segmenti pt un motor de 18 cc (de motocositoare), dar, una la mana: n-a luat cota unde trebuie pe cilindru si doi: materialul din care i-a facut nu era casant, ca cei de fabrica, ci se rupea (bineinteles ca unul din segmenti l-am rupt cand am vrut sa-l pun la locul lui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Toata lumea il lauda me nea misu din ferentari. nu stiu numarul dar in mod sigur il are careva pe aici. zicese ca face treaba super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 care ai un nr sau adresa lui " nea misu"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 (editat) DCSAN mi-a zis odata asa: "In Ferentari Nea Misu am facut eu la Cagiva si merg super (Piston+segmenti) 0722982532 " eu, din pacate, nu avut ocazia sa-l cunosc pe acest om, dar am uzit numai lucruri bune despre el. Editat August 22, 2005 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 pistoane mai poti face in Slatina, sau daca nu ai cum sa ajungi acolo,iti dau nr unui mecanic din Buc, care te poate ajuta: Marius - 0744.139.759 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 eu am niste segmenti pt apriia rs 250 noi nouti de vanzare. nu te intereseaza? cauta anuntul meu, daca vrei detalii. diametrul este de 55,5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 DCSAN mi-a zis odata asa:"In Ferentari Nea Misu am facut eu la Cagiva si merg super (Piston+segmenti) 0722982532 " eu, din pacate, nu avut ocazia sa-l cunosc pe acest om, dar am uzit numai lucruri bune despre el. 228817[/snapback] Asta este omul face ce vrei tu si cum vrei tu numai sa-i spui ce si cum. La Cagiva mea cilindrul nu era bucsat aluminiul avea o acoperire galvanica foarte tare cromare sau altceva si trebuia sa fac pistonul exact dupa diametrul cilindrului a iesit mai bun decat ala original care a explodat capul pistonului de "mers prea incet" si vreau sa-ti spun ca era capabila Moto daca nu te tineai bine de dansa cand intra-n ture te cam uitai sa vezi unde se opreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 multumesc mult baieti! i-l sun maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Sa revii si cu impresii despre lucrare: pret, durata, calitate etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 (editat) Incearca si la "Teodoresti" sunt doi mosuleti super meseriasi care au tot ce le trebuie ...cotineatza lor este vis-a vis de spitalul Victor Babes (pe Stefan cel Mare)...sa caut nr de tel si daca il gasesc il postez... Eu mi-am facut pistoane si segmenti rectificat cilindru, verificat abielajul la o IFA BK 350 si la un IJ cross de 350..au iesit super...cel putin la ij dupa un an de forja aratau ca noi...partea proasta era ca parca am asteptat cam mult... Tu ai nevoie pentru o Honda XL250R parca...nu??? Editat August 26, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Incearca si la "Teodoresti" sunt doi mosuleti super meseriasi care au tot ce le trebuie ...cotineatza lor este vis-a vis de spitalul Victor Babes (pe Stefan cel Mare)...sa caut nr de tel si daca il gasesc il postez... Eu mi-am facut pistoane si segmenti rectificat cilindru, verificat abielajul la o IFA BK 350 si la un IJ cross de 350..au iesit super...cel putin la ij dupa un an de forja aratau ca noi...partea proasta era ca parca am asteptat cam mult... Tu ai nevoie pentru o Honda XL250R parca...nu??? 231527[/snapback] Cand ai facut tu toate asyea in ce an? Ca eu cand am facut la Ij erau deja batrani si nu prea mi-au nimerit cilindrul la honuit avea rizuri mari am mers asa ca de nu poti sa contrazici pe mesteri si sa blocat de vreo trei ori dupa care am renuntat si m-am dus la Honuit din nou bineinteles nu la ei si dupa a iesit super treaba . La calitatea materialelor sa stii ca ai dreptate ma tinut mult si bine pistonul si camasa la fel poate ca era bucsata din nou cu fonta imbatranita de la teava de sonda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 eu am niste segmenti pt apriia rs 250 noi nouti de vanzare. nu te intereseaza? cauta anuntul meu, daca vrei detalii. diametrul este de 55,5. 228841[/snapback] La ce bani ca sunt curios daca am dat cu piciorul la o afacere de milioane sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 (editat) imi pare rau, dar anuntul nu mai este de actualitate. la united ii aduceau in 3 sapt si te costau 95 euro - de la mine ii luai cu 80. (pe loc ) La ce bani ca sunt curios daca am dat cu piciorul la o afacere de milioane sau nu 231942[/snapback] Editat August 29, 2005 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Si tot cei de la UNITED fac si montajul? Ca am scris pe un topic la SERVICE: AVEAM NEVOIE!!! un piston cat ar fi? si cilindri? asa ceva ai sau ai avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 imi pare rau ca nu mi-ai vazut anuntul...de fapt nici eu nu -am vazut pe-al tau.. cei de la united iti faceau si montajul, contra cost... nu ma intreba cat costa caci nu stiu. eu i-am montat singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Cand ai facut tu toate asyea in ce an? Ca eu cand am facut la Ij erau deja batrani si nu prea mi-au nimerit cilindrul la honuit avea rizuri mari am mers asa ca de nu poti sa contrazici pe mesteri si sa blocat de vreo trei ori dupa care am renuntat si m-am dus la Honuit din nou bineinteles nu la ei si dupa a iesit super treaba . La calitatea materialelor sa stii ca ai dreptate ma tinut mult si bine pistonul si camasa la fel poate ca era bucsata din nou cu fonta imbatranita de la teava de sonda. 231783[/snapback] Acu' vreo 3-4 ani...dar serios...brici au iesit, brici...oricum le cam tremurau incheieturile si p'atunci...si stiu ca aveau clientela nu gluma, oricum nu am luat nici o piesa de acolo pana nu am verificat'o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) era un mos la un service in zona pipera care facea segmenti, dar eu nu prea am fost multumit de lucrare.... mi-a facut 2 segmenti pt un motor de 18 cc (de motocositoare), dar, una la mana: n-a luat cota unde trebuie pe cilindru si doi: materialul din care i-a facut nu era casant, ca cei de fabrica, ci se rupea (bineinteles ca unul din segmenti l-am rupt cand am vrut sa-l pun la locul lui) Casant inseamna ca , este predispus la rupere nu invers cum insinuezi tu. Editat Februarie 12, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate