antenutza Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 In sfarsit am ajuns si noi acasaaaa! (in urma cu trei seri, ce-i drept) Pot sa va spun, cu mana pe inima, ca cei care v-ati indoit ca Antenutza va putea face Transalpina cu Viroaga ei de 250, ei da, v-ati inselat amarnic! Fata a mers fantastic, chiar daca-i tzopia spatele la greu pe bolovani, a trecut prin rauri fara nicio greatza si, in plus, a mers fara ambreiaj jumatate din Transalpina si restul drumului pana acasa (basca, cateva plimbari Sibiu-Paltinis-Sibiu-Paltinis-Sibiu)! weee bine ati ajuns! sunteti amandoi oameni de toata isprava! insanatosire grabnica. la Ruxy A-ul in portofel cat mai repede...nu de alta dar EU MAI VREAU CU VOI o miiiica si anume corectie...permisul il aveam de aprooooaaaaaaaape 2 luni bafta maxima si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ma tot uitam de cateva zile pe topicul asta si-mi venea sa mor cand vedeam ca nimeni nu-si mai aminteste de el. M-am inselat si va cer iertare! Stiu ca am sa fiu patetic, dar, intr-un fel ciudat, desi de-abia am schimbat cateva cuvinte cu voi, na, uite c-o spun, imi sunteti dragi! Si sa nu cumva sa plecati la anul fara mine! Imi bag picioarele in el de servici! Imi iau concediu medical si tot merg! Sa aveti o zi si o toamna excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Cine doreste sa vada filmuletzul pe care l-am prezentat la Biker,s o poate face aici: http://www.advromania.ro/index.php?option=...6&Itemid=67 Contine si un fragment din calatoria noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 la anul mai bagam o transalpina sau balea-negoiu pe creasta cu motoretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 la anul mai bagam o transalpina sau balea-negoiu pe creasta cu motoretele? EVIDENT!!! Dar hai sa refacem traseul in sens invers celui din acest an. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 EVIDENT!!!Dar hai sa refacem traseul in sens invers celui din acest an. Ce ziceti? io zic sa-l combinam cu alte trasee abordanile din zona. dar sa stabilim o data in care sa avem min. 3 zile la dispozitie. io zic sa-l combinam cu alte trasee abordanile din zona. dar sa stabilim o data in care sa avem min. 3 zile la dispozitie. trasee abordabile merge berea dupa servici chiar si de dimineata LA MULTI ANI RUXYQUE!!! INSANATOSIRE GRABNICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 E ziua lui Ruxi si nu spune nimeni nimik? La Multi Ani si din partea noastra si scuze ca nu am aflat mai devreme. Te pupam si-ti dorim sa fi cat mai curand pe picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 muuulti ani Ruxy!!! sa ne traiesti si sa ne cinstesti pupici :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf2linux Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Ma tot uitam de cateva zile pe topicul asta si-mi venea sa mor cand vedeam ca nimeni nu-si mai aminteste de el. M-am inselat si va cer iertare! Stiu ca am sa fiu patetic, dar, intr-un fel ciudat, desi de-abia am schimbat cateva cuvinte cu voi, na, uite c-o spun, imi sunteti dragi!Si sa nu cumva sa plecati la anul fara mine! Imi bag picioarele in el de servici! Imi iau concediu medical si tot merg! Sa aveti o zi si o toamna excelenta! Felicitari pentru reportaj. Ffffff. reusit o sa-l vreau si eu impreuna cu restul poyelor si filmuletelor de pe Transalpina Ma bucur ca Ruxi si Sebi sunt bine. nick pe forum alf2linux posesor transalp rosu, participant prima editie Transalpina Enduro Tour (2008). Mi-a facut placere iesirea cu voi si sper sa ne mai intalnim si la altele. io zic sa-l combinam cu alte trasee abordanile din zona. dar sa stabilim o data in care sa avem min. 3 zile la dispozitie. trasee abordabile merge berea dupa servici chiar si de dimineata LA MULTI ANI RUXYQUE!!! INSANATOSIRE GRABNICA La multi ani Ruxi!!!! Insanatosire grabnica si sa ne vedem in trafic. Fred si Flory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi ani, Ruxy!!! Multi, fericiti si sanatosi, alaturi de toti cei ce-ti sunt dragi! Sa ma ierti ca ieri n-am trecut pe la voi, dar, asa cum ma asteptam, eram zob de oboseala. Promit sa fac un drum special pentru voi. Inca o data, "La multi ani!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Cine doreste sa vada filmuletzul pe care l-am prezentat la Biker,s o poate face aici:http://www.advromania.ro/index.php?option=...6&Itemid=67 Contine si un fragment din calatoria noastra. Super reportajul, felicitarile mele asa se promoveaza cu adevarat motociclismul la mai multe si oricand voi veni cu voi, imi place spiritul vostru Asfalt Liber Salutare, Imi cer scuze pentru intarziere Ruxy, LA MULTI ANI draga mea si cele mai frumoase momente vor veni pentru tine si noi toti, refacere usoara, primavara este departe si o sa avem timp de toate Cum spunea un prieten drag "Traiesti clipa si lasa ani sa treaca si atunci bucuria iti va fi mai mare" va pup Asfalt Liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi ani, Ruxy!!! Multi, fericiti si sanatosi, alaturi de toti cei ce-ti sunt dragi!Sa ma ierti ca ieri n-am trecut pe la voi, dar, asa cum ma asteptam, eram zob de oboseala. Promit sa fac un drum special pentru voi. Inca o data, "La multi ani!" Multumesc mult de urari si te asteptam pe la noi, esti binevenit oricand Super reportajul, felicitarile mele asa se promoveaza cu adevarat motociclismul la mai multe si oricand voi veni cu voi, imi place spiritul vostru Asfalt Liber Salutare, Imi cer scuze pentru intarziere Ruxy, LA MULTI ANI draga mea si cele mai frumoase momente vor veni pentru tine si noi toti, refacere usoara, primavara este departe si o sa avem timp de toate Cum spunea un prieten drag "Traiesti clipa si lasa ani sa treaca si atunci bucuria iti va fi mai mare" va pup Asfalt Liber Multumesc mult pentru urari si pentru TOT De abia astept sa vina primavara si sa fiu din nou in 2 picioare. Dar pana atunci, oricand ai tu chef, te asteptam cu drag pe la noi. Pupici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 baieti eu propun sa facem o vizita organizata Ruxy - e surpriza...tu nu vezi postul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 baieti eu propun sa facem o vizita organizata Ruxy - e surpriza...tu nu vezi postul asta Oookey, tocmai ce NU L-AM VAZUT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 baieti eu propun sa facem o vizita organizata Si noi venim in "vizita organizata" ( "noi" , adica subsemnata + Larry ), ca ne e dor de Sebi si Ruxi si am cam vrea sa le comunicam personal acest fapt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 Si noi venim in "vizita organizata" ( "noi" , adica subsemnata + Larry ), ca ne e dor de Sebi si Ruxi si am cam vrea sa le comunicam personal acest fapt! Hai, organizati-va odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Sambata asta e OK? Daca da la ce ora?Ar fi bine sa fie pe la pranz? Putem sa facem un gratar in curte? Ruxi tu sa exersezi in oglinda o mimica surprinsa ca atunci cand ne vezi sa pari ca n-ai stiut ,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Sambata asta e OK? Daca da la ce ora?Ar fi bine sa fie pe la pranz? Putem sa facem un gratar in curte? Ruxi tu sa exersezi in oglinda o mimica surprinsa ca atunci cand ne vezi sa pari ca n-ai stiut ,da? Da, normal ca se poate face gratar; e specialitatea curtii as putea spune (prietenii stiu de ce ). Si eu voi exersa o mimica relativ similara, si cand veti veni, voi spune: ia uite ce surpriza! Eu tocmai pregateam un gratar! Bineinteles, cand va incepe sa se-mprastie fumul de la mici sau de la pastrama, va trebui sa-mi faceti concurenta cu diferite burnout-uri Incepem sa v-asteptam Editat Septembrie 30, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 iaaaaaaaaaa !!!! tradatori dom'le tradatori!!! eu va intarat si voi ma tradati! Ruxy? da' tu nu ai voie sa iesi din casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ramane, deci, pe sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ramane, deci, pe sambata? Daaaaa Dar eu nu stiu nimic, ca e surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 deci..breee...la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Sincer sa fiu, eu, ca de obicei ( ) , am sa vin direct dintr-o garda de 24, asa ca am sa merg incet si sper sa ajung pe la 11:30 - 12.00 ( a.m., evident ... ), dar pot veni la orice ora dupa; ramane sa hotarati voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Eu zic sa stabileasca Sebi ora. Eu zic sa vedem care venim sigur ca sa stim cum ne organizam pt. gratar,bere sucuri.Eventual strangem banii inainte sau pune Sebi si decontam la sosire. Dar haidetzi sa anuntam care vine sigur. 1. Marook insotit/neinsotit 2. Dan si Cici ...atasati numele Editat Octombrie 1, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate