sacal Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 aku sa va vad. ce-ati zice daca dupa intrunire am merge la zarnesti, la 2 pasi, unde e etapa de motocros. e super distractie, si mare spectacol. cine a mai fost stie, cine nu- o sa fie fericit ca a venit plecam pe la 10 din brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 E super misto la Zarnesti la motocros! De acolo mi-a venit boala cu motociclismul si implicit cu enduro si cross! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Buna idee , dar mai exact de unde se pleaca si unde se merge ? Brasovu e mare, iar pista de motocros nu cred ca e in centrul Zarnesti-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 pai, plecam de la intrunire pe la 10 si in mai putin de o ora suntem acolo. am vazut ca pleci vineri la bv. nu vrei sa vii de sambata dim.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 OK cu plecarea de la intilnire, o sa fie o mini-parada spre Zarnesti. Le-au potrivit bine. .. .. incercati sa furati participanti din gasca de vineri seara pentru gasca de simbata dimineata ? Serios vorbind, inca ma mai gindesc daca plec vineri sau simbata din Bucuresti. Inclin spre vineri deoarece se prevede un grup mai lent, in timp ce simbata oamenii vor sa mearga intins. Viteza mea de croaziera e undeva pina in 100, sint inca incepator, nu ma deranjeaza deloc sa merg intr-un grup mai lent, dar cu siguranta nu ma pot tine dupa cineva care merge cu 120 pentru prea multa vreme. Desigur, avantajul plecarii simbata de dimineata este ca as economisi o noapte de cazare si cum locurile ieftine s-au dat deja .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gil Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Merita vazut mai ales ca s-a anuntat participare internationala la clasa 80 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 Merita vazut mai ales ca s-a anuntat participare internationala la clasa 80 cmc 231263[/snapback] pai hai si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 ne vedem acolo! io am de gand sa fac de sambata un traseu ceva mai ciudat... cu mers pe jos si innoptat la curmatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 suna interesant...si asa ne intrebanm ce sa facem duminica...deh, numai de mers direct acasa nu o sa avem chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Sa ma treceti si pe mine pe lista.Oricum trebuia sa ajung acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 suna interesant...si asa ne intrebanm ce sa facem duminica...deh, numai de mers direct acasa nu o sa avem chef 231500[/snapback] bravo axa hai ca o sa fie misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate