atillas Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) La pensiunea voastra nu mai sunt locuri. Eu si Rul stam la pensiunea Marcu in Rasinari. Pentru cine mai e interesat, mai sunt ceva camere dane nu stiu din ce motive ne-au anulat rezervarea..daca vezi postul meu baga si mie o camera ptr sambata seara.. de fapt pune nr de telefon poate mai sunt si altii fara cazare..(ne rezervam noi) Editat Septembrie 11, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dane nu stiu din ce motive ne-au anulat rezervarea..daca vezi postul meu baga si mie o camera ptr sambata seara.. de fapt pune nr de telefon poate mai sunt si altii fara cazare..(ne rezervam noi) Pensiunea Marcu Rasinari 23 locuri in 10 camere Str. Dosului, nr. 491 Contact: Mimi Marcu 0723 089 915, 0726 723 981 Pensiunea Marcu Rasinari 23 locuri in 10 camere Str. Dosului, nr. 491 Contact: Mimi Marcu 0723 089 915, 0726 723 981 Eu plec Vineri pe la pranz din Bucuresti si daca vrea cineva sa mai mearga o sa am cel putin un loc liber (pe motor) sau inca 3 daca merg cu masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Salutare. Pleaca vreunul din Buc... si are vreun loc liber in vreo masina/moto si pt mine pliiiz? Trebuie sa ajung in Sibiu weekendul asta si mi-ar placea sa nu bat atata drum singura cu bus-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 nu mai vin k nu am convins pe nimeni din Tm sa ma insoteasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Oake Dai ceva mai multe detalii pentru cei care nu sunt din zona? merci depinde cu ce te deplasezi...daca esti cu masina in principiu mergi la "Curmatura" duminica. e f simplu de ajuns din rasinari is cam 4km in jurul curmaturii la 5 min de mers pe jos is o gramada de "poteci" de toate clasele (cel putin una sigur ii de profi...depinde cit de dementi is organizatorii) mam bagat si io pe citeva si din cite am vazut o sa se lase cu o sa fie lume gramada deci nici o sansa sa ratezi vreo urcare kinki da is convins ca simbata la prolog o sa aflii de la organizatori pe unde sa te invirtzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 merci oake. ne vedem acolo dupa cum arata prognoza nu mai car motorul. Daca era tura sa merg intr-una nu mi-era de ploaie. Da' sa merg si apoi sa ma opresc sa ma uit si sa merg din nou si iar sa ma opresc ... nu e treaba. O sa vin cu auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Hai salut Pleaca cineva maine spre sibiu ca eu ma sui pe mobra si plec de dimineata sa prind deschiderea. Ma bate un gand sa o iau pe transfagarasan ca si asa nu l-am avzut pana acum. Ma duc si singur dar in 2 3 .. mai multi parca-i altfel Dati va rog un semn pe forum sau tel 0745 041 239 - mihai Daca nu - ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Ia legatura cu Aadaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast....IU&metric=1 va fi un concurs....cel putin interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast....IU&metric=1 va fi un concurs....cel putin interesant se lumineaza la premiere..tot e bine.. PS presimt ca va fi mare jale.. se lumineaza la premiere..tot e bine.. PS presimt ca va fi mare jale.. revin cu 2 anunturi..prologul va incepe maine la ora 1 in centrul sibiului romaniacs a facut deja prima victima..in timpul antrenamentelor,jordan concurentul roman din echipa ASOCIATIA,a suferit o dubla fractura(tibie si peroneu)..ca sa nu va mai spun ca a insistat sa participe la doar 6 sapt dupa o fractura de clavicula. JORDAN INSANATOSIRE GRABNICA.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 horror vestea cu Jordan. Chair ieri m-am vazut cu el si zicea ca e aproape refacut. Capu' sus Jordane ca oasele se repara! Eu o sa ma ocup de cumparaturi pana te pui pe picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Insanatosire grabnica Jordan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Acum sortez pozele de la antrenamente, prima tura (~20 poze) sunt online POZE Red Bull Romaniacs Sibiu 2008 - Antrenamente va urma ... De maine o sa am si o camera de filmat (mersi Aurel ) .. o sa fac si ceva filme pt cei care nu au avut cum sa vada live si restul de poze... Red Bull Romaniacs 2008 - #2 / RBR 2008 - #3 / RBR 2008 - #4 / RBR 2008 - #5 atat pt astazi ..ne "auzim" maine seara cu noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cat timp va tine prologul in centru ? numai in jur de 14-15 pot sa ajung. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cat timp va tine prologul in centru ? numai in jur de 14-15 pot sa ajung. Multumesc anticipat Antrenamentele au inceput la 17:28 si pe la 19:18 am facut ultima poza (am plecat) .. bunuiesc ca nu a mai durat foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 intrebam pentru sambata, am vazut ca incepe prologul de la 13, si vreau sa stiu pana la ce ora tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Nu stiti ,dau astia ceva la TV pentru noi astia ramasi acasa ? Sau dau ca si la Central Europe Rally ... cate 10 minute pe zi.. Nu stiti ,dau astia ceva la TV pentru noi astia ramasi acasa ? Sau dau ca si la Central Europe Rally ... cate 10 minute pe zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Romeo Duicu: "Ba, astia-s nebuni. Cred ca ma duc acasa" Nu stiu exact daca se urca sau se coboara in poza, insa in dreapta este o cadere de 2-4 etaje, fara niciun fel de siguranta. Cum bine spunea si el, trbuie doar sa-ti alunece putin roata si esti pa. PS: Prologul incepe la ora 13:00 si se va termina in jurul orei 15:30 cu clasa Profi. Maine plecarea e la ora 7:00 catre Curmatura. Editat Septembrie 13, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Finisul am inteles ca va fi pe constructia spitalului, dar nu sunt sigur. In poza de mia jos se vede in fudal poarta de red bull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 a fost extraordinar, o sa bag si eu zilele astea poze si filmulete, cand o sa am net ceva mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Many Guyenes, locul 12 la PRO. De restul inca nu stiu nimic, n-au venit timpii inca. Editat Septembrie 13, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Am fost astazi dar nu am apucat sa vad mare lucru ca am ajuns tarziu, maine de pe la ora 13 imi puteti spune pe unde as putea sa vad ca am inteles ca sunt puncte pentru vizitatori, dar nu prea stiu pe unde sa ajung la ele, daca ati putea sa imi spuneti pe unde unde sa o iau. Multumesc scz, acum am vazut ca se termina la 12-30 maine. o sa vin mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Din punct de vedere fotografic am fost cam dezamagit, lume multa, inghesuiala mare, chiar si cu acreditare greu gaseai un loc interesant .. dar revin cu poze intr-o ora - doua. Iar pt rideri cred ca a fost iadul pe pamant, ploaia de azi dimineaza a dat toate planurile peste cap, cu exceptia riderilor PRO, toti au cam "luato'n'freza" pe caruselu' de langa zidul cetatii, lemnele erau ude si alunecau baietii ca la patinoar... Doamne da sa nu mai ploua Editat Septembrie 13, 2008 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) --Am fost astazi dar nu am apucat sa vad mare lucru ca am ajuns tarziu, maine de pe la ora 13 imi puteti spune pe unde as putea sa vad ca am inteles ca --sunt puncte pentru vizitatori, dar nu prea stiu pe unde sa ajung la ele, daca ati putea sa imi spuneti pe unde unde sa o iau. Multumesc scz, acum am vazut ca se termina la 12-30 maine. o sa vin mai devreme salut daca esti cu motorul poti veni cu noi. plecam in jur de ora 7 din sibiu spre gura raului apoi curmatura (rasinari) apoi gusterita. un mic filmulet, nu prea stralucit din cauza inghesuieli .. nici nu prea stiai pe unde sa te uiti http://www.youtube.com/watch?v=6A2bpsDZrr4 Editat Septembrie 13, 2008 de cosminsideras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Primile poze de la prolog, restul, din pacate o sa le pot pune doar maine dupamasa cand ajung acasa Poze Red Bull Romaniacs Sibiu 2008 - Prolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate