Trotinel Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Stai ca acum am vazut... 18ani si CBR1000. De-aia spuneai ca in 8 luni putea sa invete multe... Ce poti sa inveti in 8 luni? Poate cum s-o pui pe cricul central. Aoleuuu... Stai ca astea nu mai au cric central. Pe langa datul la pedala, ati fost scutiti si de ridicatul pe cric. Ai dracu japonezii astia! De-aia au ajuns femeile si baieteii de 18 ani sa se creada motociclisti si sa se urce pe motoare de peste 100cp. "categoria A" nu-ti mai bate capul ! Nu are rost ! Poate dupa ce le dau tuleiele ... . Iar tu mai Trotinel nu invata sa mearga pe unu care atunci cand dadea de permis categ A tu te strofocai sa treci clasa a 2-a ! Am 25.000 km pe un RS 125, facuti inainte de 1000rr. Mr Florian, pariu ca va invat pe amandoi multe in special pe viraje? Reisarilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 fratilor sunteti nebuni??? ce dreaq inseamna cearta asta aiurea...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 asa aratati-va barbatia si certati-va cu principiile fiecaruia..ca tocmai a murit un om. R.I.P baiatului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Am 25.000 km pe un RS 125, facuti inainte de 1000rr. Mr Florian, pariu ca va invat pe amandoi multe in special pe viraje? Reisarilor... !!! ...Iti doresc multa sanatate si cat mai multi km si cu cel de 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mult prea tanar. Odihneasca'se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Propun ca fiecare topic de accidente sa contina doar informatia de deschidere, restul posturilor in care fiecare vine cu parerea sa fie blocate sau sterse de admin. In felul acesta se curata forumul de toate certurile inutile, de zecile de pagini de RIP. Haideti sa ne limitam strict la informare si sa-i lasam pe cei morti sa se odihneasca in pace... Cred ca rubrica accidente in care sunt implicati morti merita putin respect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Gata cu Q7, s-a mutat gloata aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Propun ca fiecare topic de accidente sa contina doar informatia de deschidere, restul posturilor in care fiecare vine cu parerea sa fie blocate sau sterse de admin. In felul acesta se curata forumul de toate certurile inutile, de zecile de pagini de RIP. Haideti sa ne limitam strict la informare si sa-i lasam pe cei morti sa se odihneasca in pace... Cred ca rubrica accidente in care sunt implicati morti merita putin respect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Gata cu Q7, s-a mutat gloata aici? Tocmai ti-ai definit apartenenta la acea gloata, prin postul tau. Cat despre biker ... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Tocmai ti-ai definit apartenenta la acea gloata, prin postul tau. Cat despre biker ... RIP Cat despre tine te vad in randul doi la mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cat despre tine te vad in randul doi la mijloc. Esti infantil ... nu-mi bat capul cu tine. Hai pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 prostie... a gresit nu trebuie sa fi prost ca sa gresesti.. totusi si rossi mai da cu mufa de asfalt ... nu??? asta trebuie sa inteleaga toata lumea.. orice greseala poate fi prima si ultima. nu fiti ipocriti imi e greu sa cred ca nici macar odata nu a-ti zbarcit vre-un viraj, ideea e ca unii invata ceva din asta si altii trec foarte usor mai departe. Dumnezeu sa il ierte! True, dar Rossi e pe circuit; cade si nu se infige in pom, masina, tir , etc, Cade si e asistat de 100 medici, pompieri si comisari de traseu. Cade, dar STIE sa cada, a invatat CUM se cade corect ( ma refer la pozitia corpului ) ; Rossi nu are trafic, nu are "PILOTI" de dacie ruginita in jur.... Mare pacat de acest baiat. DACA mergea mai incet, acum TRAIA. Parere personala, asa ca dati cu pietre in mine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate