Rotila Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Dvd-urile sunt gata cu film si foto. Azi Cobo le ridica de la multiplicat. Cum putem intra in posesia DVD-ului ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Cum putem intra in posesia DVD-ului ?? .....si a pozelor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pozele sunt pe DVD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Multumesc pt grija, ZorroOficial imi merge bine, tijele E la locu' lor, husabergu' la naftalina, radiografiile indosariate,....astept primavara. Cu dragoste, Dinu LA MULTI ANI BRACCIO!AZI IMPLINESTE 32 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 LA MULTI ANI BRACCIO!AZI IMPLINESTE 32 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani.. ....dar pare mai in varsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 ....dar pare mai in varsta... poate in poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) ....alea de pe DVD?... PS - La multi ani bikere!!!! Editat Noiembrie 21, 2008 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Multumesc!Mai am minim 17 ani de dat cu motorul Editat Noiembrie 21, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 la multi ani! ti-ai luat 2t? daca da, imi pui si mie o POZA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 la multi ani! ti-ai luat 2t? daca da, imi pui si mie o POZA ? Inca nu, dar pana in primavara trec neaparat la 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) atunci o poza de la conurs macar Lasand gluma la o parte, cum intram si noi in posesia celebrelor DVD-uri? Editat Noiembrie 22, 2008 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 daca nu dividi ... macar ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 de unde cumpar cedeul?????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ultima data il luase cobo de la multiplicat. dividiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ceva poze? unde? le-a vazut cineva? ... frate dar scumpe pozele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 . frate dar scumpe pozele astea.... chiar .. foartee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Multumesc!Mai am minim 17 ani de dat cu motorul La multi ani inca o data!imi cer scuze pentru faptul ca nu am putut participa si eu la eveniment chiar neinvitat.....am inteles de la baieti ca au o nelamurire :De unde am stiut eu ca e ziua ta?cand va aflati pe forum respectati urmatorii pasipasul1:pe mouse aveti o rotita pasul2:invartiti rotita in directia opusa firului care iese din mouse pasul3:jos de tot gasiti scris in sanscrita urmatoarele:"today birthdays"care inseamna in traducere in limba lui eminescu=zile de nastere astazi pasul4:mai jos scrie tot in sanscrita"14members are celebrating today their birthday:braccio.cobo,mache,ness26,pshul ,notcely,etc,etc,......asta se traduce cam asa:14 membrii isi sarbatoresc astazi ziua de nastere:razvan,cobo,mache,pshul,fara cely,etc,etc.... in speranta ca in sfarsit am avut un reply constructiv pentru toti mmembrii xm raid va salut pe toti si va doresc multe iesiri in padure LA PADUCEL(hotel-restaurant-atv-moto-velo in localitatea SARATA-MONTEORU) intrebare:cine e baiatul cu pantaloni varzi care si a spart radiatorul in acest weekend si ce s a intamplat?a patit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 La multi ani inca o data!imi cer scuze pentru faptul ca nu am putut participa si eu la eveniment chiar neinvitat.....am inteles de la baieti ca au o nelamurire :De unde am stiut eu ca e ziua ta?cand va aflati pe forum respectati urmatorii pasipasul1:pe mouse aveti o rotita pasul2:invartiti rotita in directia opusa firului care iese din mouse pasul3:jos de tot gasiti scris in sanscrita urmatoarele:"today birthdays"care inseamna in traducere in limba lui eminescu=zile de nastere astazi pasul4:mai jos scrie tot in sanscrita"14members are celebrating today their birthday:braccio.cobo,mache,ness26,pshul ,notcely,etc,etc,......asta se traduce cam asa:14 membrii isi sarbatoresc astazi ziua de nastere:razvan,cobo,mache,pshul,fara cely,etc,etc.... in speranta ca in sfarsit am avut un reply constructiv pentru toti mmembrii xm raid va salut pe toti si va doresc multe iesiri in padure LA PADUCEL(hotel-restaurant-atv-moto-velo in localitatea SARATA-MONTEORU) intrebare:cine e baiatul cu pantaloni varzi care si a spart radiatorul in acest weekend si ce s a intamplat?a patit ceva? am incercat sa urmez pasii dar m-am blocat la 2. mausul meu e wireless. te rog fii amabil si ajuta-ma sa ies din situatia asta neplacuta.... multumesc anticipat, dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 am incercat sa urmez pasii dar m-am blocat la 2. mausul meu e wireless. te rog fii amabil si ajuta-ma sa ies din situatia asta neplacuta....multumesc anticipat, dinu cu mare placere,dc utilizatorul foloseste un mouse wireless tb sa mi spuna brandul si codul si dupa aceea pot oferi un nou set de instructiuni. ce mai faci?totul ok cu mana ?nu prea te am mai vazut prin oras,ma gandesc ca toata ziua stai pe forum..... am citit pe topicul cu scoala monteoru ca m as numi mache si sunt de acord cu o singura conditie:sa mi faca cadou toyota argintie cu totul........ p.s. dati le oamenilor pozele de la concurs ca va inecati ca rromii la mal!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
make racing Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 cu mare placere,dc utilizatorul foloseste un mouse wireless tb sa mi spuna brandul si codul si dupa aceea pot oferi un nou set de instructiuni. ce mai faci?totul ok cu mana ?nu prea te am mai vazut prin oras,ma gandesc ca toata ziua stai pe forum..... am citit pe topicul cu scoala monteoru ca m as numi mache si sunt de acord cu o singura conditie:sa mi faca cadou toyota argintie cu totul........ p.s. dati le oamenilor pozele de la concurs ca va inecati ca rromii la mal!!!!!!! Salut blackwoo! In numele clubului XM RAID promit ca in vom da pozele si dvd-ul foarte curand ()iar pe tine te invit cand vrei la o vizionare .Numai noi doi......vin cu Toyota.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 poze poze poze poze !!!! dvd dvd dvd pe cand ca sa stiu cand mai intru pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 dvd-ul este pe youtube!!!!enduro monteoru are 3 parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 presupun ca astea sunt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Totusi, un DVD varianta Full unde pot gasi ? Pe youtube e doar un rezumat foarte frumos realizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) dvd-ul este pe youtube!!!!enduro monteoru are 3 parti. teodaniel,am si eu o intrebare:cum ai facut poza din avatarul tau,pentru ca studiind o mai atent si cu metode adecvate am descoperit ca motorul e pe cric ? baieti cand aveti de gand sa dati pozele,nu vedeti ca a murit topicul de cand nu v am mai "certat "eu?eu nu pot iesi maine dar poate ne vedem in pub cu bikerii de viteza din oras.oricum dc intati pe topicul din buzau o sa vedeti ca ei sunt pe urmele mele... Editat Noiembrie 28, 2008 de blackwoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate