dumi_meseriasu Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Salutare, eu as vrea maine 06.12.2009 sa fac o tura pana la Ranca, poate ultima pe anu asta. Traseul ar fi Pausesti Maglasi - Rm Valcea - Bunesti - Horezu - Novaci - Ranca si retur. Dk vrea careva eu as pleca cam pe la 13 asa. Astept tel 0742006371 sau 0765913039. Respect si asfalt uscat. Mesaj completat Salutare, din pacate iar am fost singur dar a fost super tura, ce e drept cam mare pt un interval asa scurt de timp dar ce peisaje si te timp am prins la Ranca a meritat efortul pe deplin. Pun si cateva poze, poate va mai starnesc putzin interesul. Respect si Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Salutare, eu as vrea maine 06.12.2009 sa fac o tura pana la Ranca, poate ultima pe anu asta. Traseul ar fi Pausesti Maglasi - Rm Valcea - Bunesti - Horezu - Novaci - Ranca si retur. Dk vrea careva eu as pleca cam pe la 13 asa. Astept tel 0742006371 sau 0765913039. Respect si asfalt uscat.Mesaj completat Salutare, din pacate iar am fost singur dar a fost super tura, ce e drept cam mare pt un interval asa scurt de timp dar ce peisaje si te timp am prins la Ranca a meritat efortul pe deplin. Pun si cateva poze, poate va mai starnesc putzin interesul. Respect si Asfalt Uscat. Bv. Dumi.... faina iesire, sa inteleg ca te-ai recuperat dupa accident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 dumi e foarte ok...vroiam sa mergem azi la o plimbarica dar din pacate vremea nu a tinut cu noi:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Are cineva pofta de o ieseala in week-endul asta? Respect si Asfalt Uscat! Mesaj completat Salut la toata lumea citioare de forum(ca cu scrisu vad ca stam cam prost), de azi incep planu pt o tura enduro turing prin zonele astea frumoase ale noastre. Traseul in mare ar fi: Rm Valcea-Brezoi - Malaia - Ciungetu - Lacurile Galbenu si Petrimanu - Urcare spre Polovragi - Novaci - Ranca - Obarsia Lotrului - Sugag - Sebes - Sibiu - Cartisoara - Transfagarasn - Curtea de Arges - Rm Valcea. Nu stiu deocamdata data si nici km si nici cate zile ar fi necesare. Va tin la curent. PS; Sunt zone bune de OFF roud pe traseu asa ca un enduro turin ar fi recomandat in tura asat ca si motor. respect si asfalt Uscat. Cine e interesat 0742006371 Dumy.sau aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Ce zici micul meu CB urca?Cred ca doua zile e suficient...As veni cu toata placerea dar trebuie sa negociez cu nevasta ... Mesaj completat Sambata, ne pregatim de o tura pana la Sibiu la tuning expo show, banuiesc ca plecarea este in jur de ora 10 dimineata. Posibili calatorei: eu, dumy, danyboy si sa vedem, cristig. Pt cine mai doreste, va asteptam... PS: mersul va fi mai batraneste (nu vor sari de 170 km/h , glumesc bineinteles). Mesaj completat Si cine stie, daca avem putin timp, poate bagam si o tura pe transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 poze din timpul plimbarii?...chiar daca a plouat in sibiu...eu am doar de la GLL FEST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 poze din timpul plimbarii?...chiar daca a plouat in sibiu...eu am doar de la GLL FEST Pun kateva ca nu am facut multe. A si o sa vedeti ca a prins radurul Loganul de politie(le-o trimit prin posta), in afara de pozele astea e numai ploie. Respect si Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Scrie si tu mai explicit...nu am inteles nimic:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Scrie si tu mai explicit...nu am inteles nimic:)) Esti tu greu de cap , mai da casca jos de pe cap si aerisesteet . Respect si asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Da ma, m-am prins ce vroiai sa spui:)) Mesaj completat Am uitat sa iti spun, ce misto e combinezonul de ploaie, aproape ca mi-as dori si eu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 cat timp ati stat pana am trecut pe langa voi?)....si cat dupa?:Da doua zi am inteles ca a fost soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 cat timp ati stat pana am trecut pe langa voi?)....si cat dupa?:Da doua zi am inteles ca a fost soare... E na si cu tine, soare a fost la 20 km de unde am oprit noi atunci si l-am savurat din plin cand am dat de el, nu a doua zi . Doamne ce uameni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Fii atent Dumy, bagam o tura la Varful Roman-Horezu si aiurea, duminica, ploaie oricum cred ca o sa fie, dupa cum avem noi norocul de fiecare data...Cine doreste sa ni se alature, il asteptam... Mesaj completat Drumul o sa fie, de la Romani, probabil griblura, iar in varf, la cota 1600, normal, pt drumuri de munte, ca in Austria, pardon Romanica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Maine, duminica, 26 .06.2011, impreuna cu Florin, Adi si Dani, facem o tura, daca vremea tine cu noi, pe traseul Rm. Valcea - Ranca - Obarsia Lotrului. Plecarea este in jur de ora 8, de la al doilea OMV Troianu, respectiv cel de la intersectia cu Horezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawny Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Si 49 poate pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hangu Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Si 49 poate pe Transalpina suuuuper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Bv mah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Baga cineva vreo plimbare duminica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Scriu aici ca sa nu mai fac alt topic ... Stiti vreo firma care inchireaza moto prin Valcea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Maine, pentru cine doreste, un pic de soft enduro, spre Pahomie. Plecare undeva in jur de ora 11. Inca nu am detalii in legatura cu pucntul de plecare. Astazi, in jurul orei 11, ne adunam pentru un pic de endureala, in parcarea de la Zavoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Calendarul intrunirilor pe 2014 ! http://www.pemotoare.ro/calendarul-intrunirilor-moto-din-romania-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Salutare tuturor! Maine la ora 12 ne adunam pentru o tura la Perisani, ne vedem la petrom nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate