robychopper Postat Noiembrie 18, 2003 Share Postat Noiembrie 18, 2003 astept intrebari despre creatia mea va salut din barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 nu mah, ce motor ai pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 nu pare! este!!! frumoasa bestiutza!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 19, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2003 pai da este un motor de simson awo fabricatie 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 Bengoasa rau!!! Da, e un 425 T. E cromat sau doar lustruit? Si pune o poza cu furca mai in prim-plan. Asta da chopper comunist! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataee Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Ai facut o treaba buna! as vrea daca se poate mai multe poze. Imi place ideea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Bravo Roby,eu am avut placerea sa-l studiez indeaproape,cu o bere in mana....:-)) Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 mai pune si tu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 1, 2003 Autor Share Postat Decembrie 1, 2003 www.motociclesmydesing.freeservers.com aici o sa vezi cam tot ceti trebe e situl meu salut robybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Cu ce se lustruieste un motor? Cu o bormasina cu pasla? Sau cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 Da,cu bormasina cu pasla se lustruieste.Cel mai indicat ar fi ca dupa lustruire sa dai un strat de polish pe care sa-l lustruiesti manual,cu piele de caprioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Daca n-ai bani de pasla dai cu manuta, da o sa dureze vreo 3 zile + basicile de rigoare de care vei scapa cam in 3 saptamani , io asa am patito. Pentru Roby. Poti lua pozele de la mine de pe site. E un site vechi sper sa mai mearga. L-am construit cam cu aceeasi idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 si polish ce este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Pasta alba pentru lustruit metale, gasesti in comert AUTOSOL , l-am vazut in CARREFOUR pe langa uleiuri auto. 90.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Pasta alba pentru lustruit metale, gasesti in comert AUTOSOL , l-am vazut in CARREFOUR pe langa uleiuri auto. 90.000 lei NUUUU...fara autosol....Cumpara AUTOCOLOR.Te costa vreo 350.000 lei da' nu ai probleme.Eu Imi dau motorul cu polish in fiecare luna.Cutia,o am de 6 luni.E foarte bun si util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 ce rol are polish? daca are rolul de lustruire, de ce sa dau pe urma cu ea? nu se lustruieste cu ajutorul acestei paste? trebuie lustruit lunar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 E bine ca s-a gasit ceva mai bun , daca intrebai pe cineva despre subiectu asta acu un an nu stia nimeni nimic, acu ne-am mai avansat,. Io va spun cum pastrez luciul, cand se umple motoru de namol il curat cu apa apoi cu carpa cu ulei cald, luceste super si nu se pune prafu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 polishul are mai multe roluri....de exemplu:daca ai o zgarietura pe rezervor,o freci cu smirghel,dupa care dai polish.Nu se va mai cunoaste nimic.Daca ai drum prin Galati,anunta-ma.Iti voi arata la noi in garaj mai multe chestii legate de vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 11, 2003 Share Postat Decembrie 11, 2003 ok mersi! voi incerca sa pun in aplicatie. revin ce niste poze. eu sunt din Craiova. pana in galati... e ceva drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 daca crezi ca ti se pĂ re aproape timisoara sunt niste prieteni de ai mei care fac lustruire la blocuri de motoare, capace la pret bun daca vrei te pun in legatura cu ei te salut roby barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 e bine ca suune oameni care inteleg prin a modiica ceva mai mult ca nishte coarnbe aruncate pe bike shi 2 tevi pe care tii picioarele...roby ai awo pt ca iti place chiulasa nu? nu te-ai gindit sal faci rigid? furca e facuta de tine ? eshti din reshitza? il stii pe alvin daca da pls zi ca tre sai transmit cava...e fain ca in general reshitenii observ ca au gusturi superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2003 Autor Share Postat Decembrie 26, 2003 e bine ca suune oameni care inteleg prin a modiica ceva mai mult ca nishte coarnbe aruncate pe bike shi 2 tevi pe care tii picioarele...roby ai awo pt ca iti place chiulasa nu? nu te-ai gindit sal faci rigid? furca e facuta de tine ? eshti din reshitza? il stii pe alvin daca da pls zi ca tre sai transmit cava...e fain ca in general reshitenii observ ca au gusturi superbe sunt din timisoara il cunosc pe alvin din resita dar eu locuiesc in barcelona acum si nu stiu cu sa iau legatura cu el te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate