ovisey Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Am gasit pe net chestia asta si mi s-a parut interesanta, dar nu prea inteleg cum vine, are doua ambielaje sau cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Cauta pe gugal istoria Arielului, acolo vei gasi multe informatii despre acest model, unul chiar foarte reusit adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 Cauta pe gugal istoria Arielului, acolo vei gasi multe informatii despre acest model, unul chiar foarte reusit adica. Da, acuma caut, mi s-a parut o ciudatenie, mersi. Si atasul la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Am gasit pe net chestia asta si mi s-a parut interesanta, dar nu prea inteleg cum vine, are doua ambielaje sau cum tocmai vroiam sa-l pun sub SUNBEAM acela topicul cu BRITISH. Am inteles ca restaureaza cineva in Bucuresti unul gasit relativ recent.Nu l-am vazut as fi curios.Dar de 500. Daca-l vad pun poze, am inteles ca sunetul e bestial , da rusine multor surate recente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 tocmai vroiam sa-l pun sub SUNBEAM acela topicul cu BRITISH.Am inteles ca restaureaza cineva in Bucuresti unul gasit relativ recent.Nu l-am vazut as fi curios.Dar de 500. Daca-l vad pun poze, am inteles ca sunetul e bestial , da rusine multor surate recente. am mai gasit ceva..... Bestial... Ariel cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Da, acuma caut, mi s-a parut o ciudatenie, mersi. Si atasul la fel... Nu este ciudatenie, este interesant.Acest model, daca nu ma insel, a fost folosit ca taxi, la fel ca Victoria. tocmai vroiam sa-l pun sub SUNBEAM acela topicul cu BRITISH.Am inteles ca restaureaza cineva in Bucuresti unul gasit relativ recent.Nu l-am vazut as fi curios.Dar de 500. Daca-l vad pun poze, am inteles ca sunetul e bestial , da rusine multor surate recente. Da, exista unul in Bucuresti, dar deocamdata este intr-o stare cam jalnica.Am poze cu el, dar le pun cand am timp, trebuie sa le caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Nu este ciudatenie, este interesant.Acest model, daca nu ma insel, a fost folosit ca taxi, la fel ca Victoria. Da, exista unul in Bucuresti, dar deocamdata este intr-o stare cam jalnica.Am poze cu el, dar le pun cand am timp, trebuie sa le caut. PLIZZZZZZZZZZZ! Editat Septembrie 19, 2008 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Patru cilindri in patrat sunt asa (motor de Suzi in sectiune) Vezi si aici despre Ariel: http://www.realclassic.co.uk/squarefour06010500.html Editat Septembrie 20, 2008 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Patru cilindri in patrat sunt asa (motor de Suzi in sectiune) Vezi si aici despre Ariel: http://www.realclassic.co.uk/squarefour06010500.html habar n-aveam ca 'orezarii' l-au copiat si pe asta, ma intreb ce "N-AU" copiat. Chiar discutam cu baietzii de clonele japo si banuiesc ca exista un motor V 4 la 15 grade cu o sg. chiuloasa de Lancia....care nu cred (sau cine stie...) ca l-au copiat. ai dreaq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Din punctul meu de vedere una este sa copiezi si alta este sa folosesti un concept. Nu cred ca este vorba despre copiat. Oricum Ariel Square este extraordinara si a facut ceva senzatie la vremea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Salut. Poate gresesc, dar din cit stiu, termenul de <motor patrat> se foloseste in cazul motoarelor la care alezajul cilindrului este egal cu, cursa pistonului. Aceasta practica in constructia motorului genereaza echilibrari ale ansamblelor in miscare excelente si turatii mari. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Salut. Poate gresesc, dar din cit stiu, termenul de <motor patrat> se foloseste in cazul motoarelor la care alezajul cilindrului este egal cu, cursa pistonului. Aceasta practica in constructia motorului genereaza echilibrari ale ansamblelor in miscare excelente si turatii mari. Numai bine. din ce am discutat cu un profesor de fizica....pe la scoala....nu e chiar motor patrat ce spui acolo....eu am inteles de la el mai demult ca se numeste motor patratic....sau motor in patrat nici nu mai stiu....il voi mai intreba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 din ce am discutat cu un profesor de fizica....pe la scoala....nu e chiar motor patrat ce spui acolo....eu am inteles de la el mai demult ca se numeste motor patratic....sau motor in patrat nici nu mai stiu....il voi mai intreba.... si io stiam tot asa cu motor patrat ; e cam pretentios spus asta cu patratic si domnul profesor de fizica preda mecatronica sau ce? :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 si io stiam tot asa cu motor patrat ; e cam pretentios spus asta cu patratic si domnul profesor de fizica preda mecatronica sau ce? profesorul acela nu preda mecatronica ...doar ca era mai invarsta ...si a avut si el motociclete si pur si simplu stia....ca sa invete si pe altii....de fapt ... treaba care a fost....vine el cu o intrebare referitoare la ora ....si nu a stiut nici unul...si ne-a intrebat ce e ala motor patratic....si eu citind pe forum treaba asta cu motor patrat m-am pus si i-am explicat ....el mi-a spus ca sunt 2 chestii diferite....si a inceput sa imi zica exact ce scria rocknroll de alezajul pistonului ......bine el mi-a spus simplu ca cursa pistonului este egala cu lungimea pistonului sau ceva de genul.scuze ca a fost un pic offtopic LE :mecatronica nu prea are treaba cu motorul patrat .....mecatronica...se ocupa cu roboti industriali ce vezi pe discovery la how it's made....aia sunt robotii industriali....mecatronica imbina lacatuserie cu electronica ,pneumatica , hidraulica.asta din ce stiu din clasa a 11 a ca am fost la clasa de mecatronica... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 profesorul acela nu preda mecatronica ...doar ca era mai invarsta ...si a avut si el motociclete si pur si simplu stia....ca sa invete si pe altii....de fapt ... treaba care a fost....vine el cu o intrebare referitoare la ora ....si nu a stiut nici unul...si ne-a intrebat ce e ala motor patratic....si eu citind pe forum treaba asta cu motor patrat m-am pus si i-am explicat ....el mi-a spus ca sunt 2 chestii diferite....si a inceput sa imi zica exact ce scria rocknroll de alezajul pistonului ......bine el mi-a spus simplu ca cursa pistonului este egala cu lungimea pistonului sau ceva de genul.scuze ca a fost un pic offtopicLE :mecatronica nu prea are treaba cu motorul patrat .....mecatronica...se ocupa cu roboti industriali ce vezi pe discovery la how it's made....aia sunt robotii industriali....mecatronica imbina lacatuserie cu electronica ,pneumatica , hidraulica.asta din ce stiu din clasa a 11 a ca am fost la clasa de mecatronica... bafta mecatronica se preda si la inginerie mecanica dar nu conteaza..... vroiam sa zic va exista si motor subpatrat si suprapatrat ca mi-am adus aminte ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate