george05 Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Nah ca am mai "scapat" un sezon. Desi nu ma mai pot numi serpentinar activ ci doar plimbaret pe serpentine, si probabil ca de acum inainte doar voi urmari acest topic fara prea multa "implicare activa", consider ca e de bun simt sa va urez o toamna/iarna scurta si sanatate maxima iubitorilor de serpentine. Gremlin a mai imbatranit un an dar se comporta ca-n tinerete, eu sunt putin mai ruginit doar » Post actualizat in 18 Oct 2017 09:50 dar merge si la o sportiva din zilele noastre figura asta. Te intreb ceva:de la si pana la ce viteza consideri tu ca e mai ok acest stil pe ss? Editat Octombrie 18, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Nah ca am mai "scapat" un sezon. mda, ai dreptate, si pentru mine s-a incheiat sezonu' pe asfalt.... ....or mai fi cateva iesiri pe legheleu, pe coclauri, daa' pe asfalt la anu' numa bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 Nah ca am mai "scapat" un sezon. Desi nu ma mai pot numi serpentinar activ ci doar plimbaret pe serpentine, si probabil ca de acum inainte doar voi urmari acest topic fara prea multa "implicare activa", consider ca e de bun simt sa va urez o toamna/iarna scurta si sanatate maxima iubitorilor de serpentine. Gremlin a mai imbatranit un an dar se comporta ca-n tinerete, eu sunt putin mai ruginit doar domnu...domnu...un imbus de 5 "estem"? scartaie cizma chiar si unsa cu ulei ) Te intreb ceva:de la si pana la ce viteza consideri tu ca e mai ok acest stil pe ss? sti si tu ca la 60 pe Mesteacan daca face asa nu ajunge sus... pe Gutin in primul ac de par pica...de ce mai intrebi ? George...care e mosu si care e baba dintre tine si Gremlin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 ...care e mosu si care e baba dintre tine si Gremlin? buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) domnu...domnu...un imbus de 5 "estem"? scartaie cizma chiar si unsa cu ulei sti si tu ca la 60 pe Mesteacan daca face asa nu ajunge sus... pe Gutin in primul ac de par pica...de ce mai intrebi ? George...care e mosu si care e baba dintre tine si Gremlin? 1)intreb pt ca eu am facut acest test acum 2 ani cu Gremlin si acum 5 cu Viespea. Testul a fost efectuat pe 3 curbe, una de viteza mica(pana in 60kmh),una de viteza medie(intre 60kmh-100kmh) si una de viteza mare(peste 130kmh) si a rezultat asa:pana in 60kmh stilul supermoto is the shit(pe naked, pe ss NU). Pe viteza medie cu nakedul mai mergea, cu ss-ul devenea riscant. Peste 130 era sa sar de pe drum(ambele motoare) . Curba era asemenatoare celei din filmare. Pe ss daca mergi supermoto style esti prost. Punct! Bah,sincer, nush cine e mosu si care e baba dar un lucru e cert: inca nu m-a fwutut Gremlin pe mine, doar eu pe el. ) Yes, I know, sounds gay. ) Cat despre imbus, din acel moment antologic, nu voi mai pleca din casa fara imbusul respectiv. Iar cizma, plm, aia cred ca si de o umplu cu ulei tot va scartai. Editat Octombrie 18, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Pentru ca a venit vremea rece, acest topic se va transforma din serpentinarii, in calaretii liniilor drepte =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 (editat) Am trecut acum 2 zile pe Gutin. Au lucrat serios baietii la drum, m-am distrat si eu putin, pe 4 roti. Scuzati trepidatul, cu o mana filmam, cu cealalta tineam volanul. Editat Octombrie 19, 2017 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 3, 2018 Share Postat Martie 3, 2018 Serpentinariiii...v-a amorțit zapada de tot? Eu abea astept sa vina caldura, si deja am inceput pregatirile pentru pasul tihuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 21-22 aprilie Tg secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Uite unii care merg pe curbe mai tare ca voi, sub un cal putere. https://www.facebook.com/234535160077864/videos/737960319735343/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 (editat) @Jagi:care "voi"? ca nu mai e nici un serpentinar pe acest topic. Editat Martie 24, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Uite unii care merg pe curbe mai tare ca voi, sub un cal putere. mortaaaal! ............. ca nu mai e nici un serpentinar pe acest topic. pt snowmobil e prea cald, pt mobra e prea frig...., nicicum nu e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 @Jagi:care "voi"? ca nu mai e nici un serpentinar pe acest topic. Uite unii care merg pe curbe mai tare ca voi, sub un cal putere. https://www.facebook.com/234535160077864/videos/737960319735343/ 'Merge bine baetii' Pamflet, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 https://www.facebook.com/dafne.fixed/videos/797218733797468/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx_95 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 @Jagi:care "voi"? ca nu mai e nici un serpentinar pe acest topic. mai sunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Hai sa contorizam cite saptamini, luni, kilometri vor rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Esti rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Hai sa contorizam cat vor rezista. ## REZIST ## Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 15-17 iunie iesim pe Lepsa cu minim o noapte de cazare si sambata incercam o intrare si pe Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate