Crazy-devil Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Da, normal sar suruburile, dar la mine e mai speciala. @free a zis ca stia ca se strica, dar nu stia cand. Vineri, in drum spre Brasov, am luat la Gheorgheni o groapa cu forma de crater. Cred ca ala i-a fost picatura de a umplut paharul. Dar am rezolvat-o intr-o ora. Intamplarea a fost ca am oprit la un restaurant al carui patron avea magazin de rulmenti si ne-a pus la dispozitie inclusiv un atelier cu mecanic. Pam pam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Eu nu stiu d'astea, si anume, genunchiul pe jos. Poza este pentru audienta pe topic Urmatoarea iesite va fi in Iulie, nu stiu unde, nu stiu cand. Urmatoarea dupa urmatoarea, in August, cand vine danemarchezul Am doi care vor, dar nu sunt la curent ca nu au whatapp. Mesaj pentru ei: - e un fel de sms, mai evoluat. Suntem in sec. XXI in plm Daca mai exista doritori sa-mi dea nr sa-l bag in whatsapp, stabilim acolo. » Post actualizat in 14 Jun 2017 19:01Poti sa mergi tare, poti sa mergi incet...nu conteaza. Ideea e sa-ti placa sa te dai pe curbe. Eu unul nu fortez niciodata, nu conteaza cine e in fata mea si ce motor are. Merg in stilul meu indiferent de situatie. Stiu, e un cliseu: ma doare in p ula. Asa ca daca vrei sa te dai pe curbe esti de-al nostru (punct). Ca te dai tare, ca te dai incet, nu conteaza. Vineri si sambata cazarea este in acelasi loc. Vineri ne strangem si sambata ne dam. Ca unii fac treaseul sambata de 3 ori si unii o data nu conteaza. Ideea e sa gasim o locatie unde sa avem unde sa ne dam sambata, ca de-aia ne strangem. Zicea cineva mai sus ca au mai fost intalniri. Eu am zis dar nu ati citit, am zis: "organizata de mine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Pentru August propun Tihuta sau Lepşa. Tihuta e mai de viteza, Lepsa mai tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Tihuta..... , aha sa fie la tine acasa ) sa-ti pregatesti 1098-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Aha aha. Acu sa nu crape si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Nu are cum... asta e altceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Da, dar eu sunt tot la fel; #moldovean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Si tot n-am inteles...s-a facut grup de whatsapp sau ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Da da, s-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Si tot n-am inteles...s-a facut grup de whatsapp sau ba? in primul rand ar trebui sa ai wapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 in primul rand ar trebui sa ai wapp Facem rost daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Cum in ultimele aproape 100 de post-uri n-am vazut o poza cu un genunchi pe jos, am zis sa pun eu una, de cand eram "tanar fecior". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Cum in ultimele aproape 100 de post-uri n-am vazut o poza cu un genunchi pe jos, am zis sa pun eu una, de cand eram "tanar fecior". 621060_4387124676986_2122283733_o.jpg Bre, d'astea am si eu de cand eram mai in tinerete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Cum in ultimele aproape 100 de post-uri n-am vazut o poza cu un genunchi pe jos, am zis sa pun eu una, de cand eram "tanar fecior". 621060_4387124676986_2122283733_o.jpg Si acu poti sa faci de astea, dar iti intra cioate si bolovani in cizme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 (editat) Bre, d'astea am si eu de cand eram mai in tinerete. Pai eu am o scuza ca nu mai postez d-astea, ca "am sarit parleazul" la noroiosi, da' voi...? Hai cu poze de pe serpentine, ca de aceea mai intru si eu pe aici, sa-mi mai clatesc ochiul. P.S. Sa stapananesti sanatos 1098-ul! Frumoasa jucarie! Si acu poti sa faci de astea, dar iti intra cioate si bolovani in cizme.. Editat Iulie 3, 2017 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Pai eu am o scuza ca nu mai postez d-astea, ca "am sarit parleazul" la noroiosi, da' voi...? Hai cu poze de pe serpentine, ca de aceea mai intru si eu pe aici, sa-mi mai clatesc ochiul. P.S. Sa stapananesti sanatos 1098-ul! Frumoasa jucarie! 976468_10201248505755402_668915250_o.jpg Peste o luna pot pune. Intai trebuie sa o invat, ca e diferita de 998. Dar da, e faina tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 A avut loc si a 2a intrunire, a fost pe Lepsa. Nu am avut norc cu vremea, dar, am plecat de acasa Urmatorea va fi pe Tihuta cu cazare in Vatra Dornei in periada 18-21 August. Am scris pentru cine citeste si se gandeste. Lista este deschisa. Veau oameni hotarati, nu din aia care se baga in seama aiurea )) Am avut o perioda in care ma gandeam sa ma las din cauza ca nu aveam cu cine sa ma plimb, stiu senzatia Care vrea :- nr telefon in privat si-l bag in grupul de pe whatasapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 A avut loc si a 2a intrunire, a fost pe Lepsa. Nu am avut norc cu vremea, dar, am plecat de acasa Urmatorea va fi pe Tihuta cu cazare in Vatra Dornei in periada 18-21 August. Am scris pentru cine citeste si se gandeste. Lista este deschisa. Veau oameni hotarati, nu din aia care se baga in seama aiurea )) Am avut o perioda in care ma gandeam sa ma las din cauza ca nu aveam cu cine sa ma plimb, stiu senzatia Care vrea :- nr telefon in privat si-l bag in grupul de pe whatasapp A dracu ea de data..cum ati pus-o voi. Nu mai vreti sa vin si eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 (editat) Cum pot atasa video ? Editat Iulie 27, 2017 de sebicbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Doar daca pui pe youtube si aduci linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Cum pot atasa video ? doar daca e cu genunghiul pe jos, sa-l satisfaci pe @stau de 6 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Nu chiar da aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 (editat) Eh, hop si eu atunci. Pacat ca nu a mers si intrunirea de la Lepsa la fel de usor pentru mine. Editat Iulie 28, 2017 de Xeph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Ce fain ii traseu asta pacat ca ii asa ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate