Ribo Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Mama ce frumos e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 doar daca e cu genunghiul pe jos, sa-l satisfaci pe @stau de 6 )) Uraciosuleeeeee! Ontopic: Pun si eu o poza cu motocicleta ta avand cel mai mare unghi de inclinatie: Da, e acolo in stanga, sta pe cric. Ontopic 2: Mai pun o poza, daca tot suntem pe topicul de serpentinari, de pe vremea cand incepusem sa imbatranesc si ma dadeam cu Hornet-ul: Traiesc cu speranta ca in 18-21 august n-o mai mai aveti probleme legate de vreme, fotografi & altele, si puneti niste poze frumoase de pe curbe. Altfel, postez eu poza d-astea, ca tot aia e: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Da', tu nu vrei sa te bagi? Doar sa le arati ce stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Pai aia e problema, ca eu nu (mai) stiu, de aceea stau cu ochii pe topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Hai bre, le arati ce stii si cat poti. Nicuşor, tu faci cat poti, nu te grabeste nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Pai aia e problema, ca eu nu (mai) stiu hahahahahaha you made my day!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Hai bre, le arati ce stii si cat poti. Nicuşor, tu faci cat poti, nu te grabeste nimeni. Nu despre mine e vorba pe topicul asta, ca eu nu mai sunt "serpentinar". De aceea astept poze cu voi pe curbe, ca sunteti bravi si tineti steagul sus. Daca vreau sa vad poze din fata restaurantelor si peisaje, ma uit pe topicurile celor care merg touring. hahahahahaha you made my day!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Daca vreau sa vad poze din fata restaurantelor si peisaje, ma uit pe topicurile celor care merg touring. Hahaaaa! Tare asta! Corect spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Si eu remarcasem pozele din fata restaurantelor la rubrica "Serpentine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Sa mă fac și eu de rușine ca nu stau la restaurant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Crazy-devill, daca tot ai postat pe facebook patania, da si tu amanunte despre intimplare. "Misto" parapetii de fier de pe marginea drumului, esti la un pas de melc sa ramii decapitat. Si Kyp 76 are o poveste de spus, si e nasoala si aia. Macar la el nu a fost pe serpentine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Si mai sunt altii de pe forum care tac melc aici, desi au comis-o. Dar nah, aici trebuie menținută o imagine. Bine ca ai scapat @Crazy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 (editat) Pasul Gutâi Editat August 20, 2017 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Cine a tacut. Abia su t 24 ore de cand am cazut. Banuiesc ca nu trebuia sa raportez de acolo. Bele picioare rupte la tibie. Stangul cu tibia si peroneu fractura deschisa cu deplasare, si pe dreptul doar fractura. Motoreta nu e asa grav datorita vitezei mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 (editat) Motoreta distrusa sau nu, e ultima ta grija. Ti-am zis, poate doar sa trisezi cu niste steroizi ca sa grabesti recuperarea. Practic, ai intrat cu picioarele in bara continua a parapetului? Editat August 20, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Motoreta da-o ma-sa. Problema e la mine ca am atele gipsate ai urmeaza intervenţie chirurgicala. Nu stiu daca la ambele sau doar stangul. Dar stangul e cel mai grav, cu fractura dubla deschisa cu deplasare. o sa mai scriu cand pot si am ce. Bafta si atentie la neatentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 (editat) in ultimii 3 ani am vazut live 3 accidente grave, unde era sansa mai mult de 80% sa se moara, au avut noroc..... Acidentul asta al lui Mosnegutu mi-a zis ca e timpul sa ma opresc. Mi-am dat seama ca oricat de destept ma cred am si eu sanse sa fac poc. Mersul pe strada e ca o bomba cu ceas, al meu inca nu a explodat. Dau bomba cu ceas la altul, poate nimereste la un genist. Gata, ma apuc de circuit. » Post actualizat in 20 Aug 2017 15:48@stau de sase poze cu genunchii pe jos am sa-ti dau de acolo Editat August 20, 2017 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Lasa dreak fracturile deschise ca nu se vad din pantaloni( ) important este sa fii sanatos. Din pacate la sa ceva totul este cam dureros si recuperarea fosrte grea. Iti doresc multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 "Bomba cu ceas", foarte elocventa comparatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 @Crazy, nu faceam referire la tine. Griji de tine cu recuperarea doar si ai grija unde o faci. @free:bravo!good choice. Si tinem strada pt plimbarica lejereanu. In cele din urma fiecare lasa serpentinele, unii au anumite motive, altii altele iar altii mai putin norocosi sfarsesc urat. Sa ne "dam" sanatosi pe topicul asta si peste 20 de ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 (editat) Gata cu ZZR-u atunci Bogdane? Am si video cu crazy-devil in parapet si motocicleta peste el, am ajuns la scurt timp dupa intamplare, mergeam in grupuri mai mici de 3. Posteaza el linku daca vrea, il are acu. Editat August 20, 2017 de Xeph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Merge schimbat titlul topicului in "Serpentinarii ,Hai Sa Ne Lasam!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 recuperare usoara colegule, si multa sanatate!! ...imi pare rau de patania ta..... Merge schimbat titlul topicului in "Serpentinarii ,Hai Sa Ne Lasam!" nu ne lasam colegule! ...eventual o transformam intr-o varianta mai ''light, mai sloww si mai rar'' ...daa' al dracului ca si la mine s-au dezaliniat total planetele...... ca weekendul l-am facut cu Fi-miu pe circuitul de cross de la Ghidut de la MAN n-am mai apucat sa vad asfaltul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 (editat) Merge schimbat titlul topicului in "Serpentinarii ,Hai Sa Ne Lasam!" Fara nici un dubiu. Astia vechi se lasa sa faca loc altora mai tineri si mai neliniștiți. se numeste "maturizare". Editat August 21, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 (editat) Gata, ma apuc de circuit. Mult succes, o sa vezi acolo cat de "tare" si "bine" mergeai pe strada ,important este sa nu te lasi de circuit dupa primele degustari. @Moshnegutzu,sanatate multa si insanatosire grabnica ! Editat August 21, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate