frigider Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) hehe...da,chiar e minunat,nou nout ternminat efectiv de cateva saptamani.e Mesteacanul,la 35km de Baia Mare.lungime de ars guma,aproximativ 8km de pe-o parte pe alta,viteze intre 80kmh si 230kmh,foarte tehnic,sicane,ace de par,curbe rapide,diferente de nivel pe curba si nu numai...ai tot ce vrei.relativ slab circulat,lat de incap 10 masini pe el,vizibilitate extrem de buna in majoritatea locurilor...restul e can-can e pe lista! e cam departe Editat Mai 13, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ohooooooooooo maistre george..pai aveti pista acolo man......pa gratis!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ohooooooooooo maistre george..pai aveti pista acolo man......pa gratis!!! unde mai pui ca un circuit are 4-5 km, asta are 8! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 si noi batem 150km sa gasim asa ceva pe jumatate ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 si noi batem 150km sa gasim asa ceva pe jumatate ( Voi aveti pestii MARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 ,lat de incap 10 masini pe el de tuns iarba ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Nimeni nu vede ca pozele astea ai baga pe cititori .....la fracturi. plm Restul detinatorilor de motociclete de viteza care's gaini si nu au curaj sa li se faca poze de facebook (sau nu'si doresc )...de ce nu apar? Propun o plimbare locuitorilor, posesori de motociclete de viteza (zei sau gaini (da' nu pui de curca)) din Est-ul tarii si Sud Est-ul o plimbare baietesca. Se stabileste un punct de intalnire si se face asa: Tur : Cheia- Sighisoara Retur: Sighisora- Siriu ...sau invers...sau cum o fi. Ideea e sa se prinda in excursie Bv- Sighisoara. Daca nu apar doritori, injur toti moderatorii ...de ....de ...si am iesit din eter. Perioada: 1-2 iunie Bogdan 0727.777.059 Editat Mai 13, 2013 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Nimeni nu vede ca pozele astea ai baga pe cititori .....la fracturi. plm Restul detinatorilor de motociclete de viteza care's gaini si nu au curaj sa li se faca poze de facebook (sau nu'si doresc )...de ce nu apar? Propun o plimbare locuitorilor, posesori de motociclete de viteza (zei sau gaini (da' nu pui de curca)) din Est-ul tarii si Sud Est-ul o plimbare baietesca. Se stabileste un punct de intalnire si se face asa: Tur : Cheia- Sighisoara Retur: Sighisora- Siriu ...sau invers...sau cum o fi. Ideea e sa se prinda in excursie Bv- Sighisoara. Daca nu apar doritori, injur toti moderatorii ...de ....de ...si am iesit din eter. Perioada: 1-2 iunie Bogdan 0727.777.059 s-a mai propus acu multe pagini in urma cand toti erau erectati pe plimbare de ......... si pana la urma ne-am dat care si cum a putut. cert este ca inafara de Nicu, Georte,Otto si poate inca cativa, nu am vazut pe niciunu care sa zica: ba am fost sau mergem.. deadevaratelea. eu nu mi-a permis timpul pt ca asa a fost, dar Nicu m-a sunat cand se intorcea deja si eu plecam spre mestecanis. nu s-a pupat iesirea lui cu a mea. dar a fost intentie. cu siguranta pe langa el mai erau cativa in care sa te bazezi. alta la mana nu poti sa-i aduni pe toti incat sa se faca o ieseala mare. daca s-ar aduna 15 din cati am scris aici, ar fi minim unu care ar cadea probabil....nu vor fi toti de acelasi stil si poate ca in incercarea de a trage mai tare, va aluneca pt ca nu cunoaste traseul. cu siguranta baietii de la mures si bistrita vor pleca in fata. si sa stam un card de 10 motociclisti care sa astepte 2-3 mormoloci ce cred ca au iesit la "tras" pe curbe.... nu e atat de placut. si nici sa-i fortezi nu poti. daca se face, cred ca pe primele curbe ar trebui facute grupele de tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Nu mai spun nimic, las oamenii sa descopere singuri zona. Otto, veniti in weekend? M-ar ajuta sa stiu astazi, daca nu veniti ma organizez la o iesire de pescuit. Sa stiu si eu cum imi fac planul. sunt la Bran de vineri pana duminica la sprituri. urmatoarea sunt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 bre nea nicolai,pe mine nu ma intrebi daca vin?sa-ti fie rusine pun si eu doua poze de la iesirea trecuta...de saptamana trecuta sper ca in august sa ajung acolo. ca.... e prea frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 s-a mai propus acu multe pagini in urma cand toti erau erectati pe plimbare de ......... si pana la urma ne-am dat care si cum a putut. cert este ca inafara de Nicu, Georte,Otto si poate inca cativa, nu am vazut pe niciunu care sa zica: ba am fost sau mergem.. deadevaratelea. eu nu mi-a permis timpul pt ca asa a fost, dar Nicu m-a sunat cand se intorcea deja si eu plecam spre mestecanis. nu s-a pupat iesirea lui cu a mea. dar a fost intentie. cu siguranta pe langa el mai erau cativa in care sa te bazezi. alta la mana nu poti sa-i aduni pe toti incat sa se faca o ieseala mare. daca s-ar aduna 15 din cati am scris aici, ar fi minim unu care ar cadea probabil....nu vor fi toti de acelasi stil si poate ca in incercarea de a trage mai tare, va aluneca pt ca nu cunoaste traseul. cu siguranta baietii de la mures si bistrita vor pleca in fata. si sa stam un card de 10 motociclisti care sa astepte 2-3 mormoloci ce cred ca au iesit la "tras" pe curbe.... nu e atat de placut. si nici sa-i fortezi nu poti. daca se face, cred ca pe primele curbe ar trebui facute grupele de tras. pai uite cum se face- cei care nu stiu traseul dau o tura de antrenament si apoi vin la forje. nu e lege ca daca nu stii drumul si tragi vei cadea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 alta la mana nu poti sa-i aduni pe toti incat sa se faca o ieseala mare. daca s-ar aduna 15 din cati am scris aici, ar fi minim unu care ar cadea probabil....nu vor fi toti de acelasi stil si poate ca in incercarea de a trage mai tare, va aluneca pt ca nu cunoaste traseul. cu siguranta baietii de la mures si bistrita vor pleca in fata. si sa stam un card de 10 motociclisti care sa astepte 2-3 mormoloci ce cred ca au iesit la "tras" pe curbe.... nu e atat de placut. si nici sa-i fortezi nu poti. daca se face, cred ca pe primele curbe ar trebui facute grupele de tras. can i be the one ?)))))) Eu mergeam acum 100% daca nu pateam buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Nicule FIR INTINS si SETE BUNA 101_2223.jpg101_2226.jpg Eu sunt departe de tine... P.S. Suntem offtopic, tre' sa ne mutam pe topicul de pescari. bre nea nicolai,pe mine nu ma intrebi daca vin?sa-ti fie rusine pun si eu doua poze de la iesirea trecuta...de saptamana trecuta Faine di tat pozilii ! sunt la Bran de vineri pana duminica la sprituri. urmatoarea sunt liber O "batem in cuie" in weekendul 25-26 mai? Editat Mai 13, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 pai uite cum se face- cei care nu stiu traseul dau o tura de antrenament si apoi vin la forje. nu e lege ca daca nu stii drumul si tragi vei cadea nu cred ca va fi forja. adica cei care stiu vor putea trage. cei noi vor merge incet pana se acomodeaza. can i be the one ? )))))) Eu mergeam acum 100% daca nu pateam buba am incredere in tine ca te imprastii glumesc. stiu ca ai fi mers daca nu erai belit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 mai dar pana de curand erati o groaza care doreau sa se dea pe serpentine,acum v-a inghitit pamantul! clar ca e numai gura de unii ______________________________________________________________ Noi am iesit astazi pe Tihuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Unul dintre voi s-a desteptat si a ajuns la cocluzia ca e mai ieftin sa repari o carene de fibra fatza de una de ABS originala. Voi ceilalti va credeti invincibili. Sau, nu as vrea sa fie asa, i-a fost lene sa puna plasticele la loc. Nu cred, deoarece tocmai a cazut de curind la Serres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Unul dintre voi s-a desteptat si a ajuns la cocluzia ca e mai ieftin sa repari o carene de fibra fatza de una de ABS originala. Voi ceilalti va credeti invincibili. Sau, nu as vrea sa fie asa, i-a fost lene sa puna plasticele la loc. Nu cred, deoarece tocmai a cazut de curind la Serres. sau poate ca alase da mai des pe pista si de acolo se explica.....explicatia. ori poate ca restu se dau doar pe strada intr-o anumita limita. adica mai cu cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) Unul dintre voi s-a desteptat si a ajuns la cocluzia ca e mai ieftin sa repari o carene de fibra fatza de una de ABS originala. Voi ceilalti va credeti invincibili. Sau, nu as vrea sa fie asa, i-a fost lene sa puna plasticele la loc. Nu cred, deoarece tocmai a cazut de curind la Serres. "Unul dintre noi" n-a cazut la Serres, ci i s-a rupt lantul la mijlocul cursei. A iesit pe roti in afara circuitului. Era pe locul doi, se lupta pentru locul 1. Acelasi "unul dintre noi" a avut cel mai bun timp dintre toti participantii la cursa (01:27.601), aceeasi cursa in care ai participat si tu, cu timpul 01:28.433. Ma simt nevoit sa mai mentionez faptul ca era la prima lui participare la o cursa, si ca acel "unul dintre noi" avea ca modificari la motocicleta doar o toba finala, fara suspensii, ghidoane, scarite, electronica, etc. Mergi la Brno, nu? El o sa fie acolo. Editat Mai 19, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Ba, da' Bogdanel asta care apare prin toate posturile, ce face de regula in weekend-urile insorite: se da pe forum? Oare e de profesie contabil? Tine socotelile! Sau lucreaza in presa? Prezinta stirile! Sau este agent secret? Se infiltreaza in toate! Ori e initiatorul unui cult? Cauta adepti! Ce e? Eu personal nu-l cunosc. ... doar am auzit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Noi am iesit astazi pe Tihuta. Nu pot sa nu remarc ca tu inclinat pe curba iti place sa te uiti in oglinzi, nu de alta dar nu prea ai ce face, oi fi tu frumos dar as zice ca fara ele ti-ar fi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Unul dintre voi s-a desteptat si a ajuns la cocluzia ca e mai ieftin sa repari o carene de fibra fatza de una de ABS originala. Voi ceilalti va credeti invincibili. Sau, nu as vrea sa fie asa, i-a fost lene sa puna plasticele la loc. Nu cred, deoarece tocmai a cazut de curind la Serres. no offence,dar tu in afara de replici acide si teorii despre resoftari and shit,mai faci ceva?n-o zic cu rautate dar sincer,mie mi se pare ca mai multi vorbesti decat te dai...ca nici la etape de ROsbk nu prea faci mare branza,nici pe strada nu te mai dai...so?what`s the deal?repet...sper sa nu te superi,dar remarca acida a mea nu are vreo tenta rautacioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Ba, da' Bogdanel asta care apare prin toate posturile, ce face de regula in weekend-urile insorite: se da pe forum? Care Bogdanel? ca e mai multi p'aicea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Iosif cred ca era la antrenament. Bravo. Bine că aveţi tihuta pe acolo. Sunt curios de jagi la brno. A da merg şi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Nu pot sa nu remarc ca tu inclinat pe curba iti place sa te uiti in oglinzi, nu de alta dar nu prea ai ce face, oi fi tu frumos dar as zice ca fara ele ti-ar fi mai bine Sunt un narcisist, nu trec 5 minute fara sa ma uit in oglinda. Care Bogdanel? ca e mai multi p'aicea Nu de tine vorbea. Bine că aveţi tihuta pe acolo. Asta zicem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) hai mai baieti ca nu conteaza care este cel mai rapid. aici este vorba de serpentine. mai punem pe aici o poza cu genunchiul jos.... Editat Mai 19, 2013 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate