Crazy-devil Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 In alta oridine de idei, unde gasesc un magazin moto in zona? Am nevoie musai de genunchere... daca vrei, te pot imprumuta eu cu o pereche de pantaloni. am pantalon si geaca. eu am undeva la 170 si 75Kg, dar el merge pe cineva cu +/- Ce-am observat; voi astia de deal suferiti de drumuri drepte...cum e ceva mai drept cum blana. Sa-i dai 270 pe un drum judetean, n-am curaj....eee...eu am autostrada la nas. pai se mai intampla ca in unele cazuri sa nu te uiti in bord si sa te ia valul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Merci drace...Am cvasi-rezolvat problema.O ard fara pana ma intorc in B si apoi imi cumpar o pereche de acolo...Si asa nu sunt eu adeptul genunchiului jos pe drumurile publice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Pana la urma n-a fost sa fie Tihuta... Ziua 1(sambata) ni sa alturat userul freefly (zzr1400) ,am bagat un predelut (spre siriu) si un drum prin padurea bogatii Ziua 2 (duminica) am facut poiana bv de cateva ori si drumul spre cheia...a fost mult mai ok si mai spectaculos, din pacate n-am filmari (sa terminat bateria) Per total un We perfect ,cu trasee sinuoase dar si cateva varfuri de 270kmh,396 km adunati ,36 litri benzina consumati.Fara incidente de nici un fel si cu o vreme superba!Totul a mers ca uns Dar sa ne impartaseasca si Freefly impresiile lui,pt noi a fost buisness as usual Dar mergi nu gluma, imi place ! Va invidiez, ce rau imi pare ca nu mai am motoreta, cu tot echipamentul in casa... Tineti-o tot asa baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Merci drace...Am cvasi-rezolvat problema.O ard fara pana ma intorc in B si apoi imi cumpar o pereche de acolo...Si asa nu sunt eu adeptul genunchiului jos pe drumurile publice... Bai, nu e problema neaparat de genunchi jos cum e de protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Se futu vremea Pana la urma, eu am dat o tura scurta dupa-masa, sa testez quickshifter-ul, dar m-am dus spre Cluj. Sa speram ca o sa fie vremea buna in weekend, sa ne distram impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 nah...ca weekendul asta se pare ca ne dam...vremea devine perfecta,mi-au ajuns si mie gumele(multumesc KYP76)...s-a intors si Terhe de pe alte meleaguri si se misca spre Mesteacan.vom fi truipa frumusica pe circuitul zonal @nicu:acum ca ai si QS,incerci sa inveti cum e pe linie dreapta?vezi sa nu ai surprize in "alte locuri"(u know exactly) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Se poate ca peste o luna jumatate, sa va mutati "serpentinizarea" in alta parte. acu mii ciuda ca mi-am luat concediul acum. https://www.facebook.com/MuresRing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Sau poate ne dam impreuna la Hungaroring, luna viitoare. In 08 august e trackday si in 9-11 e etapa de RoSBK. Eu, Iosif, Misu si George o sa fim prezenti acolo. Mai sunt locuri libere, inscrierile se fac aici: http://www.hungaroring.hu/nyiltnap/?lang=en . Editat Iulie 23, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 E cam la limită. Pe 6 aterizez la bucale. Voi când plecaţi?? tare m-as baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Noi plecam pe 7 dimineata, astfel incat seara sa fim acolo. Bem o bere, ne odihnim si pe 8 ne dam la trackday (eu si Misu). Bogatii (Iosif si George) se dau la etapa. Stam cu totii pana duminica dupa-masa, cand se termina cursele. Editat Iulie 23, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Naşpa în cazul asta... Next time. Nu mă încadrez... Ne vedem pe tihuta. Editat Iulie 23, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Bogatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Bogatii... da da,sa vedeti voi cum vine bogatul de George la etapa pe roti,nu cu platforma ca toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Va recomand traseul Toplita-Brasov. Nu stiu de unde au avut bani, dar sunt cateva sute de km de curbe cu asfalt impecabil. De la Poiana Largului pana in Brasov n-am vazut decat un radar si ala era ultra semnalizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Toata portiunea de la Reghin-Toplita-M. Ciuc- Brasov e rachetaaaa. Sper doar sa se termine drumul de la Bistrita la Reghin, ca ma doare inimioara sa-mi bag motorul prin craterele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Dar mergi nu gluma, imi place ! Va invidiez, ce rau imi pare ca nu mai am motoreta, cu tot echipamentul in casa... Tineti-o tot asa baieti ! Mersi ! Am mai gasit un filmulet Sincer ,ma distrez de minune Pune ti si voi poze ,filmulete .Acum e sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Pune si tu camera aia undeva intr-un loc cu mai multa vizibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 /index.php?/topic/700596-accident-mesteacan/ stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 /index.php?/topic/700596-accident-mesteacan/ stie cineva ceva? Deja ai aflat adevarul sumbru...nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, asa ca va rog sa aveti grija (se vede ca nici experienta nu te mai salveaza in ziua de astazi)...asfalt uscat si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Weekend asta un tihuta ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Deja-s "programat" la pescuit. Oricum, daca ajungi n-o sa te poti da ca lumea pt ca Tihuta e plina de "italieni" si "spanioli", care au venit in concediu acasa. Iti faci nervi aiurea, cand le vezi manevrele. Cel putin 2 saptamani tot asa o sa fie. Daca mergi sa te plimbi, e ok. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) tocmai la asta ma gandeam si eu. ca zilnic ma impiedic de ei. oricum, e posibil s-o intind la mare. Editat August 22, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 bravo mai Nicule ,ce bine ca mi-ai adus aminte sa programez si eu o partida de pescuit FIR INTINS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Sambata intentionez sa ma dau pe Tihuta, daca tot au plecat "italienii" inapoi. Daca mai sunt doritori, dati de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Sambata intentionez sa ma dau pe Tihuta, daca tot au plecat "italienii" inapoi. Daca mai sunt doritori, dati de veste. pffff ce mi-ar fi placut sa vin si eu. cat am fost in concediu, sa mor eu de am avut cu cine sa ies la o "ieseala" de asta. doar reisari de bulevard cu juma' de litru de benzina in rezervor. nu am facut nicio serpentina nimic. ma oftic, dar la anu poate-mi iau revansa. P.S. s-a mai tot tinut ieseala aia de serpentinari.. si cant imi aduc aminte cati erau pe aici.. pfffffff Editat Septembrie 4, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate