Sari la conținut

Serpentinarii, Hai Sa Ne Adunam

Ra964
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Noi plecam pe 7 dimineata, astfel incat seara sa fim acolo. Bem o bere, ne odihnim si pe 8 ne dam la trackday (eu si Misu). Bogatii (Iosif si George) :D se dau la etapa. Stam cu totii pana duminica dupa-masa, cand se termina cursele.

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va recomand traseul Toplita-Brasov. Nu stiu de unde au avut bani, dar sunt cateva sute de km de curbe cu asfalt impecabil.

De la Poiana Largului pana in Brasov n-am vazut decat un radar si ala era ultra semnalizat :crack:

Link spre comentariu

Toata portiunea de la Reghin-Toplita-M. Ciuc- Brasov e rachetaaaa. :rolleyes:

Sper doar sa se termine drumul de la Bistrita la Reghin, ca ma doare inimioara sa-mi bag motorul prin craterele alea. :P

Link spre comentariu

Dar mergi nu gluma, imi place !

Va invidiez, ce rau imi pare ca nu mai am motoreta, cu tot echipamentul in casa...

Tineti-o tot asa baieti !

Mersi ! Am mai gasit un filmulet

Sincer ,ma distrez de minune :)

Pune ti si voi poze ,filmulete .Acum e sezonul :P

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Deja-s "programat" la pescuit. Oricum, daca ajungi n-o sa te poti da ca lumea pt ca Tihuta e plina de "italieni" si "spanioli", care au venit in concediu acasa. Iti faci nervi aiurea, cand le vezi manevrele. Cel putin 2 saptamani tot asa o sa fie.

Daca mergi sa te plimbi, e ok. Have fun!

Link spre comentariu

tocmai la asta ma gandeam si eu. ca zilnic ma impiedic de ei. oricum, e posibil s-o intind la mare.

Editat de Crazy-devil
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Sambata intentionez sa ma dau pe Tihuta, daca tot au plecat "italienii" inapoi. Daca mai sunt doritori, dati de veste. :cheers:

pffff ce mi-ar fi placut sa vin si eu. cat am fost in concediu, sa mor eu de am avut cu cine sa ies la o "ieseala" de asta. doar reisari de bulevard cu juma' de litru de benzina in rezervor. nu am facut nicio serpentina nimic. ma oftic, dar la anu poate-mi iau revansa.

P.S. s-a mai tot tinut ieseala aia de serpentinari.. si cant imi aduc aminte cati erau pe aici.. pfffffff :lol:

Editat de Crazy-devil
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Nimic special ... am iesit si eu la o tura in poiana acu cateva saptamani si... mi-am luat-o in freaza de la un k8 1000 si un 530 d :rusinica:

asa e cand te dai din an in pasti ..........hm....:/

la anu` va fi mai bine...calcatura mai scurta ,anvelope mai aderente,cx imbunatatit,Y de-cat mai performant...

Editat de Fatal Fury
Link spre comentariu

Levi toate "sagetile" care-ti vin de SUS sunt pentru SUZUKI! :P

ti-ai dat si tu seama dar nu vrei sa o recunosti public =)) hahah

lasand gluma ,mi se pare din filmare ca parca nu trage R1`le,asa e ?dc

Link spre comentariu

Trage motorul si inca foarte bine...veriga slaba a fost riderul .Adica eu :P Am mers incet, aproape preventiv in curbe si n-am inclinat-o asa cum ar trebuii(era deja tarziu asfalt rece aveam morcovu in poponeata)...dar sa stii ca BMW mergea cu 140 + in curbe (aluneca cu toate cele patru roti inspre exteriorul virajul.anvelopele scoteau fum.) Chinezaria asta de camera nu prea reda senzatia de viteza ...

Link spre comentariu

asa e

morcovul in partea dorsala este tot timpul mai mare si mai adanc infipt cand esti pe 2 roti...

pe patru roti e mult mai usor..., plus ca, in caz de shit happens, ai airbaguri in jurul tau...

pe 2 roti esti on your own....

RIDE SAFE!

eu cel putin prefer morcovul cand sunt pe 2 roti decat hospitalul :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...