cmd Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Bravo Georgica Felicitari pt achizitie ! Ai facut un upgrade considerabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Bravo Georgica Felicitari pt achizitie ! Ai facut un upgrade considerabil ! Multam Georgica:) dap,asa zic si eu dupa primele impresii de drum.n-are nici o legatura cu cel de dinainte:) dar o sa postez impresii si diferente simtite de mine pe topicul dedicat:P iar impresii de pe curbe aici:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Sa ai noroc de ea Multam maestre!sa fie in ceas bun cel putin cat a fost precedentul R sa vedem cum ii place pe curbe doar apoi ne putem imprieteni bine de tot:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 1000 de vorbe nu fac 1 ban ...voi mai iesiti pe stra$$e ? in posesia cui se mai afla titlul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 E la viespea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 L-au "eliberat" Nicule !!!!! Ai vazut rugamintile noastre,petitia )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 N-au fost in zadar. Weekend-ul trecut a fost frig si ploaie, sper ca weekend-ul asta sa fie mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Nu e la mine..titlul a ramas pe tihuta ca ala micu a pierdut,tot ati zis ca veniti la sovata si nu ati mai ajuns... Editat Iunie 3, 2014 de CRISTI-RACING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Eu s-ar putea sa ajung weekend-ul asta la Sovata. Asa, intr-o plimbare lejera pe Hornet, cu prietena. Esti deja acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Da ...te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 si colegii cu Hayabusele sunt acolo in acest weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Da ...te astept Deschide-ti telefonul. si colegii cu Hayabusele sunt acolo in acest weekend.... Da, am vazut. Putem sa le facem o vizita dupa ce au facut gratarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 las ca tocmai ce va luat baietu asta trofeul ... sa vad acu` care il ia inapoi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 insane balls of steel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 las ca tocmai ce va luat baietu asta trofeul ... sa vad acu` care il ia inapoi ... Care-i ala de mi-a pus iar camera pe motor, fara sa ma anunte, si posteaza filmuletele pe youtube? Lasand gluma deoparte, baietii sunt de pe alta planeta. Riscurile sunt imense. Anul acesta au murit deja 2 rideri si inca nu s-a incheiat competitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total... ai dreptate, asta ne lipseste tuturor sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Care-i ala de mi-a pus iar camera pe motor, fara sa ma anunte, si posteaza filmuletele pe youtube? Lasand gluma deoparte, baietii sunt de pe alta planeta. Riscurile sunt imense. Anul acesta au murit deja 2 rideri si inca nu s-a incheiat competitia. E difuzata pe undeva competitia? Ca anu trecut sau acu 2 ani a fost transmisa si de un post romanesc chiar, tv sport sau ceva de genu (post care bineinteles nu mai e in grila acu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Nu stiu sa fie transmise live pe undeva, dar poti sa le vezi imediat dupa. Se ocupa baietii de asta, aici: /index.php?/topic/708278-arhiva-motogp/?p=3763918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) ai dreptate, asta ne lipseste tuturor sa fim singuri pe drum, in rest.......am merge toti ca Anstey Cel putin ca el:))Personal,cursele stradale moto sau auto(evident fara prezenta masinilor "civile") mi se par cele mai interesante curse dintre toate.real men with real balls,not pussys with pink panties;) Editat Iunie 4, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 bine cand esti singur singurel pe drum iti vine sa deschizi gazul total... asa e colegu, asa e.... si in viata asta niste riscuri trebuie asumate, nu? eu am vazut pe pielea mea, cum inaintez in varsta, asa creste si instinctul de autoconservare..... altfel merge omul la 20 de ani si altfel la 40+..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 altfel merge omul la 20 de ani si altfel la 40+..... altfel mergi după ce eşti aproape s-o comiţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ca tot se vorbea de IOM, https://www.facebook.com/search/more/?q=Ioan+Catinas&init=public#!/photo.php?fbid=10152437015459840&set=a.10151639434444840.1073741824.71173029839&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate