Alveola Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Cum saptamana asta nu ajung la Targoviste, ma gandeam ca we viitor sa trag o fuga de doua zile (sambata+duminica) pana la Obarsia Lotrului (am auzit ca zona e superba) si voiam sa stiu cateva detalii, ca sa nu ma arunc cu capul inainte. In primul rand, care este starea drumului? Care sunt conditiile de circulatie? Se poate dormi acolo pe undeva mai ieftin? Gasesc de mancare (nu in rucsac)? In al doilea rand, fiindca e totusi un drum destul de lung, poate mai vine cineva cu mine, dintre posesorii de comuniste (nu fac discriminari, motocicleta face si se refera la viteza de croaziera) ca in grup e mai fain. Nu ma supar daca vin si alte motoare, numai sa mergem cu aceeasi viteza (80). Astept raspunsurile si propunerile voastre. Nu-mi dati in cap de la inceput... chiar vreau sa fac asta dar nu sunt foarte convins ca pot de unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Eu sunt din zona . Ce sa zic daca vii dinspre petrosani sau deva drumu e oribil , nerecomandat motocicletelor (si cu masina e nasol) daca vi dinspre valcea pana la obarsie drumu e bun ( din cate am auzit) . Despre mancare nus ce sa zic , cel mai bine e sa ai ceva in rucsac . Daca veniti anuntati-ma si pe mine ca dau o fuga pana acolo (cu masina ca jawa e in reparatie capitala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Daca ajungi p'acolo...trebuie neaparat sa faci si o mica excursie pana la lacul Calcescu...e foarte frumos...si daca vrei t poti duce si pe creasta...pe Setea mare,Setea mica,poate chiar Parangul mare.Ai grija totusi ca anul asta au fost inundatii pe acolo...iti spun din proprie experienta Asa ca asculta si tu vremea p la radio Aaa..si inca ceva...ti-as sugera sa nu stai p langa cabana...e mult mai frumos in poienitele de mai sus Have a safe trip(daca te duci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 (editat) De la Brezoi, Valea Oltului, pana la Obarsie e domnie, drum ca in palma. De la Obarsie pana la granita Valcea-Hunedoara e macadam prost cam 10 km in urcare(cred ca e modul Valcenilor sa tina hunedorenii departe, da' nu tine). Partea apartinand de Hunedoara e drum bun, proaspat carpit. Una peste alta e practicabil chiar si cu motorul, exceptand poate vitezistele mari (daca merge cu Kawa EL250, merge si cu MT11). La cam 14 km de Petrosani e o cabana super, cu cazare si masa foarte buna, cabana Groapa Seaca. In Petrosani poti sa-mi dai si mie binete Editat Septembrie 10, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Multumesc pt sfaturi Si totusi... nu mai merge nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Parca imi vine sa merg.....daca nu intervin probleme o sa merg. PS 80km/h imi convine. cu a 4 la 4000ture la 80 imi consuma 3% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Multumesc pt sfaturi Si totusi... nu mai merge nimeni? 240878[/snapback] Ma ofer pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Incitant... .... Sa fac ceva calcule ...copii...nevastu... Te sun Alveo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Am fost de curand... Cu Oltcitul.. Adica era blocata Valea oltului, trebuia sa ajung la Arad, asa ca cel ami simplu ar fi fost pe Transalpina. Asa cum a scris f_zoltan, drumul de la Brezoi la voineasa e foarte bun, mai sunt pe ici pe colo turme de vaci nesupravegheate care au prosul obicei de juca samba cu tatele pe mijlocul strazii... Apoi de la Voineasa spre Obarsie iarasi e bunicel, pe alocuri erau mici alunecari de teren, peste care am trecut fara probleme... Traseul e SUPERB, SUBLIM etc, am propus chiar sa facem o intalnire a oltcitistilor in zona... Atata doar ca strica foarte mult peisajul dealurile defrisate TOTAL de romanii hoti pusi pe capatuiala... . Pe bune, DEALURI INTREGI unde s-a taiat absolut tot, au ramas numai niste trunchiuri de copac.. imagini ca dupa un bombaradment atomic! Frumoasa tara avem, pacat ca e locuita! Apoi de la Obarsie drum de macadam, da e practicabil - 10 -12 km de urcus continuu, apoi iarasi asfalt - pana in Petrosani. Partea spre Petrosani e vizibil mai proasta din punct de vedere al asfaltului, decat partea valceana... Cum spuneam, zona e frumoasa, trece si un paraias pe acolo, am vazut pescari care pescuiau la musca... Cabane am vazut destule, nu m-am oprit... da exista multe locuri unde se poate campa. Pacat ca nu mai am timp, am week-endurile ocupate... ca as veni si io! Cu ETZ-ul! Din Petrosani spre Arad- drum naspa pana la Simeria, ca astia s-au apucat sa modernizeze drumul...si prinzi portiuni de 2 -3 km perfecte, fara nici cea ami mica denivelare... apoi dezastru.. si iar portiuni super si iar dezastru... si tot asa. Pt doritorii de peisaje superbe, drum de amcadam si soft-enduro propun alt traseu: Beiusi, Padis - Cabana Padis - Ic Ponor - Ponor - Lacul Fantanelele(fie in Smirda , fie in Ghirada de Sus). Pe bune, am facut masina varza de la pietroaie, da merita cu varf si indesat! Aici aveti detalii: http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=1673 Numai bine! Gabii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Traseul e SUPERB, SUBLIM Atata doar ca strica foarte mult peisajul dealurile defrisate TOTAL de romanii hoti pusi pe capatuiala... . Pe bune, DEALURI INTREGI unde s-a taiat absolut tot, au ramas numai niste trunchiuri de copac.. imagini ca dupa un bombaradment atomic! Frumoasa tara avem, pacat ca e locuita! Cata dreptate ai!!!Si eu m-am revoltat cand am vazut cum zone intregi de padure au fost taiate In loc sa protejam minunatele privelisti pe care ni le-a dat D-zeu...taiem si distrugem ...ca nah..asa e pe la noi...de ce sa nu bage si nenea paduraru un ban nemuncit la buzunar? Si dupa se mira lumea de ce se produc alunecari de teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 datorita /index.php?showtopic=27420 excursia la Obarsia Lotrului se amana pana saptamana viitoare, asta daca va tine si vremea cu noi Bafta! PS: asta va da timp sa va mai ganditi la propunere. DDU, te simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) oricum era nashpa sa ieshi din cort in namol (am testat si mi s-a acrit) dak ai deja piscina in cort ... poate se mai indreapta si vremea asta in w/e viitor Editat Septembrie 14, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 daca se indreapta, vii? ring ding dingdingding dongdong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 daca se indreapta, vii?ring ding dingdingding dongdong 243109[/snapback] dak nu ploua vin... am cort izopren sac de dormit primus... numai bani de benzen si increder in calitatzile mele de motociclist sa fie... PS: mai am pana la examen. ultima intalnire cu nenea ispas - 27 sept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 deci lasam excursia pt la anul? acum s-ar putea sa mergem cu barcile nu cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) News: Pe partea dinspre Petrosani e carpit asfaltul, a devenit chiar OK Vedem cum s-o comporta plombele peste iarna, cand drumul e inchis. Si tot news: de peste o saptamana ploua cu clabuci, cine vine p'aci cu motorul e tare Editat Septembrie 27, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) Daca mergetzi totusi, luati-ma fratzilor si pe mine pasager Editat Septembrie 27, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Alveola: mai mergem ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Stiri de ultima ora: tocmai si-a aratat si soarele ochii. Daca e vremea asa, cred ca trag si eu o tura inspre obarsie cu Kawa. Poate ne vedem p'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 Cu parere de rau va anunt ca nu mai pot merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Cu parere de rau va anunt ca nu mai pot merge las' ca o lasam la anu'! eventual o facem mai lata ca la naipu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate