blue_nightwishX Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 am revenit . ..va spun mai incolo si cu ce husaberg fe 550e 2007 , 67 caluti conceputa pentru enduro ....asemanatoare cu 530 , pe care am luat-o dotata cu roti set supermoto + set de cross Mesaj completat husaberg fe 550e 2007 , 67 caluti conceputa pentru enduro ....asemanatoare cu 530 , pe care am luat-o dotata cu roti set supermoto + set de cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 husaberg fe 550e 2007 , 67 caluti conceputa pentru enduro ....asemanatoare cu 530 , pe care am luat-o dotata cu roti set supermoto + set de crossMesaj completat bv frate !! in sf ti-a venit mintea la cap! ma bucur sa te vad pe aici iar! insanatosire grabnica am auzit si eu de incident.. mi-a luat si eu ceva de aproape 60 cai abia astept sa ne plimbam cojones! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 pai da ... mai alergam niste caini pe stadioane ... mai tragem niste carari prin politehnica la ce monstrulet am luat , trebuie sa ma fac bine bine cu genunchiu ca sa fiu apt pt calareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 pai da ... mai alergam niste caini pe stadioane ... mai tragem niste carari prin politehnica la ce monstrulet am luat , trebuie sa ma fac bine bine cu genunchiu ca sa fiu apt pt calareala hai ca ne e dor de iesirile alea funky (radeam dreaq 2-3 ore incontinuu la cate faceam) baga mare acolo si fi gata repede trebuie 1 sa o uzi 2 sa o alergi 3 sa refacem sm grupul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 pe mine ma impresionat lantzul tau! .... WTF? atunci montam kitu de supermoto,daca te uiti atent si plasticurile de la furca nus montate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 husaberg fe 550e 2007 , 67 caluti conceputa pentru enduro ....asemanatoare cu 530 , pe care am luat-o dotata cu roti set supermoto + set de crossMesaj completat sa-l stapanesti sanatos! intrebare: cat ai dat pe el? am si eu unu' identic cu kit complet de SM si enduro (cu mussuri cu tot) inclusiv plastice pt SM si enduro si nu stiu cat sa cer pe el...?! tks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ti-am vazut azi motorasu ...era pe la udristei legat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 am revenit cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 am revenit cu poze intr-un final! sa fie sanatos la tine poate pana se termina sezonul o ardem so noi dubios prin coclaul asta de bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 intr-un final! sa fie sanatos la tine poate pana se termina sezonul o ardem so noi dubios prin coclaul asta de bucuresti mai bine la munte,decat slalom printre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 hai lume cu pozele!!...chiar daca nu sunt ale voastre!....POZE o sa pun eu cateva cand o sa am timp Mesaj completat una bucata frumusetze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 old-school supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 poze ...??!!?? nu mai are nimeni poze cu frumuseti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_92 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Salutare, Vin si eu cu ceva poze cu "mobra" mea KTM 560 SMR din 2006 Editat Octombrie 15, 2009 de remus_92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 fff frumoasa bestia mai asteptam poze... Mesaj completat poze cu sm-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) si my little biatch pe camp Editat Octombrie 27, 2009 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si my little biatch pe camp sa iti traiasca pedofilule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si my little biatch pe camp deja ma atac,bai fratilor,trebuie si la mine far acerbis,asta mai exact Mesaj completat asa ceva se accepta la aceasta sectiune ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sa iti traiasca pedofilule ) multam ma zoofilule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 deja ma atac,bai fratilor,trebuie si la mine far acerbis,asta mai exact Mesaj completat asa ceva se accepta la aceasta sectiune ??? masca se numeste diamond de la acerbis....multi o pot aduce...si despre african...ce sa zic, si ktm-ul 990 e o vaca mare ...dar cred ca nu se compara ...ar intra la un supermoto touring oricum ar fi bestiala motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIP Moto Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Pentru cine este motivat, suntem aproape fiecare duminica la AMCKART ( cand este frumos afara) cu acest supermoto....asteptam colegi cu supermoto. C.MULLER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Pentru cine este motivat, suntem aproape fiecare duminica la AMCKART ( cand este frumos afara) cu acest supermoto....asteptam colegi cu supermoto. C.MULLER frumos crf! ...dar prin oras nu iesi cu el? il folosesti doar pt amkart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Cred ca acela e un CRF-450R, deci nu e street-legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Cred ca acela e un CRF-450R, deci nu e street-legal in ro orice moto are far semnale si lampa numar e street legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 in ro orice moto are far semnale si lampa numar e street legal nu neaparat eu aveam inmatriculata pe germania si in romania miau facut omologare individuala,da este posibil hai sa pun si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate