formintem Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am gasit un cablu de yamaha tt si o sa il adaptez pe ala pana o sa imi vina originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 in weekend ...facem o iesire ceva pana la cota 1400 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 am imprumutat de la un prieten un cbrf4 sport pt k sa ajung la munca.........si am ajuns la concluzia k nu o sa renunt la supermoto niciodata......deci f urat prin oras cu o sportiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 bah lasati vrajeala! nu vreti un ktm? e de vanzare:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 bah lasati vrajeala!nu vreti un ktm? e de vanzare:D daca spuneai asta cu o luna mai devreme... oricum foarte faina capra ta, tu o aveai parcata la iron city acolo, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 am fost de vreo 2 ori cu ea pe la iron city si atunci nu am stat mult....... am nevoie de bani asa ca........imprumutati-va! faceti credite...) pretul este negociabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 cred ca o confunzi cu capra mea , eu am mers mai des prin iron city si am nr cu ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) am trecut pe-acolo de vreo doua ori, acum vreo luna sau mai mult. Oricum, sunteti doi baieti destepti care au facut o alegere foarte buna Editat Noiembrie 12, 2008 de Mongoose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Salut, scot si eu la vanzare: Yamaha XT660X Supermoto Fabricatie 2004, 660cmc, 48 CP, 6223 Km, cauciucuri bune, plus accesorii de 350E: handguard, scut motor (130E), suport de genti sigilat (200E). Impecabila, nu are nici o zgarietura iar km se vad. Nu necesita nici un fel de schimb, decat benzina si chef de plimbare. Accept test reprezentanta. Pret:4400E discutabil Honda CBR 954 Fireblade Fabricatie 2002, 954 cmc, 152 CP, 19800Km, buloane. Motocicleta se prezinta in stare foarte buna si este impecabila atat optic cat si tehnic. Accept test reprezentanta. Posibilitate factura. Pret:5100E discutabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) si eu o am scoasa .... drz 400 supermoto model 2008 , inca in garantie 1 an si 2 luni , 9800 km dotari : - ghidon Renthal 28mm - hand-guard's Acerbis - evacuare (medie + finala) Sebring - kit lant 14/48 - roti Excel BlueSupermoto - placute frana Braking 5300 euro ......relatii la tel: 0723 681 109 ba nene mergem si noi pe la un munte weekendul asta bre ? hai uite maine (adica sambata) dimineata asa pe la un 9 , mergem pe-o cheia, un cota 1400 ceva .. ? Editat Noiembrie 14, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 iese cineva la un soft azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 imi expira asigurarea......cred ca azi e ultima zi......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 deci te bagi pitiponc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 care vii pana la cota 1400 sa bem un ceai fierbinte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 frigulescu pana acolo, ma dau jos de pe motor ca in filmul ala cu dumb and dumber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Salutare! Sunt nou in zona asta, am Yamaha TT600 Supermoto, ma dau cam din primavara pe asa ceva si imi vine greu sa cred ca exista ceva mai potrivit pentru oras. Nu am apucat sa citesc tot topicul cap-coada, stiu si ca s-a lasat frigul, dar poate mai apucam sa mai prindem o iesire. Stiu si eu niste zone pe unde se poate merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 sure, i`m in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 poate saptamana care vine termin si eu reparatia piston imi mai trebuie si e gata baby brutalis ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 daca nu ploua ma bag si eu la o iesire ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 err ce fuge spatele pe vremea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 err ce fuge spatele pe vremea asta si nu iti place te pomenesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 /index.php?...5382&st=180 pt cine vrea sa iasa pe 1 decembrie intr-o defilare mai maricica....eu zic ca o sa iasa superfun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) am si eu o intrebare (recunosc ca n-am avut rabdare sa caut prea mult).. unde se poate da omu pe pista cu un sm in tara asta? si cam cat costa? ca asa pe strada nu tare-mi arde de glume si aici in cj pe pista de carturi n-am unde sa schimb a 2-a sau poate as avea dac-as sti sa ma dau.. in fine Editat Noiembrie 26, 2008 de hoozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) am si eu o intrebare (recunosc ca n-am avut rabdare sa caut prea mult).. unde se poate da omu pe pista cu un sm in tara asta? si cam cat costa? ca asa pe strada nu tare-mi arde de glume si aici in cj pe pista de carturi n-am unde sa schimb a 2-a sau poate as avea dac-as sti sa ma dau.. in fine Pai.........la bucuresti la AmcKart 20 lei 10 minute sau la bacau 20 lei ora si e si mai misto circuitu ca la bucuresti si mai e la arad dar nu stiu preturi.Bafta! Editat Noiembrie 27, 2008 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate