stcimponeriu Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 'Zact: http://www.primarianegreni.ro/negreni_calendar-2013-251.html Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 A inceput! deja e aglomeratie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 A inceput! deja e aglomeratie.... Laca ca daca mergem cu motorul ne facem loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Erau 2-3 buzi. Dar cam nasoale si urat mirositoare. Marfa era/este ... preturi in Euro si cu 2 cifre.... Mi-am luat cate ceva pentru batranele mele dar am si lasat in urma lucruri din cauza preturilor exagerante ! Astazi mai dau o tura cu speranta sa le mai gasesc la un pret mai decent . Daca nu, manc o turta dulce si vin acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Nu inteleg de ce atat de mare tambalau cu targul de la Negreni. Nici pe Valea Prahovei nu am vazut asa coloana de masini si asa inghesuiala pt cateva tarabe cu marfa chinezeasca. Ma gandesc ca poate pt colectionari sa fi fost ceva interesant sau pt localnici, care au dezvoltat o industrie avantajoasa a parcarilor in livada cu pruni din spatele casei. Am fost pt prima data din curiozitate insa pe viitor o sa ma indrept in directia opusa. PS. parada tigancilor poleite cu aur a fost ce-i drept o mica consolare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Cred ca e ultimul an cand ma duc la Negreni, plin de tigani si preturi ca mai bine bei apa din rau si mananci frunze.Zici ca m-am dus in Iulius nu la un targ de vechituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Eu asa vad targu.Ceva unic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Unic cred ca doar procentajul mare de fotografi cu DSLR-uri prezenti la un astfel de eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) si eu am fost la targul asta, acum vreo 20 douaj` de ani. mi s-a parut foarte misto. ca spectacol, normal, ca n-ai ce cumpara de-acolo... e departe, ca as merge in fiecare an... mai sunt numerele de circ gen femeia care leviteaza, omul care rupe lantzul si numere de iluzionism in masa? dar "zidul mortii"? dar mosi care canta la vioara cu goarna? (erau absolut geniale!) Editat Octombrie 14, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emp Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 cantareti la viori cu goarna am vazut.celelalte cred ca au disparut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 in acest weekend este Targul de la Negreni...... Targul Coaselor, cel de primavara..... ieri era deja super aglomeratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 in acest weekend... Targul Coaselor have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 in acest weekend este Targul de la Negreni...... Targul Coaselor, cel de primavara..... ieri era deja super aglomeratie... duminica mai este targ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 unde ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 ceva de genu' targului din toamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 am fost azi , e in stilu celui din toamna da jumate ... pentru plimbare si o tocana e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 saptamana asta..... deja incepe sa se adune lumea..... numai bine, have fun amatorilor » Post actualizat in 09 Oct 2014 04:17ieri am trecut pe acolo, deja era super aglomerat..... 90% vanzatori 9,9% cei care isi clatesc ochii 0,1% care si cumpara ceva..... in afara de mici, placinte si bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Am fost azi intr-o plimbare pana acolo, am prins vreme foarte buna, mult soare, la targ lume multa si colorata (si la propriu si la figurat), ca la oser la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Ti-am vazut motorul... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 in acest weekend este Targul de la Negreni...... Targul Coaselor, cel de primavara..... ieri era deja super aglomeratie... valabi!!!! 2015 reloaded! NOW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 valabi!!!! 2015 reloaded! NOW! adica de cand si pana cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 adica amu' deja e valabil. .....e o mare de oameni deja acolo tine pana duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 o fost cineva?...se merita sa merem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 merita!!!! nu e chiar asa de mare ca cel de toamna, dar feelingul e acelasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 nah...invartim roata pana la negreni maine ? pe la 10:30 o tulesc pana acolo daca mai are careva intentia sa vina ....sub pod caflea floresti capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate