pretzeL Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 ai speriat turistii bai manele ) in maieu si cu mobra pe plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 "...ca o prastie gigantica in detensie..." tare asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Look si design placut,frane,lumini,stabilitate,cuplu,elasticitate,viteza.Parerea mea de posesor de busa model vechi este ca acest moto este mai reusit decat busa noua.Sunt curios de fiabilitate comparativ cu modelele mai vechi de la Kawa.Sper sa te tina cat mai mult.Daca busa la 133 Nm iti rupe mainile sunt curios cum o fii la 170Nm.Ce pompa de frana are pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Mie motocicleta asta imi aduce aminte de santinelele din Matrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Bafta cu balauru'...sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el Cat despre ce-am discutat raman la aceeasi parere ...nu-ti trebuie pe strada chestia aia Te salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmotas Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 scuterul GSR SCUTERULLL ???? DOM'LE ce-am avansat acum, ne tinem in 250+ pe autostrada fundului. Mai Ty[tuse], ai grija ca viteza asta nu e foarte sanatoasa, si deja vad ca ti-ai cam luat-o in cap. !!! Scoate ba baiatule arfele alea ! . ))))))) Glumeam, nice bike, dar : 1) ai grija 2) nu uita de la ce "scuter" ai plecat, pt ca scuterul respectiv este peste multe alte bike-uri din categoria ei. Cheers Mate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate