insider Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 despre infatuarea unui orădean numit sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 am ales o honda pentru ca e o honda "motociclist anonim" pai daca era cunoscut stiam noi de el kawa rulez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 vad ca ma-ti trimis la plimbare acuma lasand gluma la o parte puneti-va sinceri aceasta intrebare cum ar fi forumul asta fara SERGIUKAWA care btw e o adevarata LEGENDA. voi nu vedeti ca fara mine forumul asta e mort? long live the AMAZING SERGIUKAWA... am incheit citatul P.S honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ce inseamna ca "honda e honda" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 m-ati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 ce inseamna ca "honda e honda" ? nu e evident? adica its THE bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 m-ati intentia conteaza , mai bine decat mati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 despre infatuarea unui orădean numit sergiukawa shit daca au ajuns moldovenii sa dea de calculatoare e naspa treaba ce urmeaza? sa mearga in america sa ne faca de ras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @sergiu, uite niste sfaturi pentru tine in calitate de FAN kawa... te las pe tine sa gasesti sursa. 1.Always look at the bigger picture. Think and act from a long-term, global perspective. 2.Meet difficult challenges head-on. Aim high and never be afraid to try something new. 3.Be driven by your aspirations and goals. Work toward success by always dedicating yourself to your tasks. 4.Earn the trust of the community through high ethical standards and the example you set for others. 5.Keep striving for self-improvement. Act on your own initiative as a confident professional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 i dont speak or understand english Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Asta e cea mai mica problema a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 a cui esti tu ca tot te uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sergiu e bucuros ca are pagini multe pe topicu de kawarzaki...la ora de info doresti sa impresionezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Nicio grija, si asta e o problema minora pentru tine. Concentreaza-te pe chestiile "grele" mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 i dont speak or understand english Adica nu stii Kawasaki Group Code of Conduct? Ce sa te mai intreb de cum se imparte cifra lor de afaceri pe activitati, sau cat au investit in R&D fata de anii anteriori? Ce plm de fan esti tu mah? Si al cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 imi place despre tine...esti amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) a cui esti tu ca tot te uit? replica asta ai mai folosit-o si aici foloseste expresii noi ca te fumeaza lumea repede... Editat Octombrie 2, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 expresii vechi pentru oameni noi oricum replica cu virgula kawasaki nu e fiabila ai mai folosit-o si tu deci hotule nu striga dupa hoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 imi place despre tine...esti amuzant Bre, si tu esti amuzant, da un pic cam prea obseda(n)t totusi Si eu am un ZX-6R, da nu ma apuc sa explic peste tot cat de bun e. E bun, da nici restu nu-s rele deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 expresii vechi pentru oameni noioricum replica cu virgula kawasaki nu e fiabila ai mai folosit-o si tu deci hotule nu striga dupa hoti stai jos, nota 1 , ai copiat "kawasaki nu e fiabila" nu e replica, e mit busted, dovedid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 cate campionate mondiale de anduranta are yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 iar ai pus botul vad plangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 de fapt da ce imi bat eu capul cu tine am intalnit multa lume cretina la viata mea dar tu sigur esti pe podium undeva imi bat aici capul sa iti explic tie tare mi-as dori sa te intalnesc fata in fata sa iti "argumentez" pozitia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 stiu ca ofticatii cand incep sa fiarba sar la bataie :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate