ozzy Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Duminica am dat o tura prin jurul Bucurestului dar a meritat. Am mers pana in comuna Magurele dar nu oricum ci direct pe camp. A fost frumos dar cam prafos. Am indoit si un rezervor. Am fost cu un Minsk si un K. Desigur nu se compara cu japonezele dar parca au fost construite pentru drumuri de tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Felicitarile mele Cosmine. Cum s-au descurcat comunistele? Au facut probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Desigur nu se compara cu japonezele dar parca au fost construite pentru drumuri de tara. 242573[/snapback] Cred ca de-asta au si fost construite Felicitari pt tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Felicitari domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Cam asta e si impresia mea despre comuniste. Cand aveam simsonul, faceam cu el si speed si enduro si touring , mergea si pe asfalt si pe forestier si pe iarba )))). O comunista e mult mai versatila decat o motocicleta "dedicata". Cat am avut gilera (125cc, carenata, de viteza), intr-adevar, mergea mult mai bine si era foarte manevrabila insa numai pe asfalt curat. La linii de tramvai sau gropi - jale... Honda xl pe care o am acum e la capatul opus - se tzine mai bine pe piatra cubica/denivelari, dar la viteza mai mare e nasol, ca esti undeva prea sus si prea departe de asfalt, nu poti sa te inclini mult (cu simsonul ma inclinam de polizam scaritzele si stiam sigur ca nu fuge in lateral). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Bravos. Si noi am facut ceva similar cand aveam comuniste in padurea de la Calugareni (mlastina). Parca era mai mult FUN cu rusoaice sa mor io. Acum trebuie sa am grija de carene, de jenti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Felicitarile mele Cosmine.Cum s-au descurcat comunistele? Au facut probleme? 242616[/snapback] Multumim pentru aprecieri. K mergea pe camp cu viteza maxima. Adica 60 km/h. Sincer va spun ca nu simteai mai nimic. Adevarul este ca pe sosea nu e atat de stabila. Am fost pe acolo si cu Nipru care nu era atat de stabil si nu am mers atat de departe. Practic la greutatea K-ului a fost mai mult Motocross decat enduro. Poate sambata viitoare ajung si cu sotia pe acolo. A zis ca vrea si ea dupa ce a vazut pozele. sa o vad cum se descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 vin si io data viitoare.. de mult caut terenuri bune de enduro pe langa bucureshti... si un grup de tovarashi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 vin si io data viitoare.. de mult caut terenuri bune de enduro pe langa bucureshti... si un grup de tovarashi 242907[/snapback] Mergem peste doua saptamani daca nu ploua ca acum o sa am niste treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 poate repar si io uralu pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 daca e vin si io cu Uralul si cu ocazia asta nu veti mai cara nimic in spate. Frumos e Kul asa original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Daca mai ajungeti in Magurele nu ratati catacombele din padurea unde este reactorul experimental. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Parca era mai mult FUN cu rusoaice sa mor io. Acum trebuie sa am grija de carene, de jenti .... Care carene? On-Topic se descurca bine rusoaicele doar a mea nu prea ca am suspensiile luate de pe un cbr si sunt cam tari si trebuie sa-mi adun rinichii dupa o tura din asta.E mai k lumea cu din astea ca nu iti pui probleme de spart carene sau alte questii scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate