dany_oldmoto Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 cati bani ar face la noi in tara acest bmw k750 din 68 de fapt cred ca nici nu este bmw e un k750 vama este 10 la suta din valoarea contractului de v-c sau a facturii,,, la care se adauga TVA-ul de 24 la suta calculat la acelasi document nui chiar asa de simplu pe cit se pare,eu am adus din ucraina zeci de moto si ca sa le inmatrculez la noi nu era rentabil..multa cheltuiala..acte la greu,radiere pt export,alte acte care in ucraina nu exista(care le cer pe la noi la ghiseu)si chiar nu-mi mai bat capul.. ca circul cu numerele de ucraina fara probleme,daca un sfert din masinile de la noi au numere de bulgaria..cu ce ma deranjeaza numerele de ucraina, mai nou in ucraina nu mai trebuie sa ai verificare tehnica cati bani ar face la noi in tara acest bmw k750 din 68 depinde de om.. cam ce lovele se pot scoate din jucaria respectiva si binenteles sa ai persoanele care vor piesele respective. la noi greu de dat asa ceva din pacate..daca o dezmembrezi scapi de piese repede,intreaga depinde de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 vand grup incomplet pentru Simson Sport contine:carcasa,pinion si coroana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Caut c/v de 425 S completa si capacul de la aprindere cu 5 gauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 vama este 10 la suta din valoarea contractului de v-c sau a facturii,,, la care se adauga TVA-ul de 24 la suta calculat la acelasi document )))))))))))))))))))) 10% din valoarea FACTURII????????????? Fix 10 Harley-uri ar pleca chiar MAINE din state spre Bukresh daca ar fi asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Salut, un prieten vinde: My link My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 casca FMP BUZAU,in stare buna,masura cam S-M.pret 50 lei.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Niste poze dintr-un magazi de Harley Editat Martie 4, 2012 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 ma ierti ca te intreb, dar ce legatura e intre magazinul cu harlauri si anunturile de pe topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 O fi vrut sa posteze dincolo, la Coltul iubitorilor de retro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 ma ierti ca te intreb, dar ce legatura e intre magazinul cu harlauri si anunturile de pe topicul asta? Lolo a inteles,a fost o greseala,daca este cineva deranjat imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 alte piese la pag.30.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Multumesc de poze,Lidi.Trimit adresa. Cred ca pot sa-l repar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 )))))))))))))))))))) 10% din valoarea FACTURII????????????? Fix 10 Harley-uri ar pleca chiar MAINE din state spre Bukresh daca ar fi asa... daca tu zici ca am mintit, atunci a mintit si amicul de la vama nu vad de ce ar face asta si nu ma refeream la harleuri din state, ci la gioarse din vecini mai exact moldova Republica Moldova numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 daca tu zici ca am mintit, atunci a mintit si amicul de la vama nu vad de ce ar face asta si nu ma refeream la harleuri din state, ci la gioarse din vecini mai exact moldova Republica Moldova numa bine cu vama ai prefecta dreptate ca am intrebat si eu, dar nu la toate vamele se aplica taxa asta,la mine in vama cu ucraina nu vor bulangii sa platesc vama la ei..mai insist..cine stie poate reusesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 vind motor intreg cu toata electrica, functional de yamaha xs 400 special an 1981. pentru mai multe informati,detali mosu2007@yahoo.com nu se vinde pe bucati,se da intreg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 cu vama ai prefecta dreptate ca am intrebat si eu, dar nu la toate vamele se aplica taxa asta,la mine in vama cu ucraina nu vor bulangii sa platesc vama la ei..mai insist..cine stie poate reusesc. pai,,,,,cam asa e la vama cu ucraina tre sa faci un act de tranzit vamal cu ala tre sa mergi,,,,,,,,cred ca la suceava la vama acolo se platesc toate alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 de vanzare ural 1970 cu acte vechi, necesita reparatii, mz 250 1959 fara acte, in stare de functionare, fara rezervor si far.0741636388 pret la pachet amandoua 400euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Ural unde se afla? Editat Martie 13, 2012 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Vand cadru cu acte pt BMW R61 (pe numele meu, fiscal la zi). Pretul este de 500 euro nediscutabil. 0723565973 (m-am saturat sa tot astept piesele sa vina). Cadru cu acte EMW, fiscal la zi, 300 euro. Furca, far complet cu contact si cheie originala, un stop plus inca o carcasa, ghidon complet, 300 euro (sau tot, inclusiv cadrul cu acte, la 500 de euro). Piese de M72 cacalau, just ask (se pot vinde si motociclete restaurate/reconditionate). Editat Martie 20, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zundi Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 schimb rezervor bmw r12 -cu rezervor zundapp k500, telefon-0734.101.736 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 Vand cadru cu acte pt BMW R61 (pe numele meu, fiscal la zi). Pretul este de 500 euro nediscutabil. 0723565973 (m-am saturat sa tot astept piesele sa vina). Cadru cu acte EMW, fiscal la zi, 300 euro. Furca, far complet cu contact si cheie originala, un stop plus inca o carcasa, ghidon complet, 300 euro (sau tot, inclusiv cadrul cu acte, la 500 de euro). Piese de M72 cacalau, just ask (se pot vinde si motociclete restaurate/reconditionate). Farul complet a plecat spre o persoana care il merita. Ghidonul tocmai a intrat pe ebay, nu asteapta. Restul de piese din marele garajoi mai asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 de vanzare ural 1970 cu acte vechi, necesita reparatii, mz 250 1959 fara acte, in stare de functionare, fara rezervor si far.0741636388 pret la pachet amandoua 400euro vandut URAL-UL.... cine ma poate ajuta...am nevoie de un capac cilindru URAL ..asemenea cu cel poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 vandut URAL-UL.... cine ma poate ajuta...am nevoie de un capac cilindru URAL ..asemenea cu cel poza vorbeste cu dani oldmoto si te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 De vanzare: -stop Jawa 125,175,250,350 si CZ 125,175 tipurile vechi 50ron -oala far 50ron Telefon 0742080634 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 De vânzare rezervor Âşi magnetou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate