valicaddy Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 1969 M63 solo 2300lei discutabil proprietar, numar nou, fiscal fara probleme moto se afla in Bucuresti 0727 182.276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 (editat) Salut, K-58 de vanzare.http://www.bikeshop.ro/show.php?id=551430Toate detaliile la telefon: 0766516743Nu am putut sa pun pozele aici, dati si mie un PM cu ce trebuie sa fac. Multumesc! Editat Decembrie 28, 2013 de nel_old_times Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Vezi ca nici link-ul nu merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Vezi ca nici link-ul nu merge! La's ca pune el imediat poze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Hai ca am reusit, multumesc Doctore. Pret 250 EUR, tel. 0766516743, Nelu. Motorul se-nvarte, sablat grunduit, ..., claxonul functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 31, 2013 Autor Share Postat Decembrie 31, 2013 Un anunţ la mişto, că oricum nu găsesc piese în ţară: mă interesează bloc motor, componente furcă şi rezervor 12 L pentru BMW R5/R6. Blocul motor poate fi şi de R61-71, ofer money sau piese la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 salutare , vind ij model 56 in perfecta stare de functionare si estetica , perfect pt proiect de restaurare . detali la 0742461655 pret 1000 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Cumpar pentru IJ 49 : cric central original, rama far, melc kiometraj, kilometraj, cutie electrica completa sau incompleta, cu sau fara cheie, componente pentru ea, filtru original, dinam functional stare buna / foarte buna, carburator functional stare buna / foarte buna. Pentru IJ 350 cumpar rame spate si gratar spate aferent, asa cum se vede in pozele de mai jos. Platesc pentru piese bani si / sau alte piese la schimb, la intelegere. Relatii pe PM si apoi la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) se vand urmatoarele: canistra 20 L:90 lei bun filtru aer ij :30 lei semnalizatoare:45 lei(cu tot cu becuri) schimbator viteze: 25 lei Daca, nu sunt bune preturile ne intelegem ! Editat Ianuarie 4, 2014 de emster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Sal stie cineva in ce oras din spania este centrul de dezmembrari moto? Am drum pe acolo si vreau sa imi iau un motor de r 80.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2014 Madrid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 multumesc stii cumva un site sau o adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Trimite-i mesaj user-ului Burg_man. Te poate indruma el catre centrul cu pricina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 nu prea ma pricep la calculatoare doar la fiare.cum pot sa-l contactez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Cumpar pentru IJ 49 : cric central original, rama far, melc kiometraj, kilometraj, cutie electrica completa sau incompleta, cu sau fara cheie, componente pentru ea, filtru original, dinam functional stare buna / foarte buna, carburator functional stare buna / foarte buna. Pentru IJ 350 cumpar rame spate si gratar spate aferent, asa cum se vede in pozele de mai jos. Platesc pentru piese bani si / sau alte piese la schimb, la intelegere. Relatii pe PM si apoi la telefon. Mai Cumpar si oala far de Ij 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 vand ural m 63 din 1961 cu atas pe foi de arc, si atas dnepr cu scaune in stare buna tel.0785189189 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Cumpar pentru IJ 49 : cric central original, rama far, melc kiometraj, kilometraj, cutie electrica completa sau incompleta, cu sau fara cheie, componente pentru ea, filtru original, dinam functional stare buna / foarte buna, carburator functional stare buna / foarte buna. Pentru IJ 350 cumpar rame spate si gratar spate aferent, asa cum se vede in pozele de mai jos. Platesc pentru piese bani si / sau alte piese la schimb, la intelegere. Relatii pe PM si apoi la telefon. Sunt in continuare interesat ( poze pt rame pe pagina anterioara ) Mai vreau si far sau oala far de IJ 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 Un anunţ la mişto, că oricum nu găsesc piese în ţară: mă interesează bloc motor, componente furcă şi rezervor 12 L pentru BMW R5/R6. Blocul motor poate fi şi de R61-71, ofer money sau piese la schimb. Blocul motor iese din discutie, m-a salvat ebayul. Caut in continuare rezervor de BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut Mihai, am vazut cam tarziu anuntul tau, cu cateva zile in urma cautam pe un site de aici ceva piese pt bmw-ul meu si gasisem un anunt cu cateva repere care iti trebuie tie dar cred ca a sters omu anuntul ca nu al mai gasesc, in schimb am gasit alte anunturi cu cateva piese ce te-ar putea interesa. bloc motor cu cilindrii si vilbrochen de zundapp ks 600. rezervor zundapp ks 600 motor bmw r 75, nu e complet. motor dkw 250. si alte maruntisuri cum ar fi: cateva cauciucuri, roti, o sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Din penultima poza, aia cu roata, toba si alte maruntisuri, intreba-l pe om te rog ce carburatoare sunt (modelul lor) si care ar fi pretul. Sau daca da tot pachetul, cat ar costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 carburatoarele sunt marca graetzin , o sa vb cu el dupa amiaza. in pachet are urmatoarele piese axe roata fata-spate, o toba silentiador (sita e vanduta), un ax diferential cu 2 angrenaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut, Nu stiu daca il intereseaza pe mihai dar ma intereseaza pe mine piesele alea de zundapp, in special rezervorul. Pe unde ai vazut anuntul? Dau de baut =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 anunturile sunt pe un sit din spania si cei care au píesele la vanzare au card de forumist cu nume, prenume ,adresa s.a.m.d, deci omul poate fi verificat, nu intra oricine pe un asemenea sit sa puna anunturi 'la misto'. iti las nr lui de tel pe PM ok? ca dealtfel sunt anunturi cu motociclete de elita restaurate 100% documentate, dar si preturile sunt pe masura uite aici una. se da optional si remorcuta originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Salut, As vrea sa stiu si eu de la ce moto este saua si ce pret ar avea. Multumesc Editat Ianuarie 22, 2014 de i_alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Salut saua e de bmw, cel putin asa scrie in anunt, si e la 170 e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate