moru Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 off:nu ii netu...nu a mers forumul pe moment nici mie nu mi-a mers Am inteles. I-am injurat degeaba atunci . Am atasat si o imagine. Sper sa fie utila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Bai nu mai stricati scuterele,mereti la o vulcanizare si le desfaceti cu pistolul de desfacut prezoanele la roti fara sa tineti contra cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 aha.. da.. desfa-le tu mult cu pistolul de prezoane si o sa ajungi sa te rogi la scuter ca tre sa tai piulita. am eu asa un tovaras care a patit la un aprilia sr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Am inteles. I-am injurat degeaba atunci .Am atasat si o imagine. Sper sa fie utila Ms! O sa improvizez si eu o cheie din asta. M-am gandit sa cer o parere inainte sa ma chinui sa fac o cheie d'aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 aha.. da.. desfa-le tu mult cu pistolul de prezoane si o sa ajungi sa te rogi la scuter ca tre sa tai piulita. am eu asa un tovaras care a patit la un aprilia sr. Cred ca tovarasu tau a avut o tubulara decalibrata...nu umblati cu improvizatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Bai nu mai stricati scuterele,mereti la o vulcanizare si le desfaceti cu pistolul de desfacut prezoanele la roti fara sa tineti contra cu nimic. VOTAT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 aha.. da.. desfa-le tu mult cu pistolul de prezoane si o sa ajungi sa te rogi la scuter ca tre sa tai piulita. am eu asa un tovaras care a patit la un aprilia sr. nu se intampla nimic daca desfaci cu pistol pneumatic...bine daca il pui sa stranga pe treapta cea mai puternica e cam logic sa strici la un moment dat ceva. daca nu ai insa pistol pneumatic la dispozitie mereu se gasesti o improvizatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 da eu va-m rugat sa spuneti parerea de 3 role si voi o dati in piulite...serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Ce parere sa ne dam ? E logic si la mintea cocosului ca e acelasi lucru dpdv al vitezei si al demarajului cu 3 role de 6 sau cu 6 role de 3. In plus, foarte probabil sa nu fie sanatos pt variator si piesele din ansamblul acestuia sa ruleze cu 3 role, din moment ce producatorul l-a gandit cu mai multe (probabil apare un dezechilibru). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 ai grija si la pompa de apa... un demaraj mai bun inseamna o solicitare in plus a pompei... mie asa mi-a crapat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ma km bag k musca in lapte.... as vrea sa stiu totusi parerea voastra....eu am variator polini speed control...knd il pun imi tremura cadrul la scuter acum il am tot p ala din fabrica ... stiti de ce se intampla asta ? sa trec la dilema mea....vreau sa imi schimb ambreiajul...si ma gandeam la un malossi delta ...o sa imi mareasca cu mult demarajul ? ... sau are acelasi efect dak ii pun alte arcuri la ambreiajul meu stoc ? am inteles delta e bun ptr kituri d 70 iar eu am malossi sport 70 cmc( ink nu e montat) lamuriti'ma va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Daca chiar vrei ambreiaj sport ia-ti un Fly Clutch , in rest si eu ziceam sa imi pun ambreiaj sport dar am recurs la arcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 am mai auzit eu de o chestie...cica daca scoti carenele fuge mai tare si are si demaraj un scuter... e pe bune?...eu ma gandeam sa incerc la primavara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) Dar cum ai putea merge cu el pe strada ? Editat Ianuarie 29, 2009 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 zane vorbesti serios? Doamne ce oameni...numai inteligenti...da frate si dacia fuge mai mult daca ii dai jos caroseria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Daca chiar vrei ambreiaj sport ia-ti un Fly Clutch , in rest si eu ziceam sa imi pun ambreiaj sport dar am recurs la arcuri. fly e bun ptr scutere d 50(din fabrica) ... dak ii pui 50 - 70- 80 cmc sport -racing nu e la fel de eficient k delta...si ma gandeam k dak tot dau niste bani mai pun cv in plus si imi iau cv bun....despre fly eu cred k e un ambreiaj normal doar k are arculetele schimbate ... Daca chiar vrei ambreiaj sport ia-ti un Fly Clutch , in rest si eu ziceam sa imi pun ambreiaj sport dar am recurs la arcuri. si is eficiente arcurile....? nu poti sa apreciezi in procente cat d repede se accelereaza acum fatza de inainte ? k ma gandeam si eu la arcuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 hai sa va dau un sfat pe care uni nu prea au mai auzit...deci in varioatoru "fata" are 6 role...scoateti 3...dar cand scoateti punetile in triunghi acele 3 role,daca pui 3 role trebuie sa aiba macar 8 10 15 Grame pt ca daca pui de 5 grame ....o sa ai demaraj dar nu o sa fuga si plus ca o sa se ambaleze in "gol" in fine...incercati!!! nu se strica nimic eu am mers cu aprilia Sr cu 3 role de 10 grame si cam nimeni nu statea cu mn in demaraj si fuga...era de 49 deci incercati si sa imi spuneti cum merge! nu uitati in triunghi le asezati! hai asfalt uscat Esti sigur ca nu se strica nimic? De ambielaj ai auzit? Nu faceti prostii de genu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate