Craiu' Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Bai Baiazide, dar tu semeni mai degraba cu Ciorbea, asa cu ochelarii aia strambi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Daca indeplinesti conditiile spune-mi ca te trec in lista 244318[/snapback] nu. am un cort. nu vreau sa scada si mai mult sansele celor inscrishi pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Bai Baiazide, dar tu semeni mai degraba cu Ciorbea, asa cu ochelarii aia strambi. 244365[/snapback] lasatzi omu sa se simta bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Asta numai pentru alveola: Observi asemanarea? 244323[/snapback] Asta eu zic ca-i mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 Asta eu zic ca-i mai buna 244432[/snapback] Recunosc. Am schimbat. Eu nu aveam poza asta ca faceam remixul din ea. Am lucrat cu GIMP sub Unix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Photoshop e taticu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 TOMBOLA E INCHEIATA CA MA CAR ACASA CEI CARE INTRA: DMW NaeL Myando Stephon Alveola DISEARA LA ORELE 20:30 - 21:00 se va face extragerea biletelului din casca de otoman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 nevasta lu stephon are cort!!!! huo!!! ce bulangii e aia care au cort da mai vor unu!!! ne vedem in corint otomane io zic sa pui shi urmatoarea conditzie: cine-l cashtiga, cand ishi ia cort nou, sa-l dea mai departe pe cel cashtigat la tombola!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 cine-l cashtiga, cand ishi ia cort nou, sa-l dea mai departe pe cel cashtigat la tombola!!! 244516[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Buey, vedeti ca tre sa ne adunam in Etrusco, nu in corint la ora aia. Corintul nu ne incape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 DMW...oftica e boala grea! Pana si tu simti aura de noroc care ma inconjoara! si d-aia ai inceput sa te oftici! Parca ma si vezi ridicand trofeul! Promit ca daca o sa castig cortul, atunci cand o sa-mi iau unul nou...o sa-l dau mai departe pe asta tot in acelasi sistem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Buey, vedeti ca tre sa ne adunam in Etrusco, nu in corint la ora aia. Corintul nu ne incape 244568[/snapback] DA MAH, venim in etrusco dup-aia DMW...oftica e boala grea! Pana si tu simti aura de noroc care ma inconjoara! si d-aia ai inceput sa te oftici! Parca ma si vezi ridicand trofeul! po sa participi mah, da nu indeplineshti conditziile de participare!!! oricum, daca cashtigi dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 normal ca cine il castiga il pastreaza in conditii optime si cand se satura de el/nu-i mai trebuie/isi ia altu il da mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 TOMBOLA E INCHEIATA CA MA CAR ACASA CEI CARE INTRA: DMW NaeL Myando Stephon Alveola DISEARA LA ORELE 20:30 - 21:00 se va face extragerea biletelului din casca de otoman. 244514[/snapback] Buey! daca nu pot ajunge in Corint, pot trimite delegat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Deci.... cine e fericitul posesor?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 DMW (asa am auzit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 DMW (asa am auzit) 245210[/snapback] da...dmw-ul e fericitul posesor de cort! l-am si vazut dormind in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 e manareala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Asa am zis si eu! 5 minute am lipsit si ei...au tras la sorti! INCREDIBIL...a iesit DMW! hmmmm...ceva nu este in regula! Cred ca l-a ademenit cu ceva pe Baiazid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 Normal ca a fost manareala. Doar cu mana s-a extras biletelul castigator din casca. @Karelia a extras! Castigatorul: DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 DMW...oftica e boala grea! Pana si tu simti aura de noroc care ma inconjoara! si d-aia ai inceput sa te oftici! Parca ma si vezi ridicand trofeul! Promit ca daca o sa castig cortul, atunci cand o sa-mi iau unul nou...o sa-l dau mai departe pe asta tot in acelasi sistem! 244584[/snapback] unde a fost aura vineri seara, mah??? o lasasei acasa??? DMW (asa am auzit) 245210[/snapback] shi eu am auzit la fel, sper sa nu fie un zvon fals!!! e manareala 245399[/snapback] adica lucru manual??? Asa am zis si eu! 5 minute am lipsit si ei...au tras la sorti! INCREDIBIL...a iesit DMW! hmmmm...ceva nu este in regula! Cred ca l-a ademenit cu ceva pe Baiazid! 245402[/snapback] tu sa taci dupa ce ca nu indeplineai conditziile de participare shi totushi am fost de acord sa participi te mai shi plangi ca o domnishoara multzumesc otomane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 puteti depune contestatie la adresa de mai jos si juriul va analiza situatia. Sigur ca timpul a expirat asa ca.. data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 puteti depune contestatie la adresa de mai jos si juriul va analiza situatia. Sigur ca timpul a expirat asa ca.. data viitoare. traieshte bigu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 tu sa taci dupa ce ca nu indeplineai conditziile de participare shi totushi am fost de acord sa participi te mai shi plangi ca o domnishoara Nici tu nu le indeplineai (ca nu ai comunista) si nu ai tacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 traieshte bigu!!! oare? io zic ca e o clona.. pe bigu l-au facut astia pierdut in tarile calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate