zoliart Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) hehe... prima mea sa facut de mine ..... Editat Martie 18, 2013 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 hehe... prima mea sa facut de mine ..... superba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) hehe... prima mea sa facut de mine ..... Superba... ca orice pe care pui mana, iese superb Stiu ca esti cam "scump" la sfaturi si secrete, dar... Cum ai format pielea pe sa? Planuiesc si eu o sa solo si imi fac temele acum. Editat Martie 18, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Superba... ca orice pe care pui mana, iese superb Stiu ca esti cam "scump" la sfaturi si secrete, dar... Cum ai format pielea pe sa? Planuiesc si eu o sa solo si imi fac temele acum. foarte simplu .Am luat tabla pt sa,deja formata apoi am pus ipsos pe el,si am format exact cu o sa fie forma finala.bineinteles ,pana cind era inca moala am asezat cu poponeata ,ca sa ia forma mea exacta....Apoi am facut forma negativ si am presat intre ele o bucata de piele groasa,Apoi s-a uscat ,si am apucat de carving.si asa mai departe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 hehe... prima mea sa facut de mine ..... zoli, este ceva de vis saua asta...oare la un dragstar de 1100 merge asa ceva? ca forma ma refer, pentru ca, din punct de vedere al culorii, sigur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 foarte simplu .Am luat tabla pt sa,deja formata apoi am pus ipsos pe el,si am format exact cu o sa fie forma finala.bineinteles ,pana cind era inca moala am asezat cu poponeata ,ca sa ia forma mea exacta....Apoi am facut forma negativ si am presat intre ele o bucata de piele groasa,Apoi s-a uscat ,si am apucat de carving.si asa mai departe..... Merci, dar ai pus pielea direct peste tabla? Nu ai pus nici un burete, ceva, pt "moliciune"? Ai scos ipsosul, banuiesc, dupa ce ai format pielea, nu? Iar pielea, la formare, era uda... corect? Eu ma gandeam sa pun peste tabla burete de la un scaun auto, modelat "la ochi" cu un cutter. Si peste acel burete sa pun pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 daaaa am pus burete normal zoli, este ceva de vis saua asta...oare la un dragstar de 1100 merge asa ceva? ca forma ma refer, pentru ca, din punct de vedere al culorii, sigur!!! sigur merge .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 bravo Zoli,esti pe drumul cel bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Merci, dar ai pus pielea direct peste tabla? Nu ai pus nici un burete, ceva, pt "moliciune"? Ai scos ipsosul, banuiesc, dupa ce ai format pielea, nu? Iar pielea, la formare, era uda... corect? Eu ma gandeam sa pun peste tabla burete de la un scaun auto, modelat "la ochi" cu un cutter. Si peste acel burete sa pun pielea. foloseste un feliator de pîine electric, la tăiat .merge de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 foloseste un feliator de pîine electric, la tăiat .merge de vis. Merci de pont E o idee buna, nu m-am gandit la asta. Dar mai am pana acolo, momentan trebuie sa readuc mobra in starea originala, cat mai buna... sa fac itp si autentificare... si dupa aceea modificarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 hehe... prima mea sa facut de mine ..... tare de tot...ceva de genul vreau si eu ...un pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 oare unde as putea face asa ceva,din fibra sau tabla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 din imaginea asta abeea intrezaresc ceva. ce e mai exact? mai multe imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Pare a fi un capac lateral pe stanga la baterie pt un model de Harley, am vazut pe ebay pt sportster, imi pare destul de scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 dap,e capacul de la baterie,pt sporty 2006....pe ebay ,originalul cromat,nou, e f scump....second nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 oare unde as putea face asa ceva,din fibra sau tabla? cristi vezi ca face ovidiu asa ceva. e si pe forum. a lucrat la un intruder si un shadow capace laterale si i-au iesit perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Octav, nu Ovidiu...http://www.garajuluoctav.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Am terminat ...astept caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Frumos, dar un mic sfat: protejeaza-le cumva (rasina, plastic, carcasa), curentul nu se impaca prea bine cu apa.. Si o intrebare: pe frana cum se aprind, fata de pozitie? Ca imi par doar de pozitie... scot din ecuatie semnalele. Editat Aprilie 1, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Multumesc de sfat ... acum e in proiect capacul exterior.... iar ce ziceai de pozitie ... pe frana este mai intens..... o sa fac un filmulet micut ca sa se vada mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Ai folosit leduri de putere? Cu smd-uri cred ca te puteai juca mai bine... sunt mai mici, mult mai mici. Cand oi avea timp si chef, vreau sa fac un stop in genul celui gandit de tine, dar cu smd-uri. La cele pt pozitie m-am gandit sa le pun rezistenta de X k (o sa vad la momentul respectiv, in functie de cum o sa se vada), sa aiba intensitatea mai slaba decat a celor de pe frana, care vor ilumina la putere maxima. Bine, vreau ceva de dimensiuni mai mari... am alte idei Crucile le-ai facut la cnc, cumva, sau le aveai deja facute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Da am folosit leduri de putere ...si ale mele functioneaza pe acelasi principiu zis de tine .. pozitia ... mai slab si intensitate mai mare la frana... iar modelul da..este facut la cnc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 are cineva vreo idee cum as putea indeparta cromul? mecani nu e cea mai buna idee pentru portiunile dificile... ceva chimic poate, dar ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 ia vezi la cei care cromeaza prin Buc....probabil au ei ceva. sau,sablare fina cu bicarbonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 sau,sablare fina cu bicarbonat. sablare la utilaj sau te referi la frecus manual ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate