amedock Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 DA! DA! Cât? Nu vrea sa raspunda, e secret ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 0766326037, era la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 o carena din aluminiu pentru un cafe foarte tare ! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 VT 600... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 0766326037, era la semnatura. asa ceva puteti face ? un pret estimativ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Ma intereseaza un crash-bar pentru Marauder vz800, face cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 sal. am si eu un crush pe care as vrea sa.l cromez . stie cineva vreun loc ? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipa Nicolae Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Salut, cauta in Bucuresti, firma Eco Plating, » Post actualizat in 15 Feb 2015 15:26 Sau net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Salut, cauta in Bucuresti, firma Eco Plating, Ms mult de raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 masca radiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipa Nicolae Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 nu e cam mare suprafata acoperita? vara cred ca o sa iti mearga de 2 ori mai mult, ca timp, electroventilatorul. zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 E posibil, voi vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 23, 2015 Autor Share Postat Februarie 23, 2015 (editat) Ramanand la tema topicului, chestii facute (mai mult sau putin) acasa. Editat Februarie 23, 2015 de Avent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Frumos lucrat, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Frumos lucrat, o observatie doar, ori amindoua vopsite ori cromate. Parerea mea, bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Superb. Daca nu e cu deranj prea mare...as fi dispus sa cumpar asa spătar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 De doua zile lucrez la el, maine o sa-l curat si o sa-l vopsesc.... Vreau sa-l am pt ridicat motocicletele, in special modelele cruiser si chopper.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 (editat) De doua zile lucrez la el, maine o sa-l curat si o sa-l vopsesc.... Vreau sa-l am pt ridicat motocicletele, in special modelele cruiser si chopper.... Ahoi! Iti recomand sa-i pui role si sigur vei fii mai multumit oricum e fain ce ai facut! Editat Februarie 28, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Ahoi! Iti recomand sa-i pui role si sigur vei fii mai multumit oricum e fain ce ai facut! Da, ai dreptate, oricum ii pun si role, am uitat sa specific, is deja achizitionate. Trebuia sa tip dupa 3 vecini vanjosi si mancati bine cand aveam nevoie sa ridic motoarele...... Mai am un model de facut, tot cu role, ala e mai simplu si pare foarte eficient, o sa atasez cateva poze mai tarziu..... Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Salut la ce pret ajunge un cric de asta cu role? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 A, uite l-am gasit pe cel de-al doilea care vreau sa-l mai fac...... @AMP...cred ca un maxim 2 mil, ma refer la materiale(role, cric, bare 3x3 si 4x4, electrozi, panze de flex etc) si cred ca pot include si curentul electric.... Sunt si de cumparat pe louis am vazut, pe la 120 Euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 si eu vreau unul din asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 sa facem o lista ca si eu vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate