Metal Heart Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) VIATA PE DOUA ROTI 6 Posta redactiei 8 Stiri 16 Prezentare service Niba 18 Interviu: Adrian Rădută 22 Time out: Idei de redactor workaholic 24 Moto Club: Heavy Riders Bike Fest 2008 26 Avanpremieră: Lansare Arai RX-7 GP TESTE 30 Avanpremieră Triumph Thunderbird 38 Comparativ 11 maxi-naked-uri: Aprilia Tuono 1000 R Factory, Benelli TNT 1130 Sport, BMW R 1200 R, Buell Lightning XB12SS, Ducati Monster S4R S, Honda CB1000R, Kawasaki Z1000, KTM Super Duke R, Moto Morini Corsaro 1200 Veloce, MV Agusta Brutale 1078RR, Yamaha FZ1 52 Suzuki AN400-Burgman Limited 58 Buell XB12STT Lightning 64 Honda CB 600 F Hornet 68 Husaberg FE 450 74 Can-Am Spyder Roadster 78 Andurantă Vespa GTV 250ie 79 Andurantă Honda XL 700 V Transalp 80 Scuter: Piaggio Beverly Tourer 250 ACCESORII SI ECHIPAMENTE 84 Selectia Motociclismo SPORT 88 Cupa MACEC Dirt-Track Brăila & Speedway Grand Prix 92 CNI Motocros, etapa VIII, Buzău 94 Red Bull Romaniacs 2008 100 Competitia de ATV-uri Actionland 102 Campionatul Alpe Adria, Hungaroring 103 Stiri din sport 104 Moto GP TEHNICA 106 Furca MonoSpring TURISM 112 Excursie prin Muntii Dolomiti EPOCA 116 Istoria Vincent SECOND-HAND 120 Ghid Second-Hand: Suzuki GSX-R 750 124 Anunturi moto SH si ceva capture din numarul asta... Editat Octombrie 7, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 am primit-o e fresh. superbaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Prea multe articole despre scutere. E motociclismo nu scuterismo. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 Prea multe articole despre scutere. E motociclismo nu scuterismo. Bafta. pur si simplu asa s-a nimerit, chiar n-a fost cu intentie. mi s-a parut totusi ca ai exagerat cand ai zis prea multe scutere, dar dupa ce am rasfoit-o cu atentie, si am fazut legaturile mai mult sau mai putine cu lumea celor doua roti mai mici m-a pufnit rasul. asta e, las' ca numarul urmator nu o sa mai fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 superb testul de nakeduri. t-bird-ul in varianta tourer arata bestial 2 in linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 De curiozitate: nu mai aveti contract cu AGIP-ul ? Ca de vreo 3 plinuri incoace luna asta spun ca "nu au sosit". Ultima oara in aceasta seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 De curiozitate: nu mai aveti contract cu AGIP-ul ? Ca de vreo 3 plinuri incoace luna asta spun ca "nu au sosit". Ultima oara in aceasta seara ba da, inclusiv luna asta. din noiembrie nu mai e valabila campania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bun, numarul din octombrie l-am pierdut. Totusi cum pot intra in posesia revistei? Ma intereseaza in mod deosebit articolul despre Buell. Contra-cost, evident! Cu taxe postale, cu tot! Si o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) rezolvam. trimite un e-mail pe adresa: redactia@motociclismo.ro cu ce ai nevoie si datele tale de contact (nume, adresa completa, numar de telefon) si vedem noi cum facem. Editat Noiembrie 18, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) rezolvam.trimite un e-mail pe adresa: redactia@motociclismo.ro cu ce ai nevoie si datele tale de contact (nume, adresa completa, numar de telefon) si vedem noi cum facem. Multumesc, am trimis mail. ...Si revin azi cu multumiri. Multe multumiri! Ce bucurie sa va citesc, domnilor! Editat Noiembrie 21, 2008 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 vad ca baietii "e" pe faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) "E" dom'le, cinste lor! :ok Si tie multa sanatate, omule! Editat Noiembrie 21, 2008 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate