luckyleo Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Da, ma bag la un Costesti sau aiurea prin zona. Unde ne vedem maine? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Scuze ca am raspuns asa tarziu, dar am avut de facut o vizita... Maine ne intalnim la ora 11 in Calan, in centru, langa ceas. Daca vrea cineva sa vina acolo la 11 e ok. Asteptam pana pe la 11:30. Cu cei care veniti de pe Deva, Simeria (in caz ca nu veniti pe HD), ne putem intalni la Simeria Veche, in parcarea de langa radar (acolo unde mai stau "verisoarele"). Si sa nu uitam ca in noaptea asta se schimba ceasul! In caz de ceva probleme sau intarzieri: 0760404718 Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Ok, tovarasi, asa sa fie. Ora 11- in centrul Calanului. Respect! 0785084570-Leo, daca se mai hotareste cineva din Deva sa vina sau pentru orice alte lucruri legate de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Ok, tovarasi, asa sa fie. Ora 11- in centrul Calanului. Respect! 0785084570-Leo, daca se mai hotareste cineva din Deva sa vina sau pentru orice alte lucruri legate de moto. Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Deci la 11.30 ne adunam la Simeria veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Vin si eu Raul ... unde in Simeria Veche ? Acolo unde e montata avertizarea aia electronica sus ? Deasupra drumului ? Editat Martie 24, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Da ,exact acolo...oricum ne auzim maine dim la tel, o cafea... Da ,exact acolo...oricum ne auzim maine dim la tel, o cafea... Pe saptamana viitoare sa propus o Ampoita!!! Care se baga? Si de data asta nu uitati carnatii si slanina! Daca ati reusit azi sa ajungeti acolo cei cu chopere si vitezane puteti ajunge oriunde Respect maxim pt voi pt ca ati zis Inainte ca Rusii Poze maine dupa ce le prelucreaza Cristina un pik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Scrie ceva pe topicul de poze sa pot pune eu citeva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Da ,exact acolo...oricum ne auzim maine dim la tel, o cafea... Pe saptamana viitoare sa propus o Ampoita!!! Care se baga? Si de data asta nu uitati carnatii si slanina! Daca ati reusit azi sa ajungeti acolo cei cu chopere si vitezane puteti ajunge oriunde Respect maxim pt voi pt ca ati zis Inainte ca Rusii Poze maine dupa ce le prelucreaza Cristina un pik... Din pacate nu voi fi prezent... Pentru cel putin 3 weekend-uri... Ne vom revedea in 21-22 aprilie sau in 19 (la joia moto, daca se mai tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Pe saptamana viitoare sa propus o Ampoita!!! Care se baga? Si de data asta nu uitati carnatii si slanina! Daca ati reusit azi sa ajungeti acolo cei cu chopere si vitezane puteti ajunge oriunde Respect maxim pt voi pt ca ati zis Inainte ca Rusii Poze maine dupa ce le prelucreaza Cristina un pik... Daca e vorba de placinte ne inscriem si noi.Vom merge unde am fost si anul trecut? Editat Martie 26, 2012 de ovidiu_hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Da acolo unde am fost anul trecut Ovidiu. Unde s-a tinut cheful Apulum Bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) O alternativa la DN-u ar fi drumul paralel prin Uroi-Geoagiu-Vurpar-Vintul de jos asfaltat complet,sau cu intrare in centrul Albei-Iulia cu 3-4-5 km de macadam (107A) drum verificat de mine sambata pana la mama Lutza (Ampoita) Editat Martie 26, 2012 de biela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Buna ideea ta ... o sa tinem cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 pana acum suntem anuntati: 1. Raul - Yamaha Tenere XTZ 660 2. Alin - Honda Transalp 3. Roby - Honda Transalp 4. Dan - Yamaha Tenere XTZ 660 5. 6. 7. Continuati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 pana acum suntem anuntati: 1. Raul - Yamaha Tenere XTZ 660 2. Alin - Honda Transalp 3. Roby - Honda Transalp 4. Dan - Yamaha Tenere XTZ 660 5.Frigul si Ploaia (ce carcotas sunt...) 6. 7. Continuati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 No ce sa ii faci Mircea noi nu tinem Mobrele in garaj sa ne uitam la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Salutare! Plimbarea e duminica? Cum e drumul? Eu n-as avea probleme daca ar fi ceva zgaltaieli,chiar imi plac, dar n-as vrea sa-mi zdruncin pasagerul prea tare pe viroaga. Altfel, ma bag. De fapt, ma bag oricum, sa vedem, in functie de ce-mi spuneti voi, daca vin singur sau insotit. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 http://vremea.acasa.ro/vremea-deva/vremea-10-zile http://vremea.acasa.ro/vremea-alba_iulia/vremea-10-zile Daca e duminica ma bag si eu .... sambata mai am de lucru la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 No ce sa ii faci Mircea noi nu tinem Mobrele in garaj sa ne uitam la ele Nu este Duminica, nu sunt 30 grade, nu e soare...deci...mai bine in garaj. pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Duminica e si pana acum suntem anuntati: 1. Raul - Yamaha Tenere XTZ 660 2. Alin - Honda Transalp 3. Roby - Honda Transalp 4. Dan - Yamaha Tenere XTZ 660 5.Lucky Leo - Viraga 535 6.Ooopsss - CBR 600 RR 7.Tzacanel - BMW 1150 8. Georgel - Aprilia Pegaso - Probabil 9. Sima - Africa Twin - Probabil 10. Copilu - Marauder 800 - Probabil 11. 12. Continuati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Salutare! Plimbarea e duminica? Cum e drumul? Eu n-as avea probleme daca ar fi ceva zgaltaieli,chiar imi plac, dar n-as vrea sa-mi zdruncin pasagerul prea tare pe viroaga. Altfel, ma bag. De fapt, ma bag oricum, sa vedem, in functie de ce-mi spuneti voi, daca vin singur sau insotit. Respect! Da plimbarea va fi Duminica. Drumul e numai asfalt ... e mult, mult, mult mai bun decit pe ai fost tu cu noi la Costesti Editat Martie 29, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Duminica e si pana acum suntem anuntati: 1. Raul - Yamaha Tenere XTZ 660 2. Alin - Honda Transalp 3. Roby - Honda Transalp 4. Dan - Yamaha Tenere XTZ 660 5. Lucky Leo - Viraga 535 6. Ooopsss - CBR 600 RR 7. Tzacanel - BMW 1150 8. Georgel - Aprilia Pegaso - Probabil 9. Sima - Africa Twin - Probabil 10. Copilu - Marauder 800 - Probabil 11. Nitorescu - Daelim VT 125 12. Continuati voi Editat Martie 29, 2012 de Mighty Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ploaia si frigul probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) ploaia si frigul probabil... Pfai ce fierbi...Dar pana in luna Mai cand scoti si tu Autobuzul mai e un pic... Editat Martie 29, 2012 de Mighty Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Azi noapte am avut parte de ploaie, acu e vreme naspa, deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate