pedros Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Mii de multumiri organizatorilor, in special Fam Stanciu Cristian si Geanina,Voicu Flavius,Dan Patrascu,Valerica, si nu in ultimul rind patronul locatiei BAILE BOBOCI,Ciprian, pentru bunul mers al intruniri,ptr ca nu ne-a lipsit nimic, Rog pe cei ce au fost acolo sa puna POZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pai de ce nu ati anuntat bre? ca veneam si noi-chiar am ajuns in Pliesti sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd@n_dr Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Unde a fost locatia exact?Mizil.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 huo mah ca nu ati zis nimic chiar ma intrebam cand si daca se mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Pedro , esti tare !!! Ai vrut tu sa bagi lumea in boale ...! :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Buna idee... chiar in octombrie. vremea a tinut cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 De unde sa punem poze domnule? Daca am stat numai in tulburel aparatu foto a ramas nefolosit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) ..si inca! ...fara comentarii! ...si inca Editat Octombrie 9, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Da ce intrunire secretoasa!!!! Cine-a organizat-o?? Editat Octombrie 9, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 huo mah ca nu ati zis nimic chiar ma intrebam cand si daca se mai tine :banana:daca tineai legatura cu aleko stiai, ca sa nu mai zic de pastrama, pe saturate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Data viitoare nu mai lipsesc. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Data viitoare o sa stau mai mult... si sper sa vad mai multe motoare si o scena acolo.La mai mareee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Faaac! De ce dracu' nu ziseratzi inainte? Mi-a placut grav acum... 2 sau 3 ani? Am fost cu Mobra la vremea aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Faaac! De ce dracu' nu ziseratzi inainte? Mi-a placut grav acum... 2 sau 3 ani? Am fost cu Mobra la vremea aia.... ie secretosi rau astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 what`the`fuck dar chiar nu s`a gasit nimenea sa faca un post cu itunirea asta sa o faca un pic mai publica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Nu e o intrunire publica. Imi cer scuze Zidule, la momentul cand am plecat, vineri la pranz cu gand sa ma intorc sambata nici nu m-am mai gandit. si acum o poza artistca: "Nipru si curcubeu" Editat Octombrie 15, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate