Soso Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 de mentionat ca am tras aprox 90 min de ktm sa l scoatem din namopl.la inceput am sapat in mal cu manusi, apoii fara, ca le murdaream liviule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 superb in curand sper sa apuc sa vin si io... mi-au venit in sfarsit piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 He, he... Dupa o faza ca asta m-am dus urgent si mi-am cumparat cordelina (subtire dar suficienta pt. 200kg) si doi scripeti de alpinism. Cu demultiplicare pe scripeti iesi de oriunde. In primavara, inainte sa-mi phut piciorul, am avut ocazia sa le probez; a trebuit sa tragem motorul afara dintr-o rapa, aproape la verticala vreo 5 metri. A functionat. Recomand. Oricum, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 perfect de acord cu dragos. vedeti? daca nu vreti sa carati mai multe in camelbag-ul ala decat 2 l de apa?!.... ( superba tura!!!! in ce zona a-ti fost?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 ce porcaiala misto! .decorul este pe langa Piatra Craiului din cate vad eu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Cine zicea mah ca soso s-a lasat de meserie. Coane, si eu tot cordelina recomand cu caldura. Sau mai recomand o faza: culci motorul de tot pe o parte si il tragi incet de fata, apoi de spate de cateva ori pana il aduci pe o margine mai tare. Cel mai chiunitor e ca nu poti sa stai in picioare. Mie la niste faze de-astea imi intra apa cu noroi pe deasupra in cizme si cizmele ramaneau intepenite (avema senzatia ca trag piciorul afara din zicma cand incercam sa ma misc). kaka Dragos, da-mi te rog ceva detalii despre scripeti. mi se pare super interesanta faza. De unde exact i-ai luat? Cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Eu i-am luat din Germania, dar gasesti si la noi la Himalaya. Exista scripeti de alpinism facuti sa reziste la sarcini dinamice foarte mari, pe la 2 tone. Dar avand in vedere ca noi ii folosim la sarcini statice de pana la 150kg, poti sa ii iei pe cei mai mici si mai ieftini. Cu un scripete poti sa injumatatesti greutatea trasa. Cu doi poti sa si schimbi unghiul, in asa fel incat sa tragi cu greutatea proprie in jos, ca sa ridici o greutate dubla (motorul) in sus. Ca la fizica, in liceu Iti mai trebuie si vreo 2-3 carabine (cele mai ieftine, de 600kg). Vezi www.petzl.com. Ai mei asa arata: de mentionat ca am tras aprox 90 min de ktm sa l scoatem din namol Sa intelegem ca Yamaha a trecut fara probleme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 cat noroi... pe unde ati fost ? Ai trecut la ktm Soso ? sau doar faceai poze... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 20, 2005 Admin Share Postat Septembrie 20, 2005 soso is back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 @pit...in zona, iti spun in particular. @dragos...yamaha a trecut, desigur @ionut.......lasa ca ti iei tu exc, poate ma iei si pe mine cu tine sa mai prind cate ceva @danny.....aveam cordelina, insa nu ne a ajutat prea mult.oricum, sarcina statica era muuult peste 200 kg, 2 persoane nu reuseam sa miscam un mm motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 @ionut.......lasa ca ti iei tu exc, poate ma iei si pe mine cu tine sa mai prind cate ceva Sa-ti iei carnetzelu de notitze L-am recunoscut in poza de mai sus pe Romeo Duicu? Cum il cheama pe nenea ala mai in varsta din stanga pozei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 zozo , te dai mare cu poze facute de je ? sunt artist , este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Eu i-am luat din Germania, dar gasesti si la noi la Himalaya. Exista scripeti de alpinism facuti sa reziste la sarcini dinamice foarte mari, pe la 2 tone. Dar avand in vedere ca noi ii folosim la sarcini statice de pana la 150kg, poti sa ii iei pe cei mai mici si mai ieftini. Cu un scripete poti sa injumatatesti greutatea trasa. Cu doi poti sa si schimbi unghiul, in asa fel incat sa tragi cu greutatea proprie in jos, ca sa ridici o greutate dubla (motorul) in sus. Ca la fizica, in liceu Iti mai trebuie si vreo 2-3 carabine (cele mai ieftine, de 600kg). Vezi www.petzl.com. Ai mei asa arata: Sa intelegem ca Yamaha a trecut fara probleme ? :crack: Merci Dragos, O sa-mi iau si eu! Mi se pare o super idee la care nu m-am gandit pana acum Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 da cati ati fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Felicitari domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 nu ma dau mare ravene, dar e o poza frumoasa si am zis ca le-o place si la oamenii astia sa o vada.oricum nu am zis nicaieri cine e in poza....poate e vreun campion(la zarnesti la hobby) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 offf , amaratule , ce mai visezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate