JhOn Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 voi fi si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Bun, suntem tot mai multi, asa si e normal! Haideti sa lamurim: LOCATIA si ORA pt vinerea asta pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) JAYA Cafe pe Smardan. Ora.. probabil 20, asa.. Mi'e dor de tine Rontule. Odihneste'te in pace, ca ai fost un om bun! PS: duminica vreau sa trec pe la Rontz dar nu stiu daca imi aduc bine aminte drumul spre cimitir ......la biserica se face dreapta (venind dinspre bucuresti) si apoi stanga pe langa pod. asa e? multmesc Editat Octombrie 13, 2009 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 De la biserica se merge inainte pana la al doilea semafor, unde se face dreapta, se trece podul de peste calea ferata si imediat se face dreapta. Se tine drumul ce trece prin fata uzinei si te lasa chiar la intrarea in cimitir. Noi, colegii, am inchinat astazi un pahar de vin in cinstea lui. Nu va fi uitat niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Daca nu va descurcati asa intrebati de citimitirul din Cartierul Steagu Biserica in capela careia a fost slujit se cheama Micsunica Detaliile date mai sus sunt exacte si foarte clar spuse, nu aveti cum sa va pierdeti! Si Rontz nu o sa ne lase sa ne pierdem cand vom vrea sa mergem spre el mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Desi vreau sa vin si eu vineri serviciul ma impiedica . In schimb cred ca o sa fac o tura pana la Bv sambata sau duminica in functie de vreme in principal pt ca am de gand sa merg cu motoru. Mare om,mare caracter,mare prieten...Asta a fost Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
munetanugeorgian Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 R.I.P. :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Miezul toamnei se coboara Si cu vant de ploi si soare Iar o pasare sihastra Varsa lacrimi de cicoare Prin oras lumina-i stearsa Vocile-i se sting in van Caci o pasare maiastra A pierit acum un an. Si te-ai dus in foc de ceara Preaiubitul nostru Rontz Ca un vultur care zboara Catre cele mai inalte bolti Iata a trecut un an De cand gandul doar te vede Amintire din neant Ce prin veacuri se va cerne N-om uita al tau renume Nici prea vesele-ti sclipiri Si ne vom gandi la tine Cand ne-om stinge-n amintiri Caci pe drum pierita-i clipa Cand te salutam din far Doua roti unit-au vina Pasiunii de pe jar Si in munti cand ne plimbam Craiul sumbru ne-mplinea Si la focuri cand cantam Tineretea dintre brazi Si cand munca ne unise Inc-un lant ce ne lega Am tesut in nopti pierdute Visul care ne-a uitat Si te-ai dus in ceruri-nalte Preaiubitul nostru Rontz Ce-ai fost fiu, prieten, frate Si un zambet pentru toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Vremea e urata rau de tot, poate nu ati scos nasu afara un picut, miroase a iarna, la munte a nins azi, la noi va fi cam ca pe graficu urmator http://www.meteoromania.ro/index.php?id=261 Poate apucam sa ne grupam cumva in masini sa mergem pana la el sambata, asa cum ar fi normal, merita cu desarvarsire, iar daca se incalzeste iar, ceea ce sincer nu prea cred, mergem pe motoare Oricum intrunirea de vineri seara ramane valabila, e de baza si mai vorbim acolo ce si cum, si pana atunci pe forum Aveti grija de voi, eu am inceput sa am de azi, maine nu mai merg pe moto pt ca tuturor parca le ploua in ochi si-n gura, e un trafic inspaimantator, s-au bagat toti in conserve si merg ca verzele...asa ca ma dau pe sportu cotidian pana si de la munca, adica ratb plus metrou, retata ideala... Mai dati de veste sa fim cat mai multi vineri, sambata Take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Pentru sambata se anunta soare, dar este racoare. Asta inseamna in jur de 10-12 o. La munte va fi mai frig. Editat Octombrie 13, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Preaiubitul nostru RontzCe-ai fost fiu, prieten, frate Si un zambet pentru toti. fara cuvinte... o sa fac tot posibilul sa ajung si eu! Editat Octombrie 14, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 JAYA Cafe pe Smardan. Ora.. probabil 20, asa.. Deci asa ramane pt azi pe seara, JAYA cafe smardan ora 20! sa vad si cum ne recunoastem...deci cati si care venim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) Deci asa ramane pt azi pe seara, JAYA cafe smardan ora 20! sa vad si cum ne recunoastem...deci cati si care venim? Eu o sa ajung sigur. Si sunt convinsa ca vor fi si altii, chiar daca nu se vor anunta pe forum. Editat Octombrie 16, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu o sa ajung sigur. Si sunt convinsa ca vor fi si altii, chiar daca nu se vor anunta pe forum. Te cred dar cum ne recunoatem?? asta mi-e intrebarea! eu nu va recunosc dupa identuri, oricum o sa fiu imbracata in negru, paru scurt...nu stiu cum e in jaya cafe dar sper totusi sa ne gasim, macar o mana de oameni sa fim azi acolo pe la 20... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Te cred dar cum ne recunoatem?? asta mi-e intrebarea! eu nu va recunosc dupa identuri, oricum o sa fiu imbracata in negru, paru scurt...nu stiu cum e in jaya cafe dar sper totusi sa ne gasim, macar o mana de oameni sa fim azi acolo pe la 20... Foto de la profil sau tel. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Te cred dar cum ne recunoatem?? asta mi-e intrebarea! eu nu va recunosc dupa identuri, oricum o sa fiu imbracata in negru, paru scurt...nu stiu cum e in jaya cafe dar sper totusi sa ne gasim, macar o mana de oameni sa fim azi acolo pe la 20... Eu la 9 seara scap de la munca . O sun pe Miha si dc mai sunteti acolo,vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Eu la 9 seara scap de la munca .O sun pe Miha si dc mai sunteti acolo,vin si eu. Eu sunt Mihaela. Nr.meu este 0765 56 88 85 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Pentru ca nu mai intru asa des pe forum, am ratat intalnirea de aseara si eventuala vizita la cimitir de azi. Iar maine nu pot merge. Dar m-am gandit cu tristete la Rontz pe 13 ocotombrie. A plecat dintre noi, dar va ramane cu noi mereu. Dumnezeu sa te ierte, Rontz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 A mai trecut inca un an . Intre timp au plecat dintre noi si Harley X si Qaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Raul...parca nu te-am vazut de ieri. Esti inca aici, printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Raule hai la o berica in Etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buiaka Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 dumnezeu sa te odihneasca prietene.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate