moto_comuniste Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 18.10.2008, ora 15,30 Intrarea in Turda dinspre Cluj Eram in coloana si nu am vazut ce s-a intamplat, insa la cum arata motocicleta, cred ca sansele de supravietuire ale motociclistului sunt minime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 ceva moto rosu cj...mtm..cam asa ceva din auzite la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_cj Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Din spusele unui sofer care a asteptat in coloana in timpul accidentului am inteles ca motociclistul a murit, deasemenea si soferul care nu a acordat prioritate motociclistului iesind pe o strada principala fara sa se asigure, astfel incat motociclistul a lovit masina din lateral pe partea soferului, sper sa nu fie deloc asa repet nu am fost la fata locului mi-a povestit un sofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksteel2006 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 cj29mrn...A fost motorul meu...Nu sunt in tara si acum doua ore am aflat. Odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 4 accidente au avut loc azi in turda. In cel de la intrarea in turda au murit si motociclistul si conducatorul auto, soferul de pe BMW a intors fara sa se asigure...motociclistul (yamaha thundercat) fara permis a intrat in partea stanga a masinii, soferul a murit pe loc,motociclistul in cluj la neuro. Al doilea accident cel de care zicea SERGIU.MIHU mai sus, o aprilia pegaso mergea in spatele betonierei care a oprit brusc,motociclistul a incercat sa evite betoniera intrand pe dreapta dar s-a agatat cu piciorul de betoniera,picior rupt, e in cluj in operatie. Celelalte 2 accidente...de scutere. 2 fete de la politia comunitara,zgarieturi si contuzii+sperietura. Si un cetatean de etnie rroma lovit ceva mai bine fiindca nu purta casca. In concluzie.... ATENTIE LA NEATENTIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Aveti mare grija!!! Editat Octombrie 18, 2008 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ingrozitor! renuntzam la strada si ne bagam pe forestier!?? e mult mai funny prin padure sau pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaurul Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Il chema Baies Olimpiu Razvan, era un cunoscut. A murit la cateva ore dupa accident. Dumnezeu sa il odihneasca! Inmormantarea e maine la ora 1 de la capela din micro3. Cei ce vor sa vina sa il conduca pe ultimul drum sunt bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 ingrozitor! renuntzam la strada si ne bagam pe forestier!?? e mult mai funny prin padure sau pe circuit! Da, cred ca asta este solutia finala. Sa renuntam la motoarele de viteza, si sa ne dam cat mai putin prin oras... Oricum, Dumnezeu sa-l odihneasca pe baiat. Eu cred ca nu as mai avea somn daca as sti ca am vandut motorul si respectivul a murit cu el.. M-as simtii vinovat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Eu cred ca nu as mai avea somn daca as sti ca am vandut motorul si respectivul a murit cu el.. M-as simtii vinovat.. prostii, daca ii sarea roata mai ziceam, dar i-a intors unu in fata, ce vine are fostul proprietar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) prostii, daca ii sarea roata mai ziceam, dar i-a intors unu in fata, ce vine are fostul proprietar??? Se pleaca de la premisa ca daca stii ca ai o super racheta sa nu i-o vinzi unui incepator...adica sa nu conteze atat de mult banii obtinuti prin vanzare in raport cu riscul ca ala s-o mierleasca(fiind incepator si inconstient, iar tu indiferent, sau interesat doar de aspectul material al tranzactiei)...Cam asta e ideea, nu? Nu ma refer la cazul in speta, pe care nu-l cunosc... RIP! Editat Octombrie 20, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 prostii, daca ii sarea roata mai ziceam, dar i-a intors unu in fata, ce vine are fostul proprietar??? Mai citeste odata, nu am zis ca e vinovat. Am zis ce as fi simtit eu daca un tip murea pe motorul cu care eu m-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Mai citeste odata, nu am zis ca e vinovat. Am zis ce as fi simtit eu daca un tip murea pe motorul cu care eu m-am dat Mai bine gandeste tu inainte sa scrii. Cineva zice ca e fostul lui motor iar dupa trei posturi apari tu zicand ca te-ai simti vinovat in locul lui. Adica il faci sa se simta prost fara ca el sa fie vinovat, ci doar pentru ca tu iti inchipui cum te-ai simti. Poate ca ar fi bine sa pastram fazele care incep cu "eu ... " pentru alte topicuri, aici subiectul e altul respectiv decesul unui om si poate ca nu e bine sa folosim astfel de prilej pentru a ne etala "calitatile". Over and out, continuati sarada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 pacat de el.. .il stiam pe tip din vedere..a plecat prea devreme...si totusi nu invatam din greselile altora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate