Sari la conținut

nicksteel2006

INACTIV
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    BMW F650 GS Dakar Yamaha YZF R6

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YZF 600R Thundercat; BMW f650 GS Dakar; Yamaha YZF R6
  • Interests
    Performance&Evolution

nicksteel2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nicksteel2006

    BURSA LOCALA

    Vand BMW F650 GS Dakar cu urmatoarele caracteristici: cilindree: 650 cc putere motor: 49 cp Km parcursi: 50.000 An fabricatie: 2005 ABS Baterie Yuasa noua Motorul este in stare foarte buna de functionare, consumabile schimbate, mici imperfectiuni optice la aripa fata. Pret: 3450 euro
  2. Nu prea inteleg ce se intampla pe site-ul asta, la fiecare comanda se pare ca e ceva diferit. Din pacate am comandat inainte de a citi aici si cand am plasat comanda primesc "banca dvs. refuza sa efectueze tranzactia. va rugam verificati detaliile". E prima data cand patesc asa ceva in cativa ani de cand fac cumparaturi online, toate din US. Am primit un mail de confirmare, fara confirmarea platii, normal. Le-am scris intreband daca pot pastra comanda schimband plata de la online in cash la ridicare. Vom vedea ce-a fi. A mai patit cineva ceva asemanator? Update: Am primit un mail prin care am fost anuntat ca mi-a fost anulata comanda si eram rugat sa comand din nou. Voi vedea.
  3. Salutare. Poti sa-mi spui si mie te rog in cat timp ti-a venit filtrul de benzina si unde l-ai montat? Merci fain.
  4. Salut si merci frumos pentru aprecieri. @ Schumy Cj : Ma asteptam sa vii si tu la foto-sesiunea din Cheile Turzii, asa n-as fi fost singurul calare; nici macar n-a nins foarte tare dar noroc cu manerele incalzite, m-au scos din multe necazuri .
  5. Faine imagini yzulyka, banuiesc ca a fost o iesire super. Fain de unii, week-end calare, poze, plimbari, iesiri, nu va merge rau. Eu mi-am terminat vacanta in tara deja de o luna si pana peste cateva luni o sa traiesc din amintiri. Pun si eu aci cateva poze de pe unde am umblat calare pe la inceputul lui martie, cu scurte iesiri aproape in fiecare zi: Cheile Turului, Cheile Turzii, Muntele Baisorii, Coltesti(chiar ca e foarte faina zona, pacat de drum). PS. M-am intalnit si cu GhostRider in Cheile Turzii
  6. Salut. In urma cu ceva zile cautam niste postere de-ale lui Ansel Adams sa le cumpar pentru a-mi mobila casa. N-am gasit unde cautam dar am gasit in alta parte, in calatoria ta. De fapt ideea mi-a venit cand spunea cineva intr-un comment pe site despre un "de-ce-nu?" album foto. So, daca crezi ca se poate face ceva in genul asta, imagini printate de tine in format poster, imagini digitale in marime sufiecienta pentru poster vandute brute sau alta varianta, te rog da-mi de veste. Merci fain. Ride safe. Ovidiu
  7. N-as fi putut gasi o fraza mai apropiata de gandurile ce-mi trec prin cap legate de aventura asta. Nu stiu daca le-as putea spune eroi, poate personaje ale copilariei, adolescentei, un soi de existente cu care unii dintre noi se identificau visand. A fost randul tau sa apari, prin visele multora de aci si destul de departati de copilarie sau adolescenta. Descoperindu-ti drumul mi-am amintit de legendele si visurile mele pentru ca prins fiind in viata, se pare ca am uitat de o parte din ele. Urasc viata traita in pielea unui spectator, statistic, si iti multumesc pentru ca mi-ai reamintit asta. Inspirational, asta e cuvantul care ar putea descrie, de unul singur si intr-o oarecum totusi mica masura, visul tau. Bine ai venit. Ride safe.
  8. nicksteel2006

    BURSA LOCALA

    Salutare. Vand BMW F 650 GS Dakar din anul 2005, pret 4700 euro, usor negociabil. Motorul a fost adus din Germania in 2008, are 48000 km, este in stare foarte buna, estetic si functional, consumabilele abia schimbate. Informatii pe mess: ovy_19ro
  9. Salut. Am nevoie de maneta de ambreiaj pentru un BMW F650 GS Dakar din 2005 si senzorul de langa ambreiaj care e legat la cric. Stie cumva cineva un cod, un site, un link, unde as putea sa le comand direct? Orice alt ajutor e bine-venit. Merci. Am incercat pe louis dar cautarea merge greu, nicht deutch.
  10. nicksteel2006

    BURSA LOCALA

    Salutare. Am nevoie(cumpar) de un top case si un tank bag pentru un BMW F650 GS Dakar. Daca ar fi cineva sa le imprumute contra-cost evident, ar fi la fel de bine primite(cam o saptamana). Danke. Ride safe.
  11. Salutare tuturor. De putina vreme am trecut de la Yamaha Thundercat la BMW F 650 gs Dakar din 2005. Spunea cineva ca e un motor care parca atunci cand a fost proiectat a fost gandit pentru Romania, cu drumuri rurale sau urbane, asfalt sau noroi, gropi, dealuri, iarba sau pur si simplu pe aratura. Sunt foarte incantat de ce poate face, atat cat am reusit sa descopar in cateva sute de km facuti in cateva zile. Pe asfalt are un comportament decent dar indata ce iesi de pe asfalt incepe sa isi arate adevarata natura si iti doresti sa il tii cat mai departe de zona urbana, care oricum numai drumuri in regula nu are. E un compromis impresionant daca ar fi sa-l caracterizez dupa primele impresii dar din pacate nu il pot calari in voie, nefiind in tara cea mai mare parte din timp. Respect si asfalt uscat.
  12. Salut. Ai gasit varianta finala pana la urma? Pentru ca si pe mine ma bate gandul sa o tai spre Italia pe la mijlocul lui iunie iar traseul la care m-am gandit e urmatorul: plecarea de la Turda cu opriri la Zalau si Oradea sa vizitez niste prieteni, cate o zi(prieteni vechi ) apoi o iau spre Budapesta-Viena(unde mi-a suras ideea voastra de a ramane peste noapte la o pensiune si a doua zi sa dau o tura prin oras)-Salzburg-Insbruck-Bolzano-Trento unde voi ramane vreo 3 zile la sora-mea. De acolo o sa urc probabil pana in Madonna Di Campiglio pentru ca statiunea chiar merita vazuta, fotografiata... Traseul l-am facut de multe ori dar cu masina dar cu motorul ar fi prima iesire din tara si totodata prima tura decenta. Problema e ca nu ma incanta foarte tare ideea de a merge pe autostrada in nestire si nu din cauza taxelor ci mai degraba a monotoniei si traficului dar pe de alta parte ajuta la timp economisit, orientare, comoditate.
  13. cj29mrn...A fost motorul meu...Nu sunt in tara si acum doua ore am aflat. Odihneasca-se in pace...
×
×
  • Creează nouă...