zudiac Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 ce este de facut?? parca nu este tocmai 1 idee buna sa dau cu smirghin pe ele.. ce ESTE DE FACUT?? nu stiu nici materialul exact al lor din pacate... deci... cine ma ajuta cu ceva pt. indepartarea petelor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 ce este de facut?? parca nu este tocmai 1 idee buna sa dau cu smirghin pe ele.. ce ESTE DE FACUT?? nu stiu nici materialul exact al lor din pacate... deci... cine ma ajuta cu ceva pt. indepartarea petelor??? Spitele sunt din otel cromat,daca au ruginit bine nu ai ce face doar sa demontezi si sa le dai la cromat dar nu se merita,mai bine le vopsesti cu negru sau alta culoare care sa se asorteze cu motorul Daca sunt cateva pete mici incearca cu o bucata de lemn sa freci acolo si va disparea cat de cat pata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 @alex am facut treaba clasica cu lemnul.. dar sint ca lumea ruginite.... ma gindesc sa dau cu 1 smirghin fin si dupa aia cu vopsea neagra TANX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Nu se zice smirghel? Editat Octombrie 21, 2008 de nick28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Ba da. Smirghel. Sau glaspapir sau Glaspapier sau Schmirgelpapier sau glass paper sau sandpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 ce este de facut?? parca nu este tocmai 1 idee buna sa dau cu smirghin pe ele.. ce ESTE DE FACUT?? nu stiu nici materialul exact al lor din pacate... deci... cine ma ajuta cu ceva pt. indepartarea petelor??? am auzit la astia mai batrani ca merge foarte bine sa le freci cu o bucata de lemn de nuc si dupa ce se ia rugina sa le ungi cu slanina, cica le da super luciu.. sa pui si tu niste poze cu ele sa vedem cum au iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Desfaci spițele, le duci frumos la cromat dacă le vrei lucioase sau la zincat închis dacă vrei să le vopseÂşti, respițezi frumos janta Âşi apoi vruuummm. Capisci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate