Pannoniachopper Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Just perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Great! Keep 'em coming! Old school or no school! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Un super chopper.Accesoriile cu cranii si oase sunt penibile,parerea mea, dar este o chestiune de gusturi.In rest "just perfect". Picture copied from this site: http://www.airtightgrafix.com/HighBikePics.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Pictures copied from this site: http://home.hetnet.nl/~geronimo72/Bikes%20of%20friends.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Yay, man! Ala negru, hardtail bmw, cat de fain poate sa arate! Stripped to its essence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Cateva bobber-e deosebite.Stilul anilor 50`-60`.Fotografii de exceptie. Pictures copied from here: http://www.dbbp.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Chopper trike cu motor Flathead facut de Ed Roth prin anii 50.Wikipedia da fotografia alb negru ca fiind cea mai veche fotografie a unui chopper din generatia anilor 50 cunoscuta.Probabil ca nu este cea mai veche dar oricum printre cele mai vechi. Later edit: Uiati-va la incercarea rudimentara de flacari de pe capota trike-ului.Chestia era la inceput.De aia Von Dutch si Ed Roth sunt considerati promontorii flacarilor si pinstriping-ului in lumea custom.Super nostalgie!De fapt Von Dutch a reinventat pinstriping-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Viroaga super Old School.Mai am ceva poze in afara de asta.Trbuie sa le caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Choppere extraordinare facute de japonezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 ceva de bun gust facut cu bani putini donatorul: si finalul: nais,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 In sfarsit am regasit si eu stilul meu... daca ar fi negru mat, cu cadru, cu tot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 nais,nu? Foarte nais! In sfarsit am regasit si eu stilul meu... daca ar fi negru mat, cu cadru, cu tot..... Extraordinar nu?Si eu am inlemnit cand l-am vazut.Si stilul meu de baza.Ce treburi meseriase fac si japonezii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Frisco Style.Preferinta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Am eu dua jenti de Harley pe 16,daca te intereseaza. Dragilor.Nu mai stricati topicurile cu anunturi de vanzare.Exista sectine speciala a forumului pentru asta sau mesaj privat.Multumesc. Acum on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Frisco chopper timpuriu.Mai degraba un bobber dar cu elemente Frisco.Mai rar o motocicleta asa frumoasa si practica. Cititi si articolul.Foarte interesant. Pictures copied from here: ---> http://www.bikernet.com/bikebarn/FriscoReborn-3.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Choppere extraordinare facute de japonezi. /index.php?...t&id=123964 ACE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Sa invatam cate ceva de la motociclistii din generatiile mai vechi.Care sunteti interesati de Frisco style aruncati o privire aici: ----> Frisco rulz!! Ascultati cu atentie.Sunetul nu este prea bun.Recomand casti sau sonorul tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate