badogistu Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 tot mai tin o mobra in speranta ca am sa o reconditionez, dar daca nu i-am facut nimic in ultimi 4 ani nu cred ca am sa o mai repar vreodata, asa ca cine e interesat mobra e la 7 km de baia mare are foarte multe piese bune pe ea, mai am si prin garaj cateva, de donat o donez doar unei persoane interesate sa o repare sau care mai are una si din doua face una buna, nu vreau sa aud de ciocolati cu chef de carat fir vechi sau de cei doi mosi ce vand piese de mobra la preturi exagerate prin targul auto. motorasca are nevoie de nervi de otel sa-i puna cineva arcurile alea doua de la cutia de viteze cum trebuie, arcuri care sunt noi, si de reglat aprinderea, platinile de asemenea sunt noi cumparate din piata mehala din timisoara (am raspuns prin asta si la intrebarea unde se afla piese noi de mobra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pacat ca n=o ai la timisoara ca ma interesa pe mine ca sa o pot restaura pe a mea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 tot mai tin o mobra in speranta ca am sa o reconditionez, dar daca nu i-am facut nimic in ultimi 4 ani nu cred ca am sa o mai repar vreodata, asa ca cine e interesat mobra e la 7 km de baia mare are foarte multe piese bune pe ea, mai am si prin garaj cateva, de donat o donez doar unei persoane interesate sa o repare sau care mai are una si din doua face una buna, nu vreau sa aud de ciocolati cu chef de carat fir vechi sau de cei doi mosi ce vand piese de mobra la preturi exagerate prin targul auto.motorasca are nevoie de nervi de otel sa-i puna cineva arcurile alea doua de la cutia de viteze cum trebuie, arcuri care sunt noi, si de reglat aprinderea, platinile de asemenea sunt noi cumparate din piata mehala din timisoara (am raspuns prin asta si la intrebarea unde se afla piese noi de mobra). O vreau eu! Ma deplasez personal sa o iau dar as vrea sa vad niste poze intai Vorbim pe privat mai multe. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 poate prim garaj zace si un carburator ...asta ma tine pe loc sa o fac pe a mea numa buna de drum.Deci daca ai un carburator functional si doresti sa mi-l trimiti la Brasov platesc cat face si rambursul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 un carburator aveam prin garaj, ultima data cand a fost pe o mobra mergea bine va trebui sa-l caut sa vad pe unde e si ti-l trimit, o parte din piese le-am dat la mihai mobra, nu mai stiu daca i-am dat si carburatorul, dar te anunt daca mai e poze voi incerca sa-i fac dar nu stiu cand, dar voi incerca in weekend cand voi avea mai mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 mi-ai dat mie ceva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 scuze mihai mobra, v-am incurcat cu tine am vorbit despre voshod, la canpan mihai id forum "mihaiuc" i-am dat piese de mobra, el avea hoinar si i-am dat piese ce potricesc si la hoinar, am stiut eu ca la un mihai i-am adat piese dar nu am retinut la care, scuze inca odata. Numai Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 scuze mihai mobra, v-am incurcat cu tine am vorbit despre voshod, la canpan mihai id forum "mihaiuc" i-am dat piese de mobra, el avea hoinar si i-am dat piese ce potricesc si la hoinar, am stiut eu ca la un mihai i-am adat piese dar nu am retinut la care, scuze inca odata. Numai Bine nici o problema!!!to preteni suntem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) tot mai tin o mobra in speranta ca am sa .............................o donez doar unei persoane interesate sa o repare sau care mai are una si din doua face una buna...................... Frumos gest d-le! Ramane sa vedem daca ve-i nimerii omul care sa o iubeasca, sa merite gestul tau, sa o vedem pe sosea, nu transformata in piese de schimb. Bafta si respecte! Editat Octombrie 23, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 tare sunt curios sa vad daca se duce doctoru' dupa ea ,,,in ultimul timp are ceva pasiune pentru brasovence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 am reusit sa fac ceva poze la badog, arata cam rau, dar asta e, poate sunt doritori, ce lipseste de pe ea trebuie sa fie prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 pai man....cine o va lua o sa aiba de furca cu ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebik25 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 tot mai tin o mobra in speranta ca am sa o reconditionez, dar daca nu i-am facut nimic in ultimi 4 ani nu cred ca am sa o mai repar vreodata, asa ca cine e interesat mobra e la 7 km de baia mare are foarte multe piese bune pe ea, mai am si prin garaj cateva, de donat o donez doar unei persoane interesate sa o repare sau care mai are una si din doua face una buna, nu vreau sa aud de ciocolati cu chef de carat fir vechi sau de cei doi mosi ce vand piese de mobra la preturi exagerate prin targul auto.motorasca are nevoie de nervi de otel sa-i puna cineva arcurile alea doua de la cutia de viteze cum trebuie, arcuri care sunt noi, si de reglat aprinderea, platinile de asemenea sunt noi cumparate din piata mehala din timisoara (am raspuns prin asta si la intrebarea unde se afla piese noi de mobra). SALUT SUNT DIN BAIA MARE ,SI DACA MAI AI MOBRA M-AR INTERESA CA S-O REFAC PE PICIOARE ANUNTA-MA TE ROG PE MAIL CIUPERCI24@YAHOO.COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 sal.....dak mai exista mobra o vreau eu....ym tomacodrut2008@yahoo.com.....numai bine....ms;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate