Skring Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sa ne mai tineti la curent cu desfasurarea cazului de acum incolo.. (ce pateste soferul, cum/daca se repara moto). De motociclist am inteles ca e super ok, adica mai mult speriat decat lovit. Bravo lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sa ne mai tineti la curent cu desfasurarea cazului de acum incolo.. (ce pateste soferul, cum/daca se repara moto). De motociclist am inteles ca e super ok, adica mai mult speriat decat lovit. Bravo lui! soferu se pare ca e de acord sa repare motoru, dar nu stie in ce se baga, mai bine 1i dadea banii pe el si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Macar a fost deacord sa dea o mana de ajutor. Cei mai multi ar fi dat vina pe motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cred ca isi va skimba radical pozitia cand va vedea devizul de plata de la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cred ca isi va skimba radical pozitia cand va vedea devizul de plata de la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cred ca isi va skimba radical parerea cand va vedea devizul de plata de la service.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cred ca isi va skimba radical parerea cand va vedea devizul de plata de la service.. scuze..mergge infect netu` asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Motociclistul este bine acum,doar cu o durere suportabila la picior.Astazi in jurul orei 4 se va prezenta la politie,unde se va intalni cu soferul jeep`ului (care s`a interesat aproape zilnic de situatia lui). Multumim celor care au dat ajutor la fata locului si celor care au facut posibila gazduirea motocicletei pana am ridicat`o. Pentru putin! De preferat sa nu se intample astfel de accidente, iar daca am fost in zona si parcarea a putut fi folosita pentru gazduire, atunci dece nu!! Asfalt uscat si insanatosire grabnica!!! Fierul se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Se pare ca lucrurile merg pe drumul cel bun.Soferul a fost de acord cu pretentiile motociclistului ,iar astazi urmeaza sa afle si suma pe care o va primi de la asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Cred ca e primul accident in care nu face figuri vinovatul, isi recunoaste vina si plateste reparatiile. Insanatosire rapida celui cu nas spart . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Kawa de 400 cu nr SXN Cred (desi sper sa nu fie asa) ca e Sorin, sta in Baneasa, la 50 de m de mine. Cel putin el avea mobra asta...poate a vandut-o Oricum, o sa incerc sa dau de el, sa aflu mai multe detalii. Sper sa fie OK motociclistul, ca fierul se indreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannel Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Stai linistit,nu era Sorin.Era un alt baiat care sta in apropiere de Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate