crazydriver Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Dan de cat pe patinoarul asta de la noi, mai bine lipsa. Si joi plec la Sinaia la ski. asa ca prefer pe motor zilele aste, ca tot anunta aste 7-9 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 deci la 2 la sala sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 am pus doua locatii, daca ramane la sala, atunci la 14.00 la Sala sa fie. doi pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 funny & usefull: /index.php?...304128&st=0 deci poate nu va faceti alte planuri pentru seara aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 sorine, ai iesit azi cu SRAD-ul? ca am vazut un SRAD negru prin mamaia! da, pe data de 11 iesisem si eu sa mai incarc bateria e albastru domn`le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 /index.php?showtopic=304790 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) da, pe data de 11 iesisem si eu sa mai incarc bateria e albastru domn`le asta da scuza pentru o tura da, scuze, albastru. doar ca e inchis si-ntreacat n-am apucat sa observ bine culoarea Editat Ianuarie 18, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabelrebel83 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 salutare eu sunt gabelu si anu asta o sa strabat strazile Constantei - Cogealc )) asa ca mi ar face placere sa facem o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 salutareeu sunt gabelu si anu asta o sa strabat strazile Constantei - Cogealc )) asa ca mi ar face placere sa facem o plimbare in sfarsit ceva on !!! welcome ! ceva poze cu tine si motocicleta ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabelrebel83 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 in sfarsit ceva on !!! welcome ! ceva poze cu tine si motocicleta ta? cred ca s a atasat.... nu stiu nu a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 cred ca s a atasat.... nu stiu nu a mers asa: browse, apoi upload si ai imediat deasupra Manage Current Attachments si dai click acolo pe poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) www.imageshack.us punele acolo si copiezi link`ul pt forumuri aici Editat Ianuarie 21, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 miscam ceva azi daca se usuca pe jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 miscam ceva azi daca se usuca pe jos ? Eu la 12.00 sunt la Aqua in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 vin ! daca e uscat ! L.E. vin pe la 1, la 1 trec pe la aqua, daca va hotarati sa va intoarceti acolo...ma gasiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 foarte frumoasa plimbarea ! atasez si niste poze facute la doi pinguini sau doi iepurasi..cum se chema popasul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 tot suntem pe topicul fetelor sa punem poze cu fete motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 tot suntem pe topicul fetelor sa punem poze cu fete motocicliste CE SUPER A FOST PLIMBARICA!!! Azi mai iesiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Bine, bine - la doi crocodili am fost ieri, dar azi ...... nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Bine, bine - la doi crocodili am fost ieri, dar azi ...... nimic ? saracii iepurasi .Buna ciorba aia, si doar v-am zis ca ,covrigii aia de pe pereti ar fi fost mai buni. Bine, bine - la doi crocodili am fost ieri, dar azi ...... nimic ? Nu se mai combina nimeni la o iesire? Eu nu mai am surprize. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 ba da, tot in jur de 1 as iesi, dar vad ca se cam innoreaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Haideti sa mergem cu "lupii" la Mangalia - intalnirea la ora 13.00 la borcan politie - intersectie Cumpana. Ce ziceti - aveti alte propuneri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 haideti, daca nu ploua eu`s prezent la sensul ala giratoriu din cumpana la 13.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 vin si eu daca ma primiti la 1 la sensul giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate