Indian73 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Parca era topic de fete ce cauta baieteii! pe aici sau nu sunteti! Parca era topic de fete ce cauta baieteii! pe aici sau nu sunteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 pai da ma... fetele se intalnesc intre ele si venim si noi! chiar as vrea sa vad constantence calare, nu prea am vazut, am vazut-o pe tipa cu SRAD si o fata cu un chopper, casca neagra si bruneta parea 'secsi'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu nu`ti mai dau ti`au ajuns daaaa dar vreau si cu motorete...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) chiar as vrea sa vad constantence calare, da tu ai calarit numai deplasare de nu ai vazut constantence calare? Parca era topic de fete ce cauta baieteii! pe aici sau nu sunteti! stai jos:nota 4! pentru glume de santier, de acuma sa te duci la munca vis-a-vis Editat Octombrie 30, 2008 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mai stiu eu inca vreo 4 motocicliste prin Ct, dar nu cred ca se perinda pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daaaa dar vreau si cu motorete...... lasa ca vezi tu :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 sunt satul de cand ma ameninti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 mai stiu si eu un cu r 125 o arde prin tomis nord albastru are la numar -bby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 mai stiu si eu un cu r 125 o arde prin tomis nord albastru are la numar -bby Mergem dupa ea si turam motoarele pana iese Deci fetelor ramane pe duminica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Topic de "doamne" si cu toate astea domnii detin majoritatea post-urilor pe aci.. Dragutz! Distractie placuta la intalnirea de duminica!! Si NU UITATI de POZE!! Editat Octombrie 31, 2008 de Skring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erik_cartman Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 r125 albastru cu numar de tomis nord e avariat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Mergem dupa ea si turam motoarele pana iese Deci fetelor ramane pe duminica??? da, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) da tu ai calarit numai deplasare de nu ai vazut constantence calare? nu, sunt incepator! dar, intradevar, cei mai multi km ii am in afara. vrem poze pentru duminica, fetelor! Editat Octombrie 31, 2008 de Blade Of Soul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 duminica, la 1 la aqua, da??? see you there:D looking forward:D:))) l.e.: poate ne adunam cateva:) ...au voie si baietii... gentlemen ii adica:D:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 mah care luati un aparat ca la al meu s`a (cum baga adminu` <cuvant urat>) displayul see u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 toti amici mei cu care plec la drum de obicei o sa vina cu mine maine la constanta...poate ne adunam cativa...ar fi f fain.. take care...noi pe la 10:00-10:30 plecam din slobozia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 clar... baieti adunarea la 1 la aqua magic, duminica party crashers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 party crasher?????????????? baaaai, chill, guys... frumos...linistiti...ca niste motociclisti,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 eu glumeam, nu doresc sa stric cheful nimanui. de obicei, prin mamaia imi fac plimbarea de duminica, plimbarea care-mi place cel mai mult, daca e sa vad pe cineva pe la aqua mejic, opresc si va salut, am o casca agv rosie cat o mamaliga, daca vedeti o aratare de genu', eu-s. asfalt uscat pentru maine, vad ca-n seara asta cam bate vantu` sper sa fie vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 buna seara, slobozenii, respectiv bucurestenii au ajuns safe and sound...va multumim pentru invitatie...a vrut sa fie la inceput o intrunire intre fete, dar cum eram prea putine...what the hell! a fost f frumos, constantenilor, va asteptam la slobozia... o sa pun si pozele de la mine...imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 s-a mai tinut intalnirea?ca ma intorceam de la bucuresti si am vazut ceva mobre la un loc pe portiunea pana in cernavoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 calitate aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2008 pozeeeeeeee frumoasa plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Mooooaaaa ce de baikari..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 frumos frumos imi pare rau ca n`am fost si eu cu voi, dar am ajuns la 7 in cta ...si la 11 am facut accident (cu masina) deci...nici la urmatoarele intalniri n`o sa fiu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate