Misfit 1-5 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 heheh, e frumos. in 5 minute plec dupa mobra. ne vedem pe strazi. asflat... caldut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ii dam pe la 1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ii dam pe la 1 ? la 1 sa fie !!! undi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ct03nut Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 deci ? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 La 1 1si 20 la aqua de acolo vedem unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fizzer Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Maine pe la 11.00 ne intalnim mai multi in fata la HOBBYMOTO sa mergem la o tura. Va asteptam. Stabilim maine unde mergem. Poate incercam o Bulgaria daca ne permite vremea. Sau cine stie ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Maine pe la 11.00 ne intalnim mai multi in fata la HOBBYMOTO sa mergem la o tura. Va asteptam. Stabilim maine unde mergem. Poate incercam o Bulgaria daca ne permite vremea. Sau cine stie ...... Pana la ce oră asteptați? Eu nu cred că pot ajunge pănă la 11.30-11.45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ct03nut Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 pozele de azi de la Costinesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Maine pe la 11.00 ne intalnim mai multi in fata la HOBBYMOTO sa mergem la o tura. Va asteptam. Stabilim maine unde mergem. Poate incercam o Bulgaria daca ne permite vremea. Sau cine stie ...... Hai pe la un 12 sa mai iasa soarele putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ct03nut Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 la vreme zice ca dupa amiaza se inoreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pana una alta READ THE ROAD: http://www.public.tv/channel.php?group=4EW...-9MF4-C6GO-YVU5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 (editat) pana una alta poate va hotarati odata unde mergem si la cat din cate am obs cativa pot pe la 12. so? mergem spre tulcea? propuneti si voi ceva... vorba lui costica stam 3 ore sa ne gandim... se duce ziua Editat Martie 1, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 si ca sa fac putin spam spam parampampam.... ce vreme... ce vreeeeeeeemeeeeeeee! p.s. l-am vazut pe sorinm, pe o fata cu o aprilia neagra si pe cineva cu un enduro... sa ma risc sa zic transalp, in statie la petromv in mamaia, deci, care erai!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 la 12 la aqua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 la 12 juma ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 la 12 juma ajung si eu 12 :30 it is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ct03nut Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 niste poze de azi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 dupa o suta de km intr-o zi, la capitol, pac moare bateria... ce am mai impins la ea... m-au luat dracii pana in fata la raja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ct03nut Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 dupa o suta de km intr-o zi, la capitol, pac moare bateria... ce am mai impins la ea... m-au luat dracii pana in fata la raja! Morala: Tomisul are un pret =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ntz, m-am dat prin mamaia toata ziua. s-a intamplat cand ne intorceam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Se incalzeste afara, cu putin noroc poate nici nu ploua la sfarsit de saptamana, se baga cineva la o plimbare pana la Braila pe la Tulcea - Macin? Sau daca nu ne permite timpul doar Tulcea - Harsova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Se incalzeste afara, cu putin noroc poate nici nu ploua la sfarsit de saptamana, se baga cineva la o plimbare pana la Braila pe la Tulcea - Macin? Sau daca nu ne permite timpul doar Tulcea - Harsova? cred ca putin mai mult noroc gardele sunt bune... dar ploaia nu stiu daca ne ocoleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Se tot schimba procnoza, ba ploua vineri ba sambata, dar se vede ca pentru duminica nu se anunta ploaie, poate se mentine asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ce liniste in orasul asta, nimeni nu mai zice nimic, nu propune nimic. s-au vandut mobrele din c-ta?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Se pare ca maine e vreme buna, soare 11 grade C. Ne pregatim, in principiu, pentru o intalnire la ora 11.00 la Aqua ? ? ? MAI MODIFICAM UN PIC - deoarece acum a aparut un anunt pe seawolves.ro : "Daca vremea tine cu noi, si se pare ca asa ar fi (9*C partial nori si fara ploaie zice net-ul) ne intalnim la 10.30 la Butoaie in Mamaia sa punem de o plimbare. Grindul Lupilor, Casimcea, etc. Mai vedem la fata locului. Si-au anuntat participarea pana acum Eu (Mihai), Luci, Hanson, Cuba, Dan S." DACA SUNTETI DE ACORD EU ZIC SA NE ALATURAM LOR - sa fim multi sa facem zgomot de motoare sa se vada ca vine primavara. Editat Martie 7, 2009 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate