Annone Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 NU SEMNEZ NIMIC ba da "www.kartcenter.ro VINO SA SIMTI ADRENALINA!!!!!" nu faceti si voi o reducere la juma de pret pt motociclisti vineri seara ? ) de cand nu am mai fugarit un kart... M`am dat acolo de cateva ori, recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 cand mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 cand mergem ? Pai cand vrea toata lumea in weekend ar fi mai bine "sau ceva de genu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Pai cand vrea toata lumea in weekend ar fi mai bine "sau ceva de genu" Am sa vorbesc cu conducerea si poate va exista o reducere pentru motociclisti. E foarte greu sa oferi o reducere doar motociclistilor, pentru ca toata lumea va zice ca e sau a fost motociclist. Ma gandesc la o varianta. In weekend daca vremea e buna va astept cu drag la o cursa. ba da M`am dat acolo de cateva ori, recomand ! Multumesc Anna! Te asteptam sa revii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am sa vorbesc cu conducerea si poate va exista o reducere pentru motociclisti.E foarte greu sa oferi o reducere doar motociclistilor, pentru ca toata lumea va zice ca e sau a fost motociclist. De ce sa fie greu, este foarte simplu, de reducerea pentru motociclisti beneficiezi doar daca ajungi calare pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 De ce sa fie greu, este foarte simplu, de reducerea pentru motociclisti beneficiezi doar daca ajungi calare pe motor. Exact la asta ma gandeam. O sa o aplicam in curand. Am sa anunt data de la care se va aplica reducerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Gagici ne vedem maine seara la bar?Vb aia sa deschidem sezonul cum se cuvine!S-a confirmat sosirea Chopper Academy Bucuresti si Dac Motors si mai sarbatorim si deschiderea unui chapter C.A. aici.O sa fie demential, daca vreti sa vedeti meciul nu e problema.Avem o ditai plasma la dispozitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Gagici ne vedem maine seara la bar?Vb aia sa deschidem sezonul cum se cuvine!S-a confirmat sosirea Chopper Academy Bucuresti si Dac Motors si mai sarbatorim si deschiderea unui chapter C.A. aici.O sa fie demential, daca vreti sa vedeti meciul nu e problema.Avem o ditai plasma la dispozitie! Sezonul l`am deschis pe 1 ianuarie De restul "gagicilor" care e reprezentat de Anca nu mai stiu nimic Ca tot veni vorba, unde sunt fetele motocicliste de pe la noi? Nici pe strada nu le vad l.e. eu oricum tre` sa trec maine sa`ti aduc ceva Editat Martie 27, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ok fata si multumesc tare mult pt sustinere si pt tot.Eu am iesit prima data pe 4 ianurie si nu mi-am mai simtit degetul mic de la piciorul drept vreo 2 luni Invitatie nu este doar pt mandre , este pt toata lumea bah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Exact la asta ma gandeam. O sa o aplicam in curand. Am sa anunt data de la care se va aplica reducerea. ) ce tare, ne-am scos costica Gagici ne vedem maine seara la bar?Vb aia sa deschidem sezonul cum se cuvine!S-a confirmat sosirea Chopper Academy Bucuresti si Dac Motors si mai sarbatorim si deschiderea unui chapter C.A. aici.O sa fie demential, daca vreti sa vedeti meciul nu e problema.Avem o ditai plasma la dispozitie! In ce bar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 In ce bar ? In Shout, str. Semanatorului 5, undeva pe la Trocadero Hai ne dam duminica cu karturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Hai ne dam duminica cu karturile? Eu sunt PENTRU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Stati asa ca am bagat mai sus o idee si poate ne fac baietii o reducere daca mergem acolo pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 acum va duceti ? cand nu mai am 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ai dat-o sorine ? unde-i kawa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) nu e kawa :> am dat-o , era vorba sa plec la ploiesti sa fac schimbul cu 636`le, dar cu o seara in urma m-a sunat cineva si a cumparat-o cu cash, am scapat de schimburi. Editat Martie 28, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Bravo ma Sorine felicitari ca ai scapt de motor, acum asteptam noutatil, sa vedem cu ce apari. Si azi nu se baga nimeni la o plimbare? e suprb afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Unde traduc si legalizez si eu niste acte cat mai ieftin ? Mersi Costele, sa vedem... Editat Martie 28, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiRMG Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Sorine, sper sa nu stai mult doar cu 4 roti Eu ma bag la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Eu la 12.00 - 12.15 sunt l aqua in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 nu mai stau pe nimic, ma duc sa ma culc cand vad ca va plimbati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 Vin si eu la 12:00 la aqua in parcare. Primesc niste semnaturi de la voi? Eu tre` sa duc o casca la Costinesti. Veniti cu mine? Si as avea nevoie de o plasa pt casca imprumut, are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Vin si eu la 12:00 la aqua in parcare. Primesc niste semnaturi de la voi?Eu tre` sa duc o casca la Costinesti. Veniti cu mine? Si as avea nevoie de o plasa pt casca imprumut, are careva? Tre sa scot de la hibernat jucaria unui marinar. Poate ajung si eu pe la "apele agice" astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 Ok, atunci ne vedem la 12:00. Poate imi aduce si mie careva o plasa pt casca I`m out! Pe strasse!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 A ajuns bine toata lumea? Ne`am cam pierdut, nu stiu ce s`a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate