crazydriver Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 A ajuns bine toata lumea? Ne`am cam pierdut, nu stiu ce s`a intamplat... Eram nervoÂşi de la popas, Âşi ne-am răsbunat pe motoare. Sper să fi ajuns toată lumea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 mamăăăăăă cati ati fost.. ma cam oftic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 OOff de cate ori e soare afara... imi vine sa ma dau cu capul de bordura X( ( si mai am de asteptat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockeru_73 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Hai Gelutzi baga neste poze bre !, sa ne vedem fetzele catranite ! ce m-am enervat frate greu cu comenzile alea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 azi dormiti toti ? hai la 2:30 la aqua si vedem spre unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockeru_73 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Hai ca am sa bag eu cateva poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mi s-au furat manusile. Faptasului : Imapoiaza-mi ce-i al meu si asi putea uita ( cu urmari minime, asta-i o promisiune ). Fereasca Dumnezeu sa le vad pe la cineva. Il jupoi si il pun sa ma priveasca cum ma imbrac in pielea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cand ti le-au saltat ma gelule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi gsxr Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 hai salut...m`am inregistrat acu` ceva timp dar postez pt prima oara, pana acum doar am citit si am luat la cunostinta de intruniri . iese careva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 mamăăăăăă cati ati fost.. ma cam oftic Sa stapanesti sanatos RR`ul !! Mi s-au furat manusile. Faptasului : Imapoiaza-mi ce-i al meu si asi putea uita ( cu urmari minime, asta-i o promisiune ). Fereasca Dumnezeu sa le vad pe la cineva. Il jupoi si il pun sa ma priveasca cum ma imbrac in pielea lui. Gelu nu`l ierta !! hai salut...m`am inregistrat acu` ceva timp dar postez pt prima oara, pana acum doar am citit si am luat la cunostinta de intruniri . iese careva la o plimbare? Welcome ! Urmareste topicul in continuare. De regula iesim toti in weekend. In timpul saptamanii fiecare iese cand are timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mi s-au furat manusile. Faptasului : Imapoiaza-mi ce-i al meu si asi putea uita ( cu urmari minime, asta-i o promisiune ). Fereasca Dumnezeu sa le vad pe la cineva. Il jupoi si il pun sa ma priveasca cum ma imbrac in pielea lui. mai bine cauta-le sau gandeste-te pe unde ai fi putut sa le uiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mai bine cauta-le sau gandeste-te pe unde ai fi putut sa le uiti... Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Mersi pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Mersi pentru sfat. atunci cand il gasesti pe infractor sa ne faci si noua cunostinata cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 hai salut...m`am inregistrat acu` ceva timp dar postez pt prima oara, pana acum doar am citit si am luat la cunostinta de intruniri . iese careva la o plimbare? baga si tu un id de yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi gsxr Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 baga si tu un id de yahoo gabimoise82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Danke schon Gelu! Ai gasit manusile ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 /index.php?...10&start=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Ne mutam de aici Postam intalnirile putin mai jos de acum incolo Lasam loc fetelor !! Va rog nu va inghesuiti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 gata. s a dat liber la distractie?!))) a venit caldura... ma primiti intr un weekend la voi???next, ori peste 2 sapt??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 gata. s a dat liber la distractie?!))) a venit caldura... ma primiti intr un weekend la voi???next, ori peste 2 sapt??? Da Elenush, cand vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 la noi distractia nu prea s-a oprit... azi a fost super misto si drumu 90% ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 PASTE FERICIT si multe bucurii alaturi de familie si binenteles de .....mobra personala [a nu se intelege sotie, prietena,ect....] laugh.gif laugh.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 e clar! vine vara cu siguranta... http://www.cancan.ro/vreau-la-cancan/andre...ate/2009-04-21/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 e clar ca te plictisesti f tare la servici...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate