victor_boss Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 sal la toti intrebare! ce carburi mai bune se pot mota pe o planeta 5, unde se gasesc(?) si cam ce pret au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 (editat) din cate am inteles cam toate carburile de comuniste merg schimbate intre ele. am vazut ca multi (relativ) isi pun K68 sau macar K65. ii las pe cei cu ij sa faca recomandari mai in cunostiinta de cauza. Editat Octombrie 14, 2005 de eugenbiscuitulhipiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 asa e. merge perfect un K68 (de preferat Kartex) pe Planeta. cand (daca) o sa vreau sa-mi pun carb de japo pe nipru, am pe cineva cu un festival (taticu planetei) care ar vrea un din K68urile mele. nou e 120 de lei la tunaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Pai nu merge chiar orice carb de pe vreun ij pe orice ij. De ex la jupiter si planeta nu se potrivesc reciproc. Desi au acelasi interior, a jupiter partea care vine in contact cu galeria e mai mica decat la planeta, ca de altfel si gaura care intra in galerie. mai sunt si alte diferente mai mici, dar care conteaza. Ca sa va dati seama ce si cum, fiecare carb(k65,68) are dupa tip stantata o litera din alfabetul rusesc. Ala e indicativul, deoarece k65 de ex este pt aproape toate rusestile (nipru,ural,jupi,planeta, tula chiar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Pai nu merge chiar orice carb de pe vreun ij pe orice ij. De ex la jupiter si planeta nu se potrivesc reciproc. Desi au acelasi interior, a jupiter partea care vine in contact cu galeria e mai mica decat la planeta, ca de altfel si gaura care intra in galerie. mai sunt si alte diferente mai mici, dar care conteaza. Ca sa va dati seama ce si cum, fiecare carb(k65,68) are dupa tip stantata o litera din alfabetul rusesc. Ala e indicativul, deoarece k65 de ex este pt aproape toate rusestile (nipru,ural,jupi,planeta, tula chiar) + niste mici/mari diferente la jigloare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Pai nu merge chiar orice carb de pe vreun ij pe orice ij. De ex la jupiter si planeta nu se potrivesc reciproc. Desi au acelasi interior, a jupiter partea care vine in contact cu galeria e mai mica decat la planeta, ca de altfel si gaura care intra in galerie. mai sunt si alte diferente mai mici, dar care conteaza. Ca sa va dati seama ce si cum, fiecare carb(k65,68) are dupa tip stantata o litera din alfabetul rusesc. Ala e indicativul, deoarece k65 de ex este pt aproape toate rusestile (nipru,ural,jupi,planeta, tula chiar) io n-am gasit diferente la gaura, doar la jicloare ... ce pot sa spun ca un carb (k-65 in cazul meu) cu jicloare de planeta pe un jupi facut cum trebuie ia 5, max 5.5 in oras si 4-4.5 afara..... acum nu mai am jupi ala iar pe jawa am un mikuni primit moca de la un prieten care n-are decat un singur plutitor (celelalt e rupt) dar care nu curge si trage in draci! parca am alt motor! si culmea e ca imi ia mai putin acum, max. 4.5 litri in oras! p.s. e un carb. vacuumatic, cuiul nu se deschide din cauza sufei, sufa deschide aerul si in functie de cat aer intra se deschide si cuiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 (editat) Ideal ar fi K 68. Eu asa am avut si imi lua in oras max 4 iar in afara sub 4. Cine stie, cunoaste! La Tunaru e un mil 200 parca. Editat Octombrie 16, 2005 de Metalghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 frate ceri la magazinu lu Tunaru 1 carburator K68 pt Ij. Sau apelezi la alt distribuitor. Mai poti sa-i pui de Jawa Jikow, da mai bine ce ti-am zis inainte Jikov, nu Jikow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate