speedyboy Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 poate a mai fost cineva pe acolo si mai are poze 30 de hectare numai de moatoare super super motoare... super preturi super preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 (editat) ;)misto Editat Octombrie 15, 2005 de DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 marfa!mai puneti poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Frumusetea aia cu cauciucurile cu talon alb e MotoGuzzi sau Honda CX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedyboy Postat Octombrie 15, 2005 Autor Share Postat Octombrie 15, 2005 e MotoGuzzi si era destul de ieftina dupa cate imi amintesc. motocicleta nichelata complet e facuta de polonezi si costa in jur de 12000 euro. si mai am poze cu standuri, nu multe dar.... si masini oldies nu cred ca intereseaza pe nimeni dar am si din alea destule. daca adminul imi da voie.... e MotoGuzzi si era destul de ieftina dupa cate imi amintesc. motocicleta nichelata complet e facuta de polonezi si costa in jur de 12000 euro. si mai am poze cu standuri, nu multe dar.... si masini oldies nu cred ca intereseaza pe nimeni dar am si din alea destule. daca adminul imi da voie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 baga nene Eventual poti sa le faci un resize inainte la o dimensiune mai mica decat cea la care le-ai pus p-astea (1600x1200 macar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedyboy Postat Octombrie 15, 2005 Autor Share Postat Octombrie 15, 2005 sorry pentru greseala facuta mai devreme costumul meu a costat 130 euro geaca , pantalonul si braul. Geaca si pantalonul au protectii la incheieturi si sunt super icantat de ele. casca am cumparat-o separat. De abia astept sa iau permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedyboy Postat Noiembrie 5, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2005 Gata!!! Am laut permisul!!! De acum o sa pot veni si eu la intilniri De abia astept sa vina vremea frumoasa. NUMAI BINE SI ASFALT USCAT PENTRU TOTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Revista "Univers Moto" (Nr.1 ian. 2006 care va apare pe 13 decembrie a.c.) va avea un articol "VETERAMA". Lectura placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzfr1 Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 (editat) Gata!!! Am laut permisul!!! De acum o sa pot veni si eu la intilniri De abia astept sa vina vremea frumoasa. NUMAI BINE SI ASFALT USCAT PENTRU TOTI. antreneaza-te vreun an si dupa aia vorbeste Editat Decembrie 8, 2005 de yzfr1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Ce chestie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate