CzCustoms Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ieri(sambata) si astazi am tot colindat prin padure si pe dealuriurile din Leordeni, spre priboieni pentru cunoscatori, cu CZ-ul modificat. Sunt foarte multumit de el si de aprinderea de drujba. merge motoru fara probleme, trage super bine, si cat are benzina nu se opreste. Am fost impresionat de consum. cu 3litri de benzina m-am plimbat si ieri si astazi de pe la ora 12 dimineata pana seara pe la 6. Sunt rupt de maini , dar asta e a fost super !!! si niste poze de pe varful dealului. am facut putine pentru ca am fost singur si trebuia sa ma opresc ca sa fac.. si cum nu prea m-am oprit,,, nici nu prea am poze nu pot sa bag mai multe cica IPS Driver Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ieri(sambata) si astazi am tot colindat prin padure si pe dealuriurile din Leordeni, spre priboieni pentru cunoscatori,cu CZ-ul modificat. Sunt foarte multumit de el si de aprinderea de drujba. merge motoru fara probleme, trage super bine, si cat are benzina nu se opreste. Am fost impresionat de consum. cu 3litri de benzina m-am plimbat si ieri si astazi de pe la ora 12 dimineata pana seara pe la 6. Sunt rupt de maini , dar asta e a fost super !!! si niste poze de pe varful dealului. am facut putine pentru ca am fost singur si trebuia sa ma opresc ca sa fac.. si cum nu prea m-am oprit,,, nici nu prea am poze nu pot sa bag mai multe cica IPS Driver Error asta e mobra modificata, nu? super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 e un sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Ieri(sambata) si astazi am tot colindat prin padure si pe dealuriurile din Leordeni, spre priboieni pentru cunoscatori,cu CZ-ul modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 am avut si eu un cz ca asta dar aveam motorul modificat (175 in loc de 125), super mobra, consuma potin si tragea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 ms mult. consumul e punctul forte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ei ce simpatica e . Noroc ca nu are mate prea multe, cred ca e usor sa mesteresti la ea. La cat mai multe drumuri fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate